Çocuğu sindirmesi dahada kötü,ama emirin seninle paylaştığını bildiği için daha dikkat eder umarımyok canım benimle değil . emir le öyle konuşmuş. çocuğu sindirmiş iyice. bi akşam yemekte ağlamaya başladı da anlattı.
böyle işte.
Allah başınızdan eksit etmesin . bak baban 76 yaşında ama maşallah torununa kol kanat geriyor hala. maşallah . takdir ettim . ellerinden öp benim yerime canımcım.
canım benim ya..maşallah . Allah uzun ömürler versin .sağol canım benim.Bizim veliler bile bayılıyor babama geçen kızlar gelmişti oturmayada onlar anlatıyor amcaya parkta gel yanımıza otur diyoruz ama gelmiyor bizi rahatsız edeceğini düşünüyor gakiba ama artık oda bizden gelsin bizimle otursun diyolar.Öyle bir köşede oturup oyunlarının bitmesini bekliyormuş babam benim çok incedir bir tanedir Allah başımızdan eksik etmesin onu.Annem rahatsız olunca babam herşeyiyle ilgşleniyor mecburen.Kızlar annemden çok babamı tanıyorlar.
yani ben bırakmak istiyorum da . kime bırakacağım.Çocuğu sindirmesi dahada kötü,ama emirin seninle paylaştığını bildiği için daha dikkat eder umarım
ayyyy değil mi, kıyamam ben onlara. Allah uzun ömürler ve sağlık sıhhatler versin inşallah, şimdi anneannem ölünce anladım, insanın bir tarafları eksik kalıyor. düşünüyorum da 2 gün sonra kayınvalide-kayınpeder ya da annem-babam gittikten sonra hayat bizler için yarım olacak, ne de olsa tatilde-bayramda gidecek bir kapımız var, Allah ömürlerine ömür katsın inşallah.Allah razı olsun onlardan ne yapsak hakkını ödimeyiz.Benimde öyle babam 76 yaşında ve hala oğluma göre hareket eder.Okuldan çıkar mesela parka der kıyamaz arkadaşlarından ayrılmasın diye götürür parkta bekler yada anneanneye gitmek istemez bize eve gidelim der babam yine kıyamaz bizim eve götürür akşamda biz gelene kadar başında bekler.Allah başımızdan eksik etmesin onları.
dediğin gibi benim de anneannem ölünce bir devir ve hatıralar kapandı gitti. sağken hatıralar hep konuşulurdu. o anlatırdı hep.ayyyy değil mi, kıyamam ben onlara. Allah uzun ömürler ve sağlık sıhhatler versin inşallah, şimdi anneannem ölünce anladım, insanın bir tarafları eksik kalıyor. düşünüyorum da 2 gün sonra kayınvalide-kayınpeder ya da annem-babam gittikten sonra hayat bizler için yarım olacak, ne de olsa tatilde-bayramda gidecek bir kapımız var, Allah ömürlerine ömür katsın inşallah.
şimdi anneannem bizde son kalan yaşlıydı, o ölünce çocukluğumu yitirdim, bir devir kapandı bizim için, köydeki evi de birisine otursun diye verdiler, gidemiyoruz, o yüzden çok üzülüyorum, çünkü çocukluğumuz bayramlarda olsun- yaz tatillerinde olsun köyde geçerdi ve severdim anneanne-dedemi. artık geri dönüş yok maalesef.
gerçekten o varken farkında değilmişim de, o gidince o kadar çok üzüldüm ki, herşey yalan oldu gitti. hayat bu kimileri büyüyecek, kimileri de gidecek, Allah hayırlı ömürler versin bizlere ve ailelerimize inşallah.dediğin gibi benim de anneannem ölünce bir devir ve hatıralar kapandı gitti. sağken hatıralar hep konuşulurdu. o anlatırdı hep.
Canım Allah nurlar içinde yatırsın inşallah.Doğru söylüyorsun bir devir kapanıyor onlar gidince ve biz büyüyoruz yaşlanıyoruz bunun farkına varmakda kötü gerçektenayyyy değil mi, kıyamam ben onlara. Allah uzun ömürler ve sağlık sıhhatler versin inşallah, şimdi anneannem ölünce anladım, insanın bir tarafları eksik kalıyor. düşünüyorum da 2 gün sonra kayınvalide-kayınpeder ya da annem-babam gittikten sonra hayat bizler için yarım olacak, ne de olsa tatilde-bayramda gidecek bir kapımız var, Allah ömürlerine ömür katsın inşallah.
