İlköğretim Yorum ve Soruları Çocuğu 3.Sınıfa giden Velilerin ve Öğrencilerin Paylaşım Alanı :)))

Bak se kaynana na alsa nolur sanki dediğin gibi ağırlaşmış da olacaksın. Eğer kendi annen bakarım derse gönder dilek 1 ay filan kalsınlar yesinler canım nolur sene de bir ay sen zaten yedirmiyorsun pek herşeyi kendin yapıyorsun.

evet biz gayet iyiydik Dilek oğluşun yokluğunda hatta çocuk olmadan önce ne kadar rahatmışız meğer diye düşündüm biliyormusun zaman bol, istediğini yapıyorsun akşamdır gecedir demeden...

canım hayır olsun, şimdiden düşünme ileriyi, allah bir şekilde koyar yoluna. Sen sağlıcakla devam et yoluna da, su akar yolunu bulur. düşünüp de bugünden sıkma canını, ben de senin gibiydim, kız bebekken, bir 3 aylık olsa, bir 6 aylık olsa derken 9 yaşına giriverdi sıpa, zaman öyle hızlı akıp geçiyor ki, insan inanamıyor.

Taze fasulyenin hiç tadı yoktu zorla yedim canım herşey zamanında güzel ama dolaba koyunca ayrı tabi. Ben geçen hafta yaptım bol havuçlu güzel yendi barbunyam.

Taze fasulyenin hiç tadı yoktu zorla yedim canım herşey zamanında güzel ama dolaba koyunca ayrı tabi. Ben geçen hafta yaptım bol havuçlu güzel yendi barbunyam.
sen pazardan mı almıştın ki fasulyeyi?
afiyet olsun barbunya da canım,şu aralar epey canım çekiyor yani, kurusunu bari alıp da yapmalı.

afiyet olsun barbunya da canım,şu aralar epey canım çekiyor yani, kurusunu bari alıp da yapmalı.

Bir gün önceden ısladım bende barbunyayı daha önceleri ıslamadan yapardım ama iyi oldu böylede.

Taze fasulyeyi burada yedim kız herhalde yeni alınmıştır çok tatsızdı çünkü

demi canım . iyi gelmiştir sana da . yarasın arkadaşıma.
öyle mi diyorsun.
annem babam hayır demez zeliş. onlar beni düşünür çünkü. rahat etsin diye düşünürler .
yolla diyorsun yani. aslında haklısın .
ağırlaşmış olacağım.
eve gelince koşturmaca olmaz.
yemek içmek . bi de yaz ayı olacağı için iş dönüşü hava kararmıyor ya . illa çocuklar park istiyor 2 saat kadar.
ondan da kurtulmuş oluruz diyorum. ama annem babam onları parka çıkarır mı bilmiyorum.
çıkarsa da akçay çok kalabalık oluyor geceleri.
bi de babam denize götürür kesin bu sıpaları. aklım kalır mı ki. bi şey olmaz der bana da. eminim. ben ordayken bilem götüreyim diye tutturuyordu.

hım barbunya da havuçlu güzel oluyor tabii
ben de almam taze fasulye.
daha zamanı değil . tadı yoktur .
kız demiş ya yukarda öğlen yedim diye. fadimeeeee

Hiç bişey olmaz Canım emin ol onlara da çocuklar emanet olacağından gözleri gibi bakarlar, anane dede hep aynılar, hiç arkada kalmaz gözün hem doğum öncesi güzel bir dinlenme fırsat olur ben olsam yollardım.

Daha geçen hafta bütün ananesinde olmasına rağmen benim sıpa dün gün arasında yine bir kaç saat bıaktım anneme akşam üstü alırken kıyamet koptu gelmicem ben diye. Babam kızdı bırakın kalsın dedi ama işte hazırlıksız gitmiştik.

amaaan sen de, bırak kız, allah ın koruduğunu hiçbişey korumaz, gönül rahatıyla bırak. hem emin ol, onlar senden daha iyi bakarlar, koruyup kollarlar. Sen de rahat edersin 1 ay da olsa.

bak sen sıpaya, bıraksaydınız onu, uzak mı ki size, bugün de eşyalarını bırakırdınız. kafanı dinlerdin bikaç gün daha, ben bile akşam yattılar mı, öyle bir sakinliyor ki kafam, tüm iş bitmiş gibi hissediyom.

bu arada gün fikrimizi dilek e de söyleyelim,
dilekcim biz burda her ay 50 tl biriktirmeye karar verdik, her ay 50 tl kenara koyacağız, eşlerimize söylemek yok, birikim yapacağız, var mısın canım? az da olsa kendimize birikim yapmış oluruz diye düşündük.

amaaan sen de, bırak kız, allah ın koruduğunu hiçbişey korumaz, gönül rahatıyla bırak. hem emin ol, onlar senden daha iyi bakarlar, koruyup kollarlar. Sen de rahat edersin 1 ay da olsa.
yaa fadimem.
haklısın
annemde yüksek tansiyon var.
çocukları ancak akşamları çıkarırlar dışarı.
1 ay 1 aydır diye düşündüm.
aslında kaynanoşum daha genç ama , o kendine bi sıvışacak yol buldu. anne babanız olmadan sorumluluk alamam diyor. sanki kendi 2 oğlan büyütmedi.
gezmelerimden geri kalacam diyemiyor da.
zorla değil tabi ama bi annelik yapsa ya .
işte . o zaman da hiç gidesim gelmiyor o tarafa.
beni düşünmeyeni ben düşünmek istemiyorum.
hem gelince doğru belli kalmıyorlar . hem çocukları kabul etmiyorlar. hem de sen yazın gel bol bol kal istiyorlar.
biz de gidiyoruz. çocukları götüreceğimizi biliyorlar ya. ondan bunlar .
ama eğer 1 hafta kalırsa bende. o zaman kesinlikle gitmeyi düşünmüyorum ayvalık a . yazın göremez bizi.
doğuma kadar ne olur bilemiyorum ama doğum olursa gelsin istemiyorum gerçekten.
çok kızıyorum şu huyuna kaynanoşun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…