günaydın canım..
hadi gözün aydın canım..
çocuklarımız bizden önce geliyor onlar için yapıyoruz her şeyi kendimizi unutuyoruz..canları sağolsun..
evetttttttttttttt iyi varlar.
buralarda boş kaldı özledik sizleri yahu..
he he başbaşa romantizm mi yaşadınız kızzzz
Size de iyi olmuştur tabii, değişiklik lazım, tatil de olunca.
benimkiler evde...babaanneye gidip geliyorlar..Yani iyi oldu tabi :)
Bu aralar işte yoğunum ama evde çok tembel hissediyorum kendimi hi bişey gelmiyor içimde
bende özledim sizi
nasıl geçiyor tatili çocukların bakalım
benimkiler evde...babaanneye gidip geliyorlar..
iş yerinde yoruluyorsun eve yetecek enerjin moralin kalmıyor ne yazıkki
hiç işte bitmiyor be..Aynen dediğin gibi valla içimden de bişey yapmak gelmiyor o kadar çok işim var ki aslında...
hiç işte bitmiyor be..
benimde perdelerim yıkanacak..
ne tadilatı kız ne yaptırdınız.off offf perdeler, camlar, evde ufak da olsa bir tadilat döküntüsü var eve girmek istemiyorum bu aralar :)
ne tadilatı kız ne yaptırdınız.
tatil iyi gidiyor, biz de ufaklığa tablet aldık, dün keyiften dört köşeydiler, ablası kurdu, oyun yükledi, birlikte 12 ye kadar oturmuşlar, ben yattım valla. çok mutluydular dün.
babası da diyor keşke hep böyle olsalar.
güle güle kullansınlar..tatil iyi gidiyor, biz de ufaklığa tablet aldık, dün keyiften dört köşeydiler, ablası kurdu, oyun yükledi, birlikte 12 ye kadar oturmuşlar, ben yattım valla. çok mutluydular dün.
babası da diyor keşke hep böyle olsalar.
bende akşam tembihledim kitabından yap diye bakalım yapacakmı..hahahaaa tablet kaynaştırmış seninkileri benimkide bir kaç gündür oynuyor tablet le ama dedim dün akşam eğer dergin bitmezse her gün tableti alamazsın bakalım neler olacak :)
evet yaaa, bugünlük bıraktık biz de yeni diye ama akşam bakacağım eğer ödevler yapılmamışsa, kaldıracağım ben de.hahahaaa tablet kaynaştırmış seninkileri benimkide bir kaç gündür oynuyor tablet le ama dedim dün akşam eğer dergin bitmezse her gün tableti alamazsın bakalım neler olacak :)
sağol canım, 1 günlüktür o iyi geçinme eminimki.güle güle kullansınlar..
keşke hep iyi geçinseler ama nerdeeee..
bende akşam tembihledim kitabından yap diye bakalım yapacakmı..
dün sordum gündüz yaptın mı dedim unuttum dedi
tepem attı ama sesimi çıkarmadım..
evet yaaa, bugünlük bıraktık biz de yeni diye ama akşam bakacağım eğer ödevler yapılmamışsa, kaldıracağım ben de.
sağol canım, 1 günlüktür o iyi geçinme eminimki.
dün de sallamamış benimki de ödevleri, tablet sevinciyle ellemedim artık, bugün bakacağız duruma göre, umarım yapar ödevlerini.
kesinlikle bahaneler çok..hehee unutmuş demek :))))
akşam yine benikide ama anne diye başlayıp bir sürü bahane sayacak eminim kendisiden
günaydın kızlarrr,
hayırlı cumalar,
dün akşam biraz zorla da olsa ödev yaptırdım, çünkü gündüzleri hep sallıyor, kitapların yarısı bu hafta bitecek dedim, 2 tane küçük 130 sayfalık dilbilgisi(Türkçe)+matematik var. onların bitirtmeye çalışıyorum. 2 tane de büyük kitap var, bakalım hepsi bitmeyecek sanırım ama ne yaptırabilirsem kardır.
maşallah canım, sizin kaç tane? bizde 4 kitap var, 2 sini hiç ellemedi daha, 2 si üzerinde çalışıyoz şimdilik, biraz ağır ilerliyor sıpaGünaydın canım,
Bizimkide tatil dergilerini yapıyor dün gündüz biraz yaptı birazda akşam yaptı sanırım bitirdi bir tane daha...
maşallah canım, sizin kaç tane? bizde 4 kitap var, 2 sini hiç ellemedi daha, 2 si üzerinde çalışıyoz şimdilik, biraz ağır ilerliyor sıpa
günaydın kızlarrr,
hayırlı cumalar,
dün akşam biraz zorla da olsa ödev yaptırdım, çünkü gündüzleri hep sallıyor, kitapların yarısı bu hafta bitecek dedim, 2 tane küçük 130 sayfalık dilbilgisi(Türkçe)+matematik var. onların bitirtmeye çalışıyorum. 2 tane de büyük kitap var, bakalım hepsi bitmeyecek sanırım ama ne yaptırabilirsem kardır.
günaydın kızlar..hayırlı cumalar..Günaydın canım,
Bizimkide tatil dergilerini yapıyor dün gündüz biraz yaptı birazda akşam yaptı sanırım bitirdi bir tane daha...
bizler başında olmadığımız için bitmez kitaplar..Tatil kitabı olarak her güne bir dergi verdi öğretmen canım her dersten alıştırmalar var içinde işte ama ananeye gidince yapamadık tabi...