İlköğretim Yorum ve Soruları Çocuğu 3.Sınıfa giden Velilerin ve Öğrencilerin Paylaşım Alanı :)))

fadimecim kızlara başarılar,Allah zihin açıklığı versin.Dişlerin de temizlenmiş ohh hafiflemişsindir valla benimde çok uzun bir süre oldu en son 3 sene önce yaptırmıştım galiba.Halbuki eşimin çocukluk arkadaşı dişçi kendi muayenehanesi var amma üşengeçliş işte.Yemeklerde hazır ne güzel.Fasülyeyi sütlümü yaptın yoksam bende haftasonu denicem onu.
sağolasın canım.
evet hafifledim sanki tertemiz pırıl pırıl oldu, kaç sene geçmişti benim de 3-5 olmuştur. Bir de o makinenin zırıltısını çekmek istemiyorsundur da ondan gitmiyorsundur, ben de hiç sevmem ama ağrılar vardı, doktor önce temizleyelim de öyle bir bakalım dedi.
Fasulyeyi sütlü ıslattım ama ben pişman oldum bir türlü pişmek bilmedi, sanırım sabah yeterince haşlanmamıştı, bir de çökelek gibi içinde kalıntılar oluştu, o yüzden ben beceremedim arkadaşım, her zaman bildiğin yoldan gideceksin dedim kendi kendime akşam, çünkü geç pişti, ne bileyim tadına da bakmadım fazla ama bir daha uğraşmam.

Günaydın kızlar,ben yavaş yavaş oturttum durumu galiba dilimi ısırayım kendi kendine yapıyo artık ödevleri gündüz anlamadıklarını yapamadıklarını bırakıyor sadece,inşallah böyle devam eder.Tudemin kağıdı geldi bizide 17 ocaktaymış sınav türkiye genelinde 20 tl imiş dileğinde dediği gibi ben sokucam sınava kısmetse bakalım seviyesini görelim.Birde bir arkadaşı korkutmuş bizimkini 350 soru varmış 2,5 saat sürüyormuş diye bende olsun oğlum bu sınav mühim değil dedim sen stres yapma sadece sınav deneyimin olsun yapabildiğin kadarını yap yeter dedim...
maşallah maşallah...
çok sevindim canım.darısı başıma..
350 soru çok değil mi ya..yanlışlık olmasın.

günaydınlar herkese,
akşam ödevlerini kendi yaptı, net etti eyledi bilmiyorum, yemek yapmakla meşguldüm. Sonrasında biraz da kitap okudu yattı.
Bugün akşama şükürki yemeklerim hazır, kuru fasulye-domatesli pilav, kafam rahat.
Güzel bir gün olsun inşallah, çocukların ikisinin de sınavları var.
Ufak türkçe ve matematik sanırım, akşam eve de geç geldik, kendi halinde yaptı bişeyler. Dişçideydik, saat 17 den 18,30 a kadar, dişlerimi temizlettim, ufağın da kontrol ettirdim, 1 tane süt dişine kanal yapılacak ve çok korkuyor, önce tedavi görmüştü biliyor o yüzden çok sıkıntılıydı akşam.
büyük de edebiyat dersinden ve lise9 da edebiyat çok zor, birinci notu da düşük, bakalım hayırlısı.
canım geçmiş olsun kızına. süt dişine kanal tedavisini ilk kez duydum .
zaten bir kaç seneye düşecek ki o dişler..neden uyguluyor tedavi.

günaydınlar herkese,
akşam ödevlerini kendi yaptı, net etti eyledi bilmiyorum, yemek yapmakla meşguldüm. Sonrasında biraz da kitap okudu yattı.
Bugün akşama şükürki yemeklerim hazır, kuru fasulye-domatesli pilav, kafam rahat.
Güzel bir gün olsun inşallah, çocukların ikisinin de sınavları var.
Ufak türkçe ve matematik sanırım, akşam eve de geç geldik, kendi halinde yaptı bişeyler. Dişçideydik, saat 17 den 18,30 a kadar, dişlerimi temizlettim, ufağın da kontrol ettirdim, 1 tane süt dişine kanal yapılacak ve çok korkuyor, önce tedavi görmüştü biliyor o yüzden çok sıkıntılıydı akşam.
büyük de edebiyat dersinden ve lise9 da edebiyat çok zor, birinci notu da düşük, bakalım hayırlısı.
başarılar canım kızlarına Allah zihin açıklığı versin.
yemekler de hazır oh mis gibi.
seninki de ne güzel kendi başına yapıyor ödevini.
büyük kızda 1. not düşük olunca mutlaka çalışmıştır.

