İlköğretim Yorum ve Soruları Çocuğu 3.Sınıfa giden Velilerin ve Öğrencilerin Paylaşım Alanı :)))

günaydın,bizi dünyanın bir ucuna göndermişler sınav yeri olarak ya sinir oldum
hadi ya . el kadar çocuklara da bu yapılmaz yani. neden bulunduğu yere yakın bir yere vermezler anlamıyorum.
bizim burda 1 yerde yapıyacak zaten. merkezde olacak.
istanbul büyük . daha bi özen göstermeleri gerekirdi.
aracınızla mı gideceksiniz. neresi çıkmış ki

Günaydın kızlar,dilek tudem in sayfasında derslerin konularına bakabilirsin ingilizce mesela 5 soruymuş present continıous tendse -my family gibi sorular var,fenden kuvvetin tanımı maddenin tanımı diyor,matematik konuları hoşuna gitti oğlanın bakalım nasıl geçecek belli etmiyorum ama ben daha çok heyecanlıyım.İlk defa büyük bir sınav olacak bizimkiler için

evet cnm arabayla 8 gibi çıkarız esenlerde yıldız teknik üniversitesi davutpaşa kampüsü diyor kağıtta.Halbuki bizim orda davutpaşa anadolu lisesi var orası olur sanmıştım.

iyi benimde hareketlere devam
durmak yok yola devam.
öğlen de 2 gündür inadına burda börek çıkıyor, dün menüde vardı, bugün de patronun hanımının börek yapacağı tutmuş, o gönderdi yemicemmmm börek mörek yok.

sana inanamıyorum . aferin kız fadime
biraz da senin sayende canım, sağolasın desteklerin için. yakında fotolarımı göndercem sana inşallah
günaydın canım,
hadi bakalım hayırlısı olsun inşallah, oğluş güzel sonuçlarla gelir.
sıkma canını uzağa çıktı diye kız, üniversite ortamını da görmüş olur oğlun, iyi yanından bak.

nereden baktın ki canım sen . ben de bakayım o zaman.
zaten işlediği konular değil mi bunlar.
tekrar bakmak gerekiyor mu.

resim atıyorum özel tarafına. burda hala hava soğuk ve çok sisli.

dimi bişeyler bulaşsın oğlanada üniversite kampüsünden :)

valla istikrarına bravo fadimecim ha gayret,size bir tüyo verim bende dikkat etmeye başladım adı rejim değil ama ben rejim yapamıyorum biliyosunuz.sadece ekmeği ince dilim kepek yaptım öğünlerde 1 dilim falan günde 3 tane yeşil çay içiyorum akşamları mekik çekiyorum göbiş için birde yoğurdun içine limon sıkıp yiyorum şu an önümde mesela onu yicem bunu daha çok tansiyonum için yapıyorum ama baktım netten göbeğide eritiyormuş.Bugün buraya misafir geldi ofise baklava getirmiş ama bende yemicem en azından şu göbiş biraz erinceye kadar.Dün tartıldım tam tamına 75 kiloyum kızlar ya

ooooo hadi bakalım süper bir haber bu canım. inşallah hep beraber güzel kilolar verir, göbüşleri eritiriz.
kilodan kimseye fayda yok, kepek yerine light ekmek var unonun, büyük marketlerde-şokta falan var, onlardan tavsiye edebilirim, kepek ekmeği kansızlık yapıyormuş canım bilgin olsun.
iradene de hayranım, afferim, ben de çoktandır burda baklava alıyor arkadaşlar, ağzıma sürmüyom, daha önce yedim de ne oldu diyorum kendime? 38 beden pantolonları hayal ediyom, motive oluyom.

evet cnm arabayla 8 gibi çıkarız esenlerde yıldız teknik üniversitesi davutpaşa kampüsü diyor kağıtta.Halbuki bizim orda davutpaşa anadolu lisesi var orası olur sanmıştım.
sizin üni. çıkmış . bize düzce meslek yüksek okulu çıktı. siz iyisiniz .haahahah
bulaşır canım bulaşır

ay arkadaşım da başlamış . tebrik ediyorum .
baklava hakkını sabah kahvaltısına saklayabilirsin. çok zorlama kendini. öyle olursa belki daha yorucu ve stresli olursun.
haklarını sabah yeeee

vvvvvvvvvvvvvuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
arkadaşıma bravooooooooooooooooo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…