günaydın kızlarrr,
yoğun bir hafta sonundan sonra tekrar burdayız.
cumartesi ufak kızı dişçiye götürdük, büyüğe alınacaklar vardı çarşıya çıktık. eve geldik ettik diyesiye akşam oldu zaten, börek içi hazırlamıştım, onu pişirdim, çay demledik kahvaltı tarzında geçti. akşam da ailecek tv izledik, köpeklerle ilgili sinema filmi vardı ona baktık, banyolarını yaptırdım.
pazar sabah kalktım kahvaltı hazırlayasıya balkon yıkadım, kahvaltı yaptık, kızın yarım yamalak süpürdüğü evi tekrar baştan süpürdüm. Komşu yasin okutacakmış oraya çağırdı. öğleden sonra 1 gibi ordaydık, 2,30 a kadar orda kaldık. ordan annemlere kızları bırakıp pazara gittik, alışveriş yaptık, balık-mangal yapalım dedi eşim, annemlerde mangal yakacaktık.
tam biz mangalı yaktık, eltim aradı, ablasındalarmış, annesiyle babası da varmış bir de de bize çay içmeye gelecek olmuşlar. tamam dedik neyse, saat 4-4.30 olmuş zatii, eee dedik bari balık takviye yapalım, pişirip eve götürüp hep beraber yiyelim,
neyse eşim pazara tekrar gitti, 2 kg. daha ilave ettik, alelacele pişirdik-tencereye koyduk, apar topar eve. Neyse bir de pilav-salata kurduk sofrayı. Sonrası çay-fanta derken, erken kalktılar neyseki, 19,30 gibi kalktılar, köyde inekleri varmış
son mesajıma baktım da,dinleneceğim demişim, yani öyle bir hafta sonu geçti ki, pek dinlenmişim.