fadime dilek zayıflatacak seni kararlı :) :)buyrun benim
evet sağolsun beni benden fazla düşünüyor.fadime dilek zayıflatacak seni kararlı :) :)
iyi gidiyor kendi çapımda bir şeyler yapmaya çalışıyorum..senin nasıl gidiyor sıkılaşma çabaların.
zeliş gelmedi bugün. işleri yoğundu hala bitmedi galiba
git canım tekrar doktora kaçış yok malesef..var cnm ya yüksek hemde artık haftada bir iki yokluyor.Cumada başım çok ağrıdı burda eczaneye gittim 15 hemen limon sıktı verdi.dil altı yazmıştı dr her ihtimale karşı çok kötü olursam diye eczaneden alıcaktım ama eczacıda 17 ve üstünde veriyoruz genelde dedi tavsiye etmedi onuda almadan çıktım
niyetim öyle ama .fadime dilek zayıflatacak seni kararlı :) :)
mucukevet sağolsun beni benden fazla düşünüyor.
tamam bakalım. görcez bakalım.iyi gidiyor kendi çapımda bir şeyler yapmaya çalışıyorum..
hafta sonu ölçeceğim tekrar bakalım erimiş mi..niyetim öyle ama .
mucuk
tamam bakalım. görcez bakalım.
geçmiş olsun canım, 15 tatil 20 ye çıktı desenekızlar benim oğlanda su çiçeği çıktı.
dr ilaç ve 5 gün rapor vermiş.
yanındaki arkadaşı da 2 gündür yoktu...çiçek çıkarmış o da...
geçmiş olsun cnm,erkenden atlatın daha iyi bizde 29 ekimde atlattık 1 hafta gitmemiştikızlar benim oğlanda su çiçeği çıktı.
dr ilaç ve 5 gün rapor vermiş.
yanındaki arkadaşı da 2 gündür yoktu...çiçek çıkarmış o da...
ben de ölçeceğim bakalım hangimiz inceleceğiz?hafta sonu ölçeceğim tekrar bakalım erimiş mi..
niyetim öyle ama .
mucuk
tamam bakalım. görcez bakalım.
benimki kabakulak geçirdi ya karıştırdım pardongeçmiş olsun cnm,erkenden atlatın daha iyi bizde 29 ekimde atlattık 1 hafta gitmemişti
pazartesi gider okula inşallah..geçmiş olsun canım, 15 tatil 20 ye çıktı desene
sabah bir kaç taneydi..akşam gidince benek benek görücem..geçmiş olsun cnm,erkenden atlatın daha iyi bizde 29 ekimde atlattık 1 hafta gitmemişti
kız ben accık inceldim ya.ben de ölçeceğim bakalım hangimiz inceleceğiz?
inşallah gitmiştir canım benim, ben de hafiflik hissediyorum bakalımkız ben accık inceldim ya.
biraz daha gitmiş mi bakalım..
günaydın canım..günaydınlar herkese,
akşam görümcemler gelecekti o yüzden kızla ilgilenemedim, hayat bilgisinden kitabın üzerine yapılacakları varmış, onları yaptı.
bir de benden kendisine program yapmamı istedi, anne hangi saatte ders yapcam, hangi saatte tv seyretcem sen bana yazsana dedi,
ben de program yaptım gündüz için.
12.20 de okuldan çıkıyor,
12.30-2 arası yemek ve dinlenme dedim.
02-02,45 arası ders-test-kitap okuma
02.45-03 Arası 15 dakika mola
03-03.45 arası ders
biz akşam 06.-06,30 arası gidiyoruz, 3.45 sonrası serbest zaman(tv-oyun) dedim.
bakalım ne yapacak, kendi istedi böyle bir programı.
kız fazla bişey yok ki, niye sıkılsın, sıkılırsa da yapmaz zaten, ben de başında olmadığım için, anneanne karışmaz.günaydın canım..
bakalım uyacak mı saatlere..sıkılmaz inşallah..
biz de akşam bişi yapmadık keyfide yoktu zaten erkenden uyudu..
tatil kitabını dün öğretmenden almışlar.kız fazla bişey yok ki, niye sıkılsın, sıkılırsa da yapmaz zaten, ben de başında olmadığım için, anneanne karışmaz.
kafasına göre takılır.
iyi bişey yapmamışsınız, zorlama bu ara sen de.