Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
günaydın canım..günaydın kızlarrr,
hayırlı sabahlarr,
ödevleri yarım yamalak da olsa yapılıyor, akşam kontrol ettim. bikaç yanlışı vardı, onları düzelttirdim.
geçmiş olsun canım, kim götürcek?günaydın canım..
dün bişi yapmadık.gündüzden bulmaca kitabından yapmış biraz.
kulağı ağrımaya başlamış.doktora gidecek bugün.
sağol canım eşim götürecek..geçmiş olsun canım, kim götürcek?
geçmiş olsun tekrardan, bugün biz de dişçiye gideceğiz, büyük kızın dişleri etin içine gömülmüş onları açacaklar, inşallah kolay geçer.sağol canım eşim götürecek..
sağol canım sizede geçmiş olsun inşallah iyi geçer..çok zor diş de.geçmiş olsun tekrardan, bugün biz de dişçiye gideceğiz, büyük kızın dişleri etin içine gömülmüş onları açacaklar, inşallah kolay geçer.
ay bilmiyorum ki canım, lazer mi yapcaklarmış ne dedi babası da, tam anlamamış, keşke öyle bişey olsa yaa, keseceklerini düşününce çok ürperiyor insan.sağol canım sizede geçmiş olsun inşallah iyi geçer..çok zor diş de.
açacaklar yani kesik olacak dimi..
inşallah lazer olur o zaman.ay bilmiyorum ki canım, lazer mi yapcaklarmış ne dedi babası da, tam anlamamış, keşke öyle bişey olsa yaa, keseceklerini düşününce çok ürperiyor insan.
ay inşallah canım.inşallah lazer olur o zaman.
bişey yiyip içemez yine.
günaydın canım,günaydınlar.....
dün akşam tatil kitabından yaptık biraz..
fadime kızının dişleri nasıl oldu.
geçmiş olsun canım..diş zaten böyle sürekli git gel oluyor..günaydın canım,
o dedikleri işlemi yapmadılar, toparlıyormuş kendini, başka bir işlem yaptılar, 11 şubata gün verdiler.
senin oğlan nasıl oldu, neyi varmış?
dün benimki pek yapmamış, bugün ben de bu kitapların yarısını bu hafta bitirmen gerekiyor dedim, işaret koydum bakalım ne kadar yapacak?
geçmiş olsun canım size de, Allah şifa versin.geçmiş olsun canım..diş zaten böyle sürekli git gel oluyor..
benim oğlan orta kulak iltihabı olmuş. 3 tane şurup vermiş biri antibiyotik..
günaydın canım..günaydın kızlarrr
günaydın kızlarrr
günaydın canım..
akşam tatil kitabından çalıştık biraz..
sonrada meyve,çay, çekirdek faslı..
bakla yemeği yaptım yemekte hazır..
günaydın canım..Günaydın kızlar nasılsınız?
Benim oğluşumda dün geldi babası gidip aldı, zorla getirdik sıpayı kalacakmış daha :))
Kızlar varya biliyomusunuz ne oldu bu süreçte aslında evliliğimizin çocuksuz geçen dönemi meğer ne kadar da rahatmış onu anladım. Çocuk tamamen odak noktamız oluyor, ama tabii iyi ki de varlar o ayrı...
he he başbaşa romantizm mi yaşadınız kızzzzGünaydın kızlar nasılsınız?
Benim oğluşumda dün geldi babası gidip aldı, zorla getirdik sıpayı kalacakmış daha :))
Kızlar varya biliyomusunuz ne oldu bu süreçte aslında evliliğimizin çocuksuz geçen dönemi meğer ne kadar da rahatmış onu anladım. Çocuk tamamen odak noktamız oluyor, ama tabii iyi ki de varlar o ayrı...
değil mi aynen öyle oldu, sessiz sedasız kaldı topiğimiz.günaydın canım..
hadi gözün aydın canım..
çocuklarımız bizden önce geliyor onlar için yapıyoruz her şeyi kendimizi unutuyoruz..canları sağolsun..
evetttttttttttttt iyi varlar.
buralarda boş kaldı özledik sizleri yahu..