- 25 Nisan 2009
- 34.320
- 39.768
zelişşşşşş..burda lapa lapa. ağaçlar eğildi kardan..ama kar tatili var mı bilmiyorum. şimdilik yok görünüyorGünaydınnn kızlarr
İstanbul kar yok ama kar tatili var :))))))
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
zelişşşşşş..burda lapa lapa. ağaçlar eğildi kardan..ama kar tatili var mı bilmiyorum. şimdilik yok görünüyorGünaydınnn kızlarr
İstanbul kar yok ama kar tatili var :))))))
canım tudem in sınavı var 17 ocakta unutmayın. ben takvime not aldım. unuturum diyegünaydın cnm,konular zorlaşıyor gittikçe değilmi,hadi inşallah iyi geçer sınavı kuzunun.Bizimde bugün okullar tatil İstanbulda.Gerçi öyle kar falanda yok ortada pek sabah kadıköye geçtiğimde başladı biraz bizim yakada hiç yok.Bakalım gün içinde ne olacak.Babam geldi sabah uyandırmayın oğlanı ben gelirim dedi.
hayırlısı olsun yasemin.canım ev satılmadı bekliyorummm
eşimle de değişik bir gelişme yok şubatta bir yıl olacak
oğlanda bu sene serbest bıraktım artık ben üzerine düştükçe ters tepiyor malum büyüdü 13 yaşında kendi kararlarını kendi veriyor bende uzaktan takib ediyorum yine hafta sonları 1-2 saat baba ile görüşüyor o kadar
canım konular zorlaşmaya başladı.günaydın kızlarrr,
dün 3 sayfa matematik, 2 sayfa türkçe fotokopimiz vardı, epey zorlu sorular vardı matematikte, beraber yaptık.
bugün deneme sınavı olacaklar, bakalım inşallah iyi geçer.
ya unutmadım da arıyacaklar dedi kırtasiyeden arayan soran yok halacanım tudem in sınavı var 17 ocakta unutmayın. ben takvime not aldım. unuturum diye
hayırlısı olsun yasemin.
oğluşun da büyüdü tabi. artık kendi kararlarını verebilir.
benim büyük 8 yaşında ve yatağını hafta içi toplamıyor
çıkardıklarını bazen yerine koyar bazen koymaz.
sen artık bir bireysin. ben ve baban gibi çıkardıklarını yerine koymalı ve yatağını toplamalısın. biz artık 3 büyük olduk evde dedim ama hiç sanmıyorum ki yapsın. tembelliğe vuruyor . duymazdan geliyor genelde.
beni de aramadılar canım. geçen bir şey lazım oldu . onu da sordum . hee dedi geldi belgeler.ya unutmadım da arıyacaklar dedi kırtasiyeden arayan soran yok hala
bana fiş falanda vermediler ki öyle bişeymi veriyorlarbeni de aramadılar canım. geçen bir şey lazım oldu . onu da sordum . hee dedi geldi belgeler.
bana verdiği fişi aldı benden. ve belgesini verdi.
Aradım şimdi kırtasiyeyi 9 una kadar kayıt gireceklermiş dokuzundan sonra cep telefonunuza mesaj gelecek dedi.Fişde veriyolarmış ama bana vermediniz dedim.Benimde aklıma gelmemiş hiç para veriyosun öyle ya bir şey alman lazım verdiğine dair yani.beni de aramadılar canım. geçen bir şey lazım oldu . onu da sordum . hee dedi geldi belgeler.
bana verdiği fişi aldı benden. ve belgesini verdi.
şimdilik ben söylüyorum da. benim de atmam yakındır.ha ha benim oğlanda öyle idi
birgün ne varsa topladım balkona attım ne varsa sinirle
bu şekilde devam ederse bir dahasına aşağı atarım ordan toparlarsın dedimm
ondan sonra normale döndü bazen çocuklar tatlı dilden anlamıyor heleki erkek çocuklarrrrr
canım olsun . sen aradıklarında git. nasılsa çocuğunun adını soyadını aldılar. gelen belgelere bakarlar bulurlar.Aradım şimdi kırtasiyeyi 9 una kadar kayıt gireceklermiş dokuzundan sonra cep telefonunuza mesaj gelecek dedi.Fişde veriyolarmış ama bana vermediniz dedim.Benimde aklıma gelmemiş hiç para veriyosun öyle ya bir şey alman lazım verdiğine dair yani.
Benim oğlan tırsmış tudemin sınavından yalnız.Öğretmende söylemiş zor diye.Olsun oğlum dedim benim için önemli olan sınav mantığını anla heyecanını yen,ne tür sorular var onları gör.yapabildiğin kadarını yap sorun değil dedim.Sanırım üç ders var mat.türkçe hayat bilgisi ve hepsinden 20 sorucanım olsun . sen aradıklarında git. nasılsa çocuğunun adını soyadını aldılar. gelen belgelere bakarlar bulurlar.
kolay gelsin cnm,bekleriz biz sen işine bakkızlarr, yetiştirmem gereken işler var, ara ara gelirim, görüşürüz.
Evveeeet.Oğlum var .Tudem sınavına hazırlanıyoruz.sen de kimsin. 3. sınıf çocuğu annesi misin?
günaydın canım..günaydın kızlarrr,
dün fazla ödevimiz yoktu, kitaptan yapılacaklar vardı, kendisi yaptı.
deneme sınavı iyi geçmiş, sanırım 4 tane yanlışı var, öncekine göre çok çok iyi.
akşam için şehriye salatası yapacağım kızlar, bir yerde görmüştüm, görüntüsü hoşuma gitti. 1 bardak şehriyeyi az yağda kavurdum, sonra üzerine 1 bardak daha şehriye ilave ettim, 5 bardak su ile iyice pişirdim. suyunu çekince, soğuk sudan geçirip süzdürdüm. akşama da domates-biber-soğan-maydanoz-nane-baharat limon ve yağ ilave edeceğim, bakalım beğenecek mi ev ahalisi. akşam pişmiş halinden kızıma tattırdım, güzel olmuş demiştiya bakalım bu akşam ne diyecekle.
biraz da karnabaharım var, yanına bir de tarhana çorbası yaptım mı tamamdır.
aaaa ne güzel, iyi olmuş keyif yapmışsınız. Bizim buraya hiç kar yağmaz canım, öyle bir keyif yapmamız imkansız maalesef.günaydın kızlar..
dün işyerimiz tatil oldu kar nedeniyle.epeydir böyle kar yağmamıştı.
2 gündür okullarda tatil..
dün çok iyi geçti evde..oğlanla kitap okuma,oyun oynama, tv keyfi ve çay keyfi yaptık..
sağol canım.günaydın canım..
sınav çok iyi geçmiş maşallah.
şehriyeyi ben domates ve bibersiz yemiştim güzeldi..
sizde nasıl kar durumları..