canım ya inşallah kalır bizimle 2 hafta. biz elimizden geldiğince hoş tutmaya çalışıyoruz ama . onlara belli olmuyor. ani bi kararla gitmek istiyorlar. kral kalkışı bu sanıyorum.
oğluşun da gelmiş .oğlan anneannedeyken sen biraz özgür takılsaydın kocanla keşke.
her zaman bu fırsat bulunmuyor çünkü.
benim çocuklar yazın size gelecez babaanne dedi babaanneye.
anne babanız olmadan olmaz . o sorumluluğu kabul edemem dedi kaynanoş.
yine beni yolda bıraktı gacı yaaa..
nolur sanki. o zamanlar da 7 aylık olacağım . çok kızdım gacıya.
anama yollasam diyorum. ama orda da babam var ..babam çocukları cips çikolata yağmuruna tutuyor. alma deyince de kavga çıkartıyor. bir de tüm gün bilgisayarda oturmalasına müsade ediyor.
canım hayır olsun, şimdiden düşünme ileriyi, allah bir şekilde koyar yoluna. Sen sağlıcakla devam et yoluna da, su akar yolunu bulur. düşünüp de bugünden sıkma canını, ben de senin gibiydim, kız bebekken, bir 3 aylık olsa, bir 6 aylık olsa derken 9 yaşına giriverdi sıpa, zaman öyle hızlı akıp geçiyor ki, insan inanamıyor.canım ya inşallah kalır bizimle 2 hafta. biz elimizden geldiğince hoş tutmaya çalışıyoruz ama . onlara belli olmuyor. ani bi kararla gitmek istiyorlar. kral kalkışı bu sanıyorum.
oğluşun da gelmiş .oğlan anneannedeyken sen biraz özgür takılsaydın kocanla keşke.
her zaman bu fırsat bulunmuyor çünkü.
benim çocuklar yazın size gelecez babaanne dedi babaanneye.
anne babanız olmadan olmaz . o sorumluluğu kabul edemem dedi kaynanoş.
yine beni yolda bıraktı gacı yaaa..
nolur sanki. o zamanlar da 7 aylık olacağım . çok kızdım gacıya.
anama yollasam diyorum. ama orda da babam var ..babam çocukları cips çikolata yağmuruna tutuyor. alma deyince de kavga çıkartıyor. bir de tüm gün bilgisayarda oturmalasına müsade ediyor.
afiyet olsun canım, inşallah kalsınlar 2 hafta da sen de rahat et canım.
avatarını gördüm canım, güzel olmuş, bakalım sağlıcakla bebiş de gelir inşallah.
afiyet olsun Zeliş, senin menü de güzelmiş. Taze fasulye yemeyeli çok oldu, geçen yıl biraz fazla koymuşum buzdolabına, eşim kızdı, ben de koymadım bu sene buzluğa, ama özledim aslında. seneye az da olsa koyayım bari kendime. Barbunya da canım istiyor, ondan da yok dolapta.
kuru barbunya yapıyor musunuz kızlar, nasıl oluyor? hiç yapmadım alsam mı diyorum, kilosu da 7-8 tl.
sen pazardan mı almıştın ki fasulyeyi?Taze fasulyenin hiç tadı yoktu zorla yedim canım herşey zamanında güzel ama dolaba koyunca ayrı tabi. Ben geçen hafta yaptım bol havuçlu güzel yendi barbunyam.
sen pazardan mı almıştın ki fasulyeyi?
afiyet olsun barbunya da canım,şu aralar epey canım çekiyor yani, kurusunu bari alıp da yapmalı.
demi canım . iyi gelmiştir sana da . yarasın arkadaşıma.Bak se kaynana na alsa nolur sanki dediğin gibi ağırlaşmış da olacaksın. Eğer kendi annen bakarım derse gönder dilek 1 ay filan kalsınlar yesinler canım nolur sene de bir ay sen zaten yedirmiyorsun pek herşeyi kendin yapıyorsun.
evet biz gayet iyiydik Dilek oğluşun yokluğunda hatta çocuk olmadan önce ne kadar rahatmışız meğer diye düşündüm biliyormusun zaman bol, istediğini yapıyorsun akşamdır gecedir demeden...
hım barbunya da havuçlu güzel oluyor tabiiTaze fasulyenin hiç tadı yoktu zorla yedim canım herşey zamanında güzel ama dolaba koyunca ayrı tabi. Ben geçen hafta yaptım bol havuçlu güzel yendi barbunyam.
ben de almam taze fasulye.sen pazardan mı almıştın ki fasulyeyi?
afiyet olsun barbunya da canım,şu aralar epey canım çekiyor yani, kurusunu bari alıp da yapmalı.
