İlköğretim Yorum ve Soruları Çocuğu 3.Sınıfa giden Velilerin ve Öğrencilerin Paylaşım Alanı :)))

günaydın kızlar..hayırlı cumalar..
benimki de matematikten 4 sayfa yapmış..
bizimde bu gidişle kitaplar bitmez..
günaydın canım,

ya çocuklarda haklı tatilde paso ders olmaz ki.. birde yavaş benimki hiç ilerlemiyor :)
yaptırabildiğimiz kadar yaptırcaz artık, sizinkiler inanır mı, öğretmen kontrol edecek deseniz, bizimki öyle zannediyor. Bilmiyom öğretmen sorar mı da, sanırım sorcam dönüşte demiş, bu da etkili oluyor. Siz de o şekilde söyleseniz, öğretmen not vercek diye?

bizimki zaten götürüyor canım dönüşte okula öğretmene ama kontrol ediyormu bilemiyorum.

aman aman benim söylemediğim şey kalmadı..
geçen günde dedim ki gündüz yapmayınca
bak bu kitapları yapacaksan alacağım demiştim sana dedim.
çünkü yapmıyorsun almamıza gerek yok diye söylemiştim kitaplar satılırken.
anne lütfen alalım yapıcam demiştin dedim..
herkes aldı diyemi aldık dedim..
bir sinirlendi bir sinirlendi duvara yumruk atıyor sus diyor.

zelişim paso ders yapsın istemiyoruz ki zaten
günde 1 saat ders
1 saatte okuma yapsa..
bu 1 saatleri günde 2 defa yarımşar saat olarak yapsa o bile yeter.

kız benimki ne bir saati her gün saatlerce ders başında kalıyor ama şu saatlerce sürede yaptığı ders hepi topu 1 saatlik :)

canım yaaaa, çok zor çok, bir de o afır tafırları yok mu, gel de sakin ol, ben de akşam dedimki ödevlerini yapmazsan tableti geri veririm dedim,
babası da dedi geri vermeye gerek yok bana da lazım alırım ben dedi.
bu bir hışımla kalktı aldı tableti eline götürdü bir sinirle babasına verişi var, al be al diyor
hiççç burnumuzdan kıl aldırmayız yani.

günaydın kızlarrr,
yine bir pazartesi daha geldik iş başına,
haftasonu evdeydik, malum kış şartları zaten, rüzgar-fırtına acaipti. Allah tan burada felaket olmadı ama dün haberlerde gördüm çoğu yerde çatılar uçmuş, seller olmuş. allah beterinden korusun.
bugün de kapkaranlık bir hava var burda.
dersler ihmal edilmeye başlandı, biz de tableti sakladık geldik, bakalım nasıl olur? bu sıra iyice saldı kendini hanımefendi, hiççç takmıyor, bişey diyoruz, götürürsen götür, alırsan al, sıkı bir disiplin gerekiyor belli ki, yapmayacağımızı o da biliyor da ondan sanırım.
akşama yemeğim var bugünlük. Yarın için de dolapta ıspanak vardı, gidince onlara bakıp sağlamsa pişireceğim. ta evvelki haftadan kalma.

canım günaydın.
biz de dün döndük ankara dan
saat 6 falan olmuştu.
eşim geldi aldı bizi. kaynanoş ve kayınpederim de geldiler.
evdeler şimdi
umarım 2 hafta kalırlar.
emir tatil kitabının yarısını bitirdi.
10 fasiküldü.
4 tane hikaye kitabı okudu.
profesör serisini almıştık ankaradan.
bi dünya para harcattı sıpa.
araba aldırdı 13 tane.
karne parası topladı arkabalardan. onları harcattı gerçi.
gezdik tozduk eğlendik 1 hafta. çok iyi geldi gerçekten.

perşembe günü doktordan randevu aldım. bakalım gidelim bi doktora.
1,5 ay olmuş gitmemişim kontrole .
cinsiyet bile öğrenenler olmuş bu arada ağustos annelerinden. çok ilginç demi.

günaydın iyi haftalar kızlar..
cumartesi oğlanla anneme gittik teyzemde geldi oturduk beraber.
benim oğlan seviyor diye annem bir tencere yaprak sarması yapmış sağolsun çok hora geçti.
pazar günüde temizlik yaptım... işyerinden arkadaşın düğünü vardı oraya gittik.
tatil kitabından biraz çalıştık..birazda okuma..

OOO Günaydın canım, hoşgeldin, sefalar getirdin. Gördük fotolarınızı, güzel eğlendiniz maşallah.
arada derede de ödev de yaptırmışsın, afferin oğluşa.
13 tane arabayı napcak kız, garaj mı kuruyor
ohhh kaynana-kayınpederi de getirmişsin, gönderme işte gelmişlerken, accık rahat edersin.
hadi bakalım, belki perşembe sen de öğrenirsin.

günaydın canım,
sarmalar yendi desene, afiyet şeker olsun.
düğüne de gidilmiş, bolcana döktürseydin hazır gitmişken, spor yerine
benim diyet güme gitti, yine kaçırdım hafta sonu, verdiklerimi geri aldım

Günaydı canım,
Benim kız da aynı Fadimecim. Çan çan çene var.Nasıl karşılık veriyor. Bağırıyorum olmuyor, ceza veriyorum olmuyor ne yapacağımı şaşırdım. Geçen gün babası test çözsün diye odasına göndermiş,10 dakika sonra geldi 80 tane çözdüm dedi diyor. Bir bakmış babası tüm hafta çözdüklerini de saymış bizim akıllı.

Günaydın canım.,
Hoşgeldin. Kaynananların gelmesine de sevindim rahat edersin biraz. Bebek haberine ne dediler peki, sevindiler mi?
Emire de maşallah tatilde bile çalışmış. Bizimkileri gör de valla kıymetini bil oğluşunun.

Günaydın canım,
Oh yaprak sarması mis gibi, afiyet olsun. Benim kız da çok sever ama ben sık yapamıyorum.
Düğün de iyi gelmiştir arada kafa dağıtmak için.

canım şimdi sınıfta araba yarışı furyası var.
her gün 2 araba belki daha fazla araba koyuyor çantasına. merak saldılar. birbirlerinin arabalarını inceliyorlar. hot weels arabaları
sonra sınıfta boş bi alanda yarıştırıyorlar.

kız seni gebertirim. ne dedin sen . geri mi aldım dedin.
of fadimeee..çok kızdım.
ben 53 kiloyum hala. aldım sanıyordum ama kardeşimde tartıldım . hala aynıyım.53

ayyyy hiç sorma, onu benim büyük yapıyor, bu işlere başladı mı kork işte. neden böyle yapıyor bunlar, illa başında durulacak. Allah akıl fikir versin ne diyelim ki? biz ne kadar kaktırabiliriz, kendileri istemezse bilemiyorum, inşallah içlerindeki istek kaybolmasın, daha çok heveslensinler.

kız seni gebertirim. ne dedin sen . geri mi aldım dedin.
of fadimeee..çok kızdım.
ben 53 kiloyum hala. aldım sanıyordum ama kardeşimde tartıldım . hala aynıyım.53
canım 2 hafta çok güzel gittim ama bu hafta sonu dayanamadım, hamur mayalamıştım, bazlama yedim, sonracıma dün pasta bisküvi yaptık, ondan yedim 2 dilim. ama şimdi iyiyim, inşallah hafta sonuna kadar gidecek o artılar. sürekli dikkat edince ister istemez motive düşüyor, ama şimdi iyiyim, motiveyim yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…