İlköğretim Yorum ve Soruları Çocuğu 3.Sınıfa giden Velilerin ve Öğrencilerin Paylaşım Alanı :)))

canım çeyrekli soruları yapmış . çoğunu yapmış. hatta ben de yapamaz diye düşünmüştüm . ama iş başa düşünce yapmış .
zeytinli soruyu yapamamış.
onu anlattım.
yapamadığı sorular vardı. ama korktuğum kadar çok olmadı.
maşallah o zaman oğluşa, akıllı çocuk:nazar::nazar::nazar::nazar:
inşallah ömrü boyunca hep böyle gider dilekim, hepimizinkilerin başarıları daim olsun inşallah.:nazar::nazar::nazar:

maşallah o zaman oğluşa, akıllı çocuk:nazar::nazar::nazar::nazar:
inşallah ömrü boyunca hep böyle gider dilekim, hepimizinkilerin başarıları daim olsun inşallah.:nazar::nazar::nazar:
amin inşallah fadimem . sağlıklı olsunlar . gerisi bir şekilde hallediliyor.
demii
ne yedin sabah. öğlen ne yemeyi düşünüyorsun bakem

amin inşallah fadimem . sağlıklı olsunlar . gerisi bir şekilde hallediliyor.
demii
ne yedin sabah. öğlen ne yemeyi düşünüyorsun bakem
sabah 1 dilim tam buğday ekmeği+2 kaşık lor peyniri içine zeytinyağı koydum, maydanoz ve yarım yeşil biber kıydım-pul biber attım, onu yedim.
az önce yeşilçayımı içtim, acıkınca 12 çiğ bademimi yiyeceğim.
öğlen de tarhana çorbası ve fırında tavuk var canım.

sabah 1 dilim tam buğday ekmeği+2 kaşık lor peyniri içine zeytinyağı koydum, maydanoz ve yarım yeşil biber kıydım-pul biber attım, onu yedim.
az önce yeşilçayımı içtim, acıkınca 12 çiğ bademimi yiyeceğim.
öğlen de tarhana çorbası ve fırında tavuk var canım.
süpersin kız fadimem . öpcem seni :KK60::KK60:

tartma konusunda sorular şöyleydi.
ben çok sıkıldım yaparken. hem soru çoktu . hem problemler uzundu

bir manavın 18 kilo elması vardı.
önce yarısını sattı. sonra kalanın çeyreğini sattı. elinde kaç kilo elma kaldı.

ben 58 kiloyum . kardeşim benim kilomun yarısından 2 eksiktir . kardeşim kaç kilodur

bir zeytincide
2 kilosu 4 lira olan zeytin
4 kilosu 12 lira olan zeytin
5 kilosu 10 lira olan zeytin vardır
tüm bu zeytinleri harmanlayarak yeni bir zeytin karışımı oluşturan zeytinci karıştırdığı zeytinin kilosun kaç liraya satar.

belki 20 tane problem vardı.

bir de resimli sorular vardı. bi terazide önce 2 elma var. karşısında 1 ananas
1 elma 200 gr diyor . ananası bul.

alttaki resimde terazide 2 ananas var. karşısında 8 armut

1 armut kaç gr dir diyor.
sonra aşağıda bi terazi var
önce 4 armut var. terazinin karşısında ise 2 muz
1 muz kaç gr. dir diyor

bilemiyorum anlatabildim mi.
en baştan başlayarak en alta doğru gramları bularak yazıyor. bulmaca gibi yani.
çok zor dimi ya problemler..

günaydınlar herkese,
akşam görümcemler gelecekti o yüzden kızla ilgilenemedim, hayat bilgisinden kitabın üzerine yapılacakları varmış, onları yaptı.
bir de benden kendisine program yapmamı istedi, anne hangi saatte ders yapcam, hangi saatte tv seyretcem sen bana yazsana dedi,
ben de program yaptım gündüz için.
12.20 de okuldan çıkıyor,
12.30-2 arası yemek ve dinlenme dedim.
02-02,45 arası ders-test-kitap okuma
02.45-03 Arası 15 dakika mola
03-03.45 arası ders
biz akşam 06.-06,30 arası gidiyoruz, 3.45 sonrası serbest zaman(tv-oyun) dedim.
bakalım ne yapacak, kendi istedi böyle bir programı.:KK68:
:KK68::KK68:
valla iyiymiş fadimem kendi istemiş birde benimki hayatta yanaşmaz böyle bir şeye yapsamda uymaz yani o yüzden çok iyi olmuş kendinin istemesi,planlı olur herşeyi