şimdi anneannem bizde son kalan yaşlıydı, o ölünce çocukluğumu yitirdim, bir devir kapandı bizim için, köydeki evi de birisine otursun diye verdiler, gidemiyoruz, o yüzden çok üzülüyorum, çünkü çocukluğumuz bayramlarda olsun- yaz tatillerinde olsun köyde geçerdi ve severdim anneanne-dedemi. artık geri dönüş yok maalesef.
onun işine gelir tabi ıpad akşama kadar bırakmasalar almaz ki elinde.Oh ne güzel hayat be yattığın yerden para kazanıyorsun.Ay çok sinir oldum ben bu kadına.yani ben bırakmak istiyorum da . kime bırakacağım.
eski bakıcımla bile görüştüm o sinirle. doğum yapan teyzemizle.
bebeği daha 2 aylık olacak.
yani kucak bebeğiymiş. indirince ağlıyormuş. emziriyormuş sürekli. öyle olmasa rahat bakarım . şimdi sıkıntı dedi. hatta çok bunalırsan yine de bırak . bakarım dedi yazık.
ama kış günü sabahın kör vakti çocukları çıkarmak çok zor , yaşadık biliyorum.
şimdilik bu çok bilmiş bakıcıya devam. bi de yalan söylüyor bakıcım. uyumadım diyor. yemin ediyor. ama çocuklar ipad zamanı uyuduğunu söylüyor. ben 45 dk dedim kadına. ama çocuklar o uyuyunca ses etmiyormuş ki daha çok oynasın diye. emir itiraf etti.
he ya. ben de .onun işine gelir tabi ıpad akşama kadar bırakmasalar almaz ki elinde.Oh ne güzel hayat be yattığın yerden para kazanıyorsun.Ay çok sinir oldum ben bu kadına.
bakmadım canım. bakalım bir dur.dilek tudem açıklandı,baktınmı?
günaydın canım..günaydın kızlar.
Oo süper olur valla. Sabah erken giderseniz bir gün de yeter insana, değişiklik olur. Ama kampanyada koltuk sayısı gibi bir kısıtlama varsa dolmadan rezervasyon yaptırmak gerekir.günaydın cnm,benimde dün kayınvalidem geldi özlemiş oğlanı haftasonuna kadar kalır sanırım.Dün akşam işkembe çorbası yapmış bize oğlan istemiş birde kızkardeşi geldi akşam bize yakın oturuyor çay faslı taptık.
Kızlar pegasusun şubattan temmuza kadar kampanyası var şehir içi 48 tl vergiler dahil bizde kuzenler ablam abimler falan bir haftasonu gaziantep yada urfa yapmak istiyoruz bana günü birlik bile olsa çok cazip geldi.Oğlanda uçağa binmek istiyor çok.Hani reklamlarda varya uçmuş bunlar günübirliğine antepe kebap yemeğe gelmişler diye o hesap
reklamları gördüm canım . çok hoş gerçekten. böyle kampanyalar yapılmalı. hatta turk havaa yolları da yapsın.günaydın cnm,benimde dün kayınvalidem geldi özlemiş oğlanı haftasonuna kadar kalır sanırım.Dün akşam işkembe çorbası yapmış bize oğlan istemiş birde kızkardeşi geldi akşam bize yakın oturuyor çay faslı taptık.
Kızlar pegasusun şubattan temmuza kadar kampanyası var şehir içi 48 tl vergiler dahil bizde kuzenler ablam abimler falan bir haftasonu gaziantep yada urfa yapmak istiyoruz bana günü birlik bile olsa çok cazip geldi.Oğlanda uçağa binmek istiyor çok.Hani reklamlarda varya uçmuş bunlar günübirliğine antepe kebap yemeğe gelmişler diye o hesap
günaydın canım . iyi haftalar olsun.günaydın iyi haftalar..