bende dün okuldan gelince aradım. ödevini yapmaya başla akşam kurabiye yapıcam dedim.çok şanslısın o zaman, pasta istememiş, benimki illa börek yap diye tutturdu, milföyden yapıcağım artık. Yarın kutlayacaklar bizimkiler de. Mısır patlatayım,içeçek alayım dedim olmaz diyor kerata
ha bu arada benimki derken, benim kız, öğretmen değil yani, bugün kesin belli olur gerçi ne götürecekleri.
haha..ödül işe yaramadı desene.bende dün okuldan gelince aradım. ödevini yapmaya başla akşam kurabiye yapıcam dedim.
öğretmen pasta getirmeyin dedi diye söyledi.
ay aferin kuzuma ya..maşallah.Saol canım aslında tam olarak söylemeden yapmıyor aslında illa akşamdan yada gün içinde arayarak söylüyoruz yine. Ama geçen gün bişey söyledi babası çok şaşırdım... Babası evdeydin o gün şe benim kileri yapıyormuş oğlanda ayağının altında dolanıp çeneye tutuyormuş eşimi buda az zamanım var çıkmam lazım diye göndermiş bunu içeri.. Sonra bakmış ki bizimki ödevinin başına oturmuş hiç söylemedenpek az yaşıyoruz böyle şeyleri ama işte nasıl mutlu oluyoruz sonrasında bilsen...
zeliş bizim oğlandan da bi haber yok.Bizimkinde bu yerli malı haftası için bir şey yok. Bak şimdi acaba söylemyi unutmuş olabilir mi ki ya... Akşamda pek görüşemedik. İnşallah öyle değildir çok üzülürüm...
kendime örmedim kızıma ördüm.siz hangi konulara çalıştınız
kafasını karıştıracak cümleler mi vardı
aaa çok merak ettim iyi mi.
güle güle kullan
sıcak tutuyor mu
eşime telefon aldık
samsungg s 4 mü ne
onunla çekerim ben de
ay aferin kuzuma ya..maşallah.
böyle böyle oturacak zeliş ödev başına .
zeliş bizim oğlandan da bi haber yok.
ne yerli malı ne bişey..sordum istemedi dedi.
evet ya hatta pazartesi den beri ne yapsak diye düşünmüştük.haha..ödül işe yaramadı desene.
evet dimi çok eksiklenir sınıfta o zaman.Bizimkinde bu yerli malı haftası için bir şey yok. Bak şimdi acaba söylemyi unutmuş olabilir mi ki ya... Akşamda pek görüşemedik. İnşallah öyle değildir çok üzülürüm...
canım sayıları tekrar ettirdim, filler vardı, win-start-stop-wait-look-wheel-spin, sonra sıfatlarsiz hangi konulara çalıştınız
kafasını karıştıracak cümleler mi vardı
aaa çok merak ettim iyi mi.
güle güle kullan
sıcak tutuyor mu
eşime telefon aldık
samsungg s 4 mü ne
onunla çekerim ben de
ha ha hay bozulmasın kız aman masraf çıkarmasın.yok canım bozulmuyor.
gacılar hep öyle yıkıyor ne zamandır.
o bozulur yalanları makina firmalarının ve deterjan firmalarının uydurması.
ben uzun yıllar arap sabunu kullandım mesela sık sık.
arada deterjan kullandım..
makinam 7 yaşında.
şimdi böyle söyledim diye akşam bozulurmuş..ne gülerim ama
ha ha hazır gaza gelmişken yapaydın sen yine kurabiye, yerdiniz çayla.bende dün okuldan gelince aradım. ödevini yapmaya başla akşam kurabiye yapıcam dedim.
öğretmen pasta getirmeyin dedi diye söyledi.
güle güle giysin canım,kendime örmedim kızıma ördüm.
şimdi de bere örüyorum kızıma kırmızı renkte.
burdaki bir arkadaştan yardım alıyorum örgü konusunda.
bere de bitsin çekeyim.bilgi işlemden bir kablo rica edeyim aktarayım fotoları.
evet dimi çok eksiklenir sınıfta o zaman.
akşam unutmada sor bakalım..
dün yılbaşı için çekiliş yapmışlar.benim oğlana kız çıkmış.
şimdi bir de ne hediyesi alalım diye düşünücez.
zelişcim banada bişey gelmedi henüz yerli malı için bu sene bizim sınıflar kutlamıcak galiba,küçüklere bıraktılar herhalde bu işiBizimkinde bu yerli malı haftası için bir şey yok. Bak şimdi acaba söylemyi unutmuş olabilir mi ki ya... Akşamda pek görüşemedik. İnşallah öyle değildir çok üzülürüm...
canım günaydınGünaydın kızlar,ben yavaş yavaş oturttum durumu galiba dilimi ısırayım kendi kendine yapıyo artık ödevleri gündüz anlamadıklarını yapamadıklarını bırakıyor sadece,inşallah böyle devam eder.Tudemin kağıdı geldi bizide 17 ocaktaymış sınav türkiye genelinde 20 tl imiş dileğinde dediği gibi ben sokucam sınava kısmetse bakalım seviyesini görelim.Birde bir arkadaşı korkutmuş bizimkini 350 soru varmış 2,5 saat sürüyormuş diye bende olsun oğlum bu sınav mühim değil dedim sen stres yapma sadece sınav deneyimin olsun yapabildiğin kadarını yap yeter dedim...
fadimecim kızlara başarılar,Allah zihin açıklığı versin.Dişlerin de temizlenmiş ohh hafiflemişsindir valla benimde çok uzun bir süre oldu en son 3 sene önce yaptırmıştım galiba.Halbuki eşimin çocukluk arkadaşı dişçi kendi muayenehanesi var amma üşengeçliş işte.Yemeklerde hazır ne güzel.Fasülyeyi sütlümü yaptın yoksam bende haftasonu denicem onu.günaydınlar herkese,
akşam ödevlerini kendi yaptı, net etti eyledi bilmiyorum, yemek yapmakla meşguldüm. Sonrasında biraz da kitap okudu yattı.
Bugün akşama şükürki yemeklerim hazır, kuru fasulye-domatesli pilav, kafam rahat.
Güzel bir gün olsun inşallah, çocukların ikisinin de sınavları var.
Ufak türkçe ve matematik sanırım, akşam eve de geç geldik, kendi halinde yaptı bişeyler. Dişçideydik, saat 17 den 18,30 a kadar, dişlerimi temizlettim, ufağın da kontrol ettirdim, 1 tane süt dişine kanal yapılacak ve çok korkuyor, önce tedavi görmüştü biliyor o yüzden çok sıkıntılıydı akşam.
büyük de edebiyat dersinden ve lise9 da edebiyat çok zor, birinci notu da düşük, bakalım hayırlısı.