tartma konusunda sorular şöyleydi.
ben çok sıkıldım yaparken. hem soru çoktu . hem problemler uzundu

bir manavın 18 kilo elması vardı.
önce yarısını sattı. sonra kalanın çeyreğini sattı. elinde kaç kilo elma kaldı.

ben 58 kiloyum . kardeşim benim kilomun yarısından 2 eksiktir . kardeşim kaç kilodur

bir zeytincide
2 kilosu 4 lira olan zeytin
4 kilosu 12 lira olan zeytin
5 kilosu 10 lira olan zeytin vardır
tüm bu zeytinleri harmanlayarak yeni bir zeytin karışımı oluşturan zeytinci karıştırdığı zeytinin kilosun kaç liraya satar.

belki 20 tane problem vardı.

bir de resimli sorular vardı. bi terazide önce 2 elma var. karşısında 1 ananas
1 elma 200 gr diyor . ananası bul.

alttaki resimde terazide 2 ananas var. karşısında 8 armut

1 armut kaç gr dir diyor.
sonra aşağıda bi terazi var
önce 4 armut var. terazinin karşısında ise 2 muz
1 muz kaç gr. dir diyor

bilemiyorum anlatabildim mi.
en baştan başlayarak en alta doğru gramları bularak yazıyor. bulmaca gibi yani.
Bizdede sorular bunlara benzer o yüzden diyorum ya ben baş edemiyorum valla babasına yolluyorum.

valla iyiymiş fadimem kendi istemiş birde benimki hayatta yanaşmaz böyle bir şeye yapsamda uymaz yani o yüzden çok iyi olmuş kendinin istemesi,planlı olur herşeyi
valla ben de bilmiyom artık yapar mı, yapmaz mı, ama akşam öyle dedi. Ben ona sürekli anlatıyordum işte, okuldan geldiğinde anneannene saat 02-04 arası televizyonu kapatın, derslerini yap diye, yapmıyodu. dün yine konusu geçti, neden dedim anneannende kitabını okumadın dedim, okuyacaktım da, anneannem televizyona bakıyodu, başka zaman bakamıyor diye kapat diyemedim dedi:KK53::KK53::KK53: normalde akşamları hep kardeşimde olur kumanda da, anneannesine kıyamamış gündüz:KK53:
sonra kendi anne, boş vaktinde bana hangi saatte yemek yicem, hangi saatte ders çalışcam plan yazsana dedi, ben de akşam 2 dakkada yazıverdim, bakalım uyarsa.

Bizdede sorular bunlara benzer o yüzden diyorum ya ben baş edemiyorum valla babasına yolluyorum.
sizin bu haftasonu değil mi sınav, heyecan var mı heyecan:KK53::KK53:
bir de kitap okuma yarışması varmış kızlar, kitapokuyan.bilir diye bir sitede, bir bakın isterseniz.
ben kaydettirdim ama sonradan vazgeçtim, 3 tane 80 sayfalık kitap alınıp, okutulacak, burdan 50 soru çıkacak, bir de yanlışlar doğruları götürüyormuş, kazanazsa boşuna üzülmesin diye vazgeçtim.
http://kitapokuyanbilir.com/
bir bakın isterseniz.

sizin bu haftasonu değil mi sınav, heyecan var mı heyecan:KK53::KK53:
bir de kitap okuma yarışması varmış kızlar, kitapokuyan.bilir diye bir sitede, bir bakın isterseniz.
ben kaydettirdim ama sonradan vazgeçtim, 3 tane 80 sayfalık kitap alınıp, okutulacak, burdan 50 soru çıkacak, bir de yanlışlar doğruları götürüyormuş, kazanazsa boşuna üzülmesin diye vazgeçtim.
http://kitapokuyanbilir.com/
bir bakın isterseniz.
ben hiç bakmayayım..
zaten zor okutuyorum.:KK48::KK48:

X