ne kadara aldınız canım, bizim öğretmenden ses-seda yok, kendim alacağım sanırım? inceleyip bana bilgi verir misin canım? güzelse ondan alırım, bulursam.tatil kitabını dün öğretmenden almışlar.
incelemedim akşam unuttum.
2 kitap birde bulmaca kitabı vardı sanırım.
çoook geçmiş olsun canım yaakızlar benim oğlanda su çiçeği çıktı.
dr ilaç ve 5 gün rapor vermiş.
yanındaki arkadaşı da 2 gündür yoktu...çiçek çıkarmış o da...
günaydın canım .tatil kitabını dün öğretmenden almışlar.
incelemedim akşam unuttum.
2 kitap birde bulmaca kitabı vardı sanırım.
10 lira verdik..akşam bakayım nasıl olduğuna..ne kadara aldınız canım, bizim öğretmenden ses-seda yok, kendim alacağım sanırım? inceleyip bana bilgi verir misin canım? güzelse ondan alırım, bulursam.
haklısın.10 lira verdik..akşam bakayım nasıl olduğuna..
kitap olunca iyi oluyor mecburiyetten yapıyorlar..
sağol canım..iyi oldu aslında şu anda çıkardığı tam dönem sonunda..çoook geçmiş olsun canım yaa
izin mi alacaksın yoksa. ne yapacaksın
evet aslında büyük çocuk. küçük değil ki ağlasın , ateşlensin. babaannesi halleder.sağol canım..iyi oldu aslında şu anda çıkardığı tam dönem sonunda..
babannesinde izin almama gerek yok. zaten izin alamamda..
tamam canım, öğretmen verdiği için ödev olarak algılar, keşke bizimki de aldırsaydı. gerçi 1 hafta var daha, belki aldırır.10 lira verdik..akşam bakayım nasıl olduğuna..
kitap olunca iyi oluyor mecburiyetten yapıyorlar..
olsun kız, bak işin var çalışıyorsun da, bakıcıya bırakabiliyorsun.evet aslında büyük çocuk. küçük değil ki ağlasın , ateşlensin. babaannesi halleder.
bi bakıcı ile kalan ben miyim burda. bakıcı ellerine kalan
sen den biraz korkuyor galiba..haklısın.
gerçi ben yapılacak demesem yapmaz da. işte bazı şeyleri mahrum ederim ben de onun istediklerini yapmam diye yapıyor daha çok bizim oğlan
nasıl gidiyor egzersizler. iş yerinde yapyor musun halaa
ben de işyerinde en erken ben geliyom,hemen açıyom telden 15 dakikalık videoyu, yapıveriyom.sen den biraz korkuyor galiba..
iş yerinde yapıyorum. bir bakıma iyi oluyor çünkü otur otur tutuluyor insan..
napıcan canım ya..Allah her şeyi bir yoluna koymuş böyle gidiyor işte..evet aslında büyük çocuk. küçük değil ki ağlasın , ateşlensin. babaannesi halleder.
bi bakıcı ile kalan ben miyim burda. bakıcı ellerine kalan
buraya gönderdiğin videoyumu yapıyorsun..ben de işyerinde en erken ben geliyom,hemen açıyom telden 15 dakikalık videoyu, yapıveriyom.
evet canım, o gönderdiğimin bir çeşidi daha var, dönüşümlü olarak yapıyorum. Ayakta kolaylıkla yapılabiliyor, yatmalı kalkmalı değil, o yüzden rahat yapıyom, bir de bizim mescit var biliyon, oraya geçiyom, rahat oluyor yanii.buraya gönderdiğin videoyumu yapıyorsun..
o hangisi atabilirmisin buraya..evet canım, o gönderdiğimin bir çeşidi daha var, dönüşümlü olarak yapıyorum. Ayakta kolaylıkla yapılabiliyor, yatmalı kalkmalı değil, o yüzden rahat yapıyom, bir de bizim mescit var biliyon, oraya geçiyom, rahat oluyor yanii.
amanennn, bunlar ne Dilekim, çok zor, benim kıza soesan bilemez bunları, çeyrek bu sene görmediler bile daha, geçen yıl görmüşlerdi ama unutmuştur.tartma konusunda sorular şöyleydi.
ben çok sıkıldım yaparken. hem soru çoktu . hem problemler uzundu
bir manavın 18 kilo elması vardı.
önce yarısını sattı. sonra kalanın çeyreğini sattı. elinde kaç kilo elma kaldı.
ben 58 kiloyum . kardeşim benim kilomun yarısından 2 eksiktir . kardeşim kaç kilodur
bir zeytincide
2 kilosu 4 lira olan zeytin
4 kilosu 12 lira olan zeytin
5 kilosu 10 lira olan zeytin vardır
tüm bu zeytinleri harmanlayarak yeni bir zeytin karışımı oluşturan zeytinci karıştırdığı zeytinin kilosun kaç liraya satar.
belki 20 tane problem vardı.
bir de bi terazide önce 2 elma var. karşısında 1 ananas
1 elma 200 gr diyor . ananası bul.
alttaki resimde terazide 2 ananas var. karşısında 8 armut
1 armut kaç gr dir diyor.
sonra aşağıda bi terazi var
önce 4 armut var. terazinin karşısında ise 2 muz
1 muz kaç gr. dir diyor
bilemiyorum anlatabildim mi.
en baştan başlayarak en alta doğru gramları bularak yazıyor. bulmaca gibi yani.
canım çeyrekli soruları yapmış . çoğunu yapmış. hatta ben de yapamaz diye düşünmüştüm . ama iş başa düşünce yapmış .amanennn, bunlar ne Dilekim, çok zor, benim kıza soesan bilemez bunları, çeyrek bu sene görmediler bile daha, geçen yıl görmüşlerdi ama unutmuştur.
gerçekten zor sorular yanii, bitirebildiniz mi bari?