İlköğretim Yorum ve Soruları Çocuğu 3.Sınıfa giden Velilerin ve Öğrencilerin Paylaşım Alanı :)))

ooooo hadi bakalım süper bir haber bu canım. inşallah hep beraber güzel kilolar verir, göbüşleri eritiriz.
kilodan kimseye fayda yok, kepek yerine light ekmek var unonun, büyük marketlerde-şokta falan var, onlardan tavsiye edebilirim, kepek ekmeği kansızlık yapıyormuş canım bilgin olsun.
iradene de hayranım, afferim, ben de çoktandır burda baklava alıyor arkadaşlar, ağzıma sürmüyom, daha önce yedim de ne oldu diyorum kendime? 38 beden pantolonları hayal ediyom, motive oluyom.:KK49::KK49::KK76::KK76:
inşallah cnm,ben kendimi 38 beden düşünemiyorum pekde şu göbiş gitse yeter bana benim kemikler iri çünkü

ay arkadaşım da başlamış . tebrik ediyorum .
baklava hakkını sabah kahvaltısına saklayabilirsin. çok zorlama kendini. öyle olursa belki daha yorucu ve stresli olursun.
haklarını sabah yeeee
zaten diyorum ya dilekcim devamlı yapama ben mümkün değil ama en azından şu sıralar hazır canım istemiyorken böyle gitsin bakalım illaki tatlı krizine girerim ben çünkü

inşallah cnm,ben kendimi 38 beden düşünemiyorum pekde şu göbiş gitse yeter bana benim kemikler iri çünkü
olsun canım sen de boy var, ordan kurtarıyorsun, ben de boy olmayınca 38 iyi oluyor.
göbek de gider canım, azıcık dikkat ettin mi, zaten sebze yemekleri de yiyorsun çoğunlukla.

ooooo hadi bakalım süper bir haber bu canım. inşallah hep beraber güzel kilolar verir, göbüşleri eritiriz.
kilodan kimseye fayda yok, kepek yerine light ekmek var unonun, büyük marketlerde-şokta falan var, onlardan tavsiye edebilirim, kepek ekmeği kansızlık yapıyormuş canım bilgin olsun.
iradene de hayranım, afferim, ben de çoktandır burda baklava alıyor arkadaşlar, ağzıma sürmüyom, daha önce yedim de ne oldu diyorum kendime? 38 beden pantolonları hayal ediyom, motive oluyom.:KK49::KK49::KK76::KK76:
oğlana akşam ayaklarımı tutturup mekik çekiyorum oda hevesleniyp bende sonra oda bana tutturuyo ayaklarını tabi o hızlı hızlı 10 tane çekiyor bi çırpıda onada spor oluyor bahaneyle

olsun canım sen de boy var, ordan kurtarıyorsun, ben de boy olmayınca 38 iyi oluyor.
göbek de gider canım, azıcık dikkat ettin mi, zaten sebze yemekleri de yiyorsun çoğunlukla.
evet bugünde pırasam var mesela şimdide yoğurdumu yiyorum ama limon sıkınca pek ekşi oluyor

afiyet şeker olsun canım, limonu suya koysan nasıl olur, ben limonlu su içiyorum.
canım zaten günde 3 posta yeşil çayın içinede sıkıyorum bolda bu tansiyon için iyi dediler bi denim dedm.Pazartesiden beri şükür iyiyim.Pazar günü 17 ye çıktı tansiyonum beynim çıkıyor zannettim yerinden

canım zaten günde 3 posta yeşil çayın içinede sıkıyorum bolda bu tansiyon için iyi dediler bi denim dedm.Pazartesiden beri şükür iyiyim.Pazar günü 17 ye çıktı tansiyonum beynim çıkıyor zannettim yerinden
ooo gelmiş geçmiş olsun inşallah, şifa versin Rabbim.

valla istikrarına bravo fadimecim ha gayret,size bir tüyo verim bende dikkat etmeye başladım adı rejim değil ama ben rejim yapamıyorum biliyosunuz.sadece ekmeği ince dilim kepek yaptım öğünlerde 1 dilim falan günde 3 tane yeşil çay içiyorum akşamları mekik çekiyorum göbiş için birde yoğurdun içine limon sıkıp yiyorum şu an önümde mesela onu yicem bunu daha çok tansiyonum için yapıyorum ama baktım netten göbeğide eritiyormuş.Bugün buraya misafir geldi ofise baklava getirmiş ama bende yemicem en azından şu göbiş biraz erinceye kadar.Dün tartıldım tam tamına 75 kiloyum kızlar ya :KK43:
mekik kaç tane çekiyorsun..
benim yarım mekik 10 tane anca oluyor..

geçmiş olsun canım..sende yok dimi normalde tansiyon..

zaten diyorum ya dilekcim devamlı yapama ben mümkün değil ama en azından şu sıralar hazır canım istemiyorken böyle gitsin bakalım illaki tatlı krizine girerim ben çünkü
tamam canım . sen çok kilolu durmuyorsun zaten.benim derdim fadime yleee..

canım şu tansiyonunu bi hallet artık. ilaç falan kullanmaya başla. sonra dönüşü olmayan şeyler olabilir . lütfen. doktorunla görüştün mü tekrar ne yaptınız bu tansiyon konusunu

canım şu tansiyonunu bi hallet artık. ilaç falan kullanmaya başla. sonra dönüşü olmayan şeyler olabilir . lütfen. doktorunla görüştün mü tekrar ne yaptınız bu tansiyon konusunu
valla ilaca başlıcam galiba bu gidişle daha erken diye istemiyordum ama zorluyor.Şimdilik bu hafta çok limon tükettim o yüzden iyiyim ama tabi geçici çözümler bunlar gidicem tekrar dr a

geçmiş olsun canım..sende yok dimi normalde tansiyon..
var cnm ya yüksek hemde artık haftada bir iki yokluyor.Cumada başım çok ağrıdı burda eczaneye gittim 15 hemen limon sıktı verdi.dil altı yazmıştı dr her ihtimale karşı çok kötü olursam diye eczaneden alıcaktım ama eczacıda 17 ve üstünde veriyoruz genelde dedi tavsiye etmedi onuda almadan çıktım

X