şekerim hoş buldum. nasılsın. mucuk.kızlar işim çok yazdıklarınızı okuyorum arada..
dilek hoş geldin..
demi canım . iyi gelmiştir sana da . yarasın arkadaşıma.
öyle mi diyorsun.
annem babam hayır demez zeliş. onlar beni düşünür çünkü. rahat etsin diye düşünürler .
yolla diyorsun yani. aslında haklısın .
ağırlaşmış olacağım.
eve gelince koşturmaca olmaz.
yemek içmek . bi de yaz ayı olacağı için iş dönüşü hava kararmıyor ya . illa çocuklar park istiyor 2 saat kadar.
ondan da kurtulmuş oluruz diyorum. ama annem babam onları parka çıkarır mı bilmiyorum.
çıkarsa da akçay çok kalabalık oluyor geceleri.
bi de babam denize götürür kesin bu sıpaları. aklım kalır mı ki. bi şey olmaz der bana da. eminim. ben ordayken bilem götüreyim diye tutturuyordu.
hım barbunya da havuçlu güzel oluyor tabii
ben de almam taze fasulye.
daha zamanı değil . tadı yoktur .
kız demiş ya yukarda öğlen yedim diye. fadimeeeee
hahahahah..acaba kimden bulaştı bu bana, burdan birini hatırlattı emme
amaaan sen de, bırak kız, allah ın koruduğunu hiçbişey korumaz, gönül rahatıyla bırak. hem emin ol, onlar senden daha iyi bakarlar, koruyup kollarlar. Sen de rahat edersin 1 ay da olsa.demi canım . iyi gelmiştir sana da . yarasın arkadaşıma.
öyle mi diyorsun.
annem babam hayır demez zeliş. onlar beni düşünür çünkü. rahat etsin diye düşünürler .
yolla diyorsun yani. aslında haklısın .
ağırlaşmış olacağım.
eve gelince koşturmaca olmaz.
yemek içmek . bi de yaz ayı olacağı için iş dönüşü hava kararmıyor ya . illa çocuklar park istiyor 2 saat kadar.
ondan da kurtulmuş oluruz diyorum. ama annem babam onları parka çıkarır mı bilmiyorum.
çıkarsa da akçay çok kalabalık oluyor geceleri.
bi de babam denize götürür kesin bu sıpaları. aklım kalır mı ki. bi şey olmaz der bana da. eminim. ben ordayken bilem götüreyim diye tutturuyordu.
hahahahah..
acaba kim. ben hiç öyle şeyler yapmam bi keremmm
acaba kimden bulaştı bu bana, burdan birini hatırlattı emme
bak sen sıpaya, bıraksaydınız onu, uzak mı ki size, bugün de eşyalarını bırakırdınız.Hiç bişey olmaz Canım emin ol onlara da çocuklar emanet olacağından gözleri gibi bakarlar, anane dede hep aynılar, hiç arkada kalmaz gözün hem doğum öncesi güzel bir dinlenme fırsat olur ben olsam yollardım.
Daha geçen hafta bütün ananesinde olmasına rağmen benim sıpa dün gün arasında yine bir kaç saat bıaktım anneme akşam üstü alırken kıyamet koptu gelmicem ben diye. Babam kızdı bırakın kalsın dedi ama işte hazırlıksız gitmiştik.
değil mi ama
yaa fadimem.amaaan sen de, bırak kız, allah ın koruduğunu hiçbişey korumaz, gönül rahatıyla bırak. hem emin ol, onlar senden daha iyi bakarlar, koruyup kollarlar. Sen de rahat edersin 1 ay da olsa.