1
sağolasın canım.
evet hafifledim sanki tertemiz pırıl pırıl oldu, kaç sene geçmişti benim de 3-5 olmuştur. Bir de o makinenin zırıltısını çekmek istemiyorsundur da ondan gitmiyorsundur, ben de hiç sevmem ama ağrılar vardı, doktor önce temizleyelim de öyle bir bakalım dedi.
Fasulyeyi sütlü ıslattım ama ben pişman oldum bir türlü pişmek bilmedi, sanırım sabah yeterince haşlanmamıştı, bir de çökelek gibi içinde kalıntılar oluştu, o yüzden ben beceremedim arkadaşım, her zaman bildiğin yoldan gideceksin dedim kendi kendime akşam, çünkü geç pişti, ne bileyim tadına da bakmadım fazla ama bir daha uğraşmam.
1 gün önceden sütle ıslattın değil mi fadimecim.neden pişmedi ki.
bir de ertesi gün üstüne sadece su ekleyip öyle haşlayacaksın.
sonra haşladığın suyu dökeceksin
yeni kaynar su koyacaksın tencerene .
çökelek gibi olması imkansız o yüzden

sağolasın canım.
düdüklüde pişirmiyormusunki cnm,ben hep düdüklüde pişiririm .

canım geçmiş olsun kızına. süt dişine kanal tedavisini ilk kez duydum .
zaten bir kaç seneye düşecek ki o dişler..neden uyguluyor tedavi.
sağol canım, süt dişi ama azı diş yani, çıkmasına daha var yani, ortadaki dişler değil, eğer tedavi olmazsa, kalıcı dişlere zarar veriyor.

başarılar canım kızlarına Allah zihin açıklığı versin.
yemekler de hazır oh mis gibi.
seninki de ne güzel kendi başına yapıyor ödevini.
büyük kızda 1. not düşük olunca mutlaka çalışmıştır.
amin canım,, sağolasın.
valla henüz öyle bir çalışma görmedim Fatmacım, emin ol ki, akşam oturup ciddi ciddi 1 saat çalışmışlığı yok, ne olacak ben de anlamadım, çalış desen çalışmaz, seslenmeyim ellemeyim desen o da tınlamaz, oluru nedir bu işin, yoksa olduğu mu bu bilemedim artık. Çok da zorlamıyorum artık ne edeyim, allah bilir doğrusunu elbet.
1

1 gün önceden sütle ıslattın değil mi fadimecim.neden pişmedi ki.
bir de ertesi gün üstüne sadece su ekleyip öyle haşlayacaksın.
sonra haşladığın suyu dökeceksin
yeni kaynar su koyacaksın tencerene .
çökelek gibi olması imkansız o yüzden
sütle ıslattım, kaynar su fazla koymadım, ondan mı oldu bilmiyorum, düdüklüye koymadım, normal tencerede pişirdim, anlamadım, o sütün kalanları herhalde katılaşmıştı.

bölmelerde zorlanmayışı beni çok sevindiriyor..
her gün okuyor ama az okuyor buna da şükür..
Maşallah canım senin oğluşa da, başarıları daim olsun inşallah.
düdüklüde pişirmiyormusunki cnm,ben hep düdüklüde pişiririm .
bu sefer düdüklüye koymadım sütle diyerekten, o da pişmek bilmedi.

sağol canım, süt dişi ama azı diş yani, çıkmasına daha var yani, ortadaki dişler değil, eğer tedavi olmazsa, kalıcı dişlere zarar veriyor.

amin canım,, sağolasın.
valla henüz öyle bir çalışma görmedim Fatmacım, emin ol ki, akşam oturup ciddi ciddi 1 saat çalışmışlığı yok, ne olacak ben de anlamadım, çalış desen çalışmaz, seslenmeyim ellemeyim desen o da tınlamaz, oluru nedir bu işin, yoksa olduğu mu bu bilemedim artık. Çok da zorlamıyorum artık ne edeyim, allah bilir doğrusunu elbet.
sütle ıslattım, kaynar su fazla koymadım, ondan mı oldu bilmiyorum, düdüklüye koymadım, normal tencerede pişirdim, anlamadım, o sütün kalanları herhalde katılaşmıştı.

Maşallah canım senin oğluşa da, başarıları daim olsun inşallah.
bu sefer düdüklüye koymadım sütle diyerekten, o da pişmek bilmedi.
canım ben düdüklüde pişirdim.
düdüklüde haşladım. süzdüm
sonra kaynar su ilave ettim . soğan salça . tekrar düdüklüye koydum.
5 dakika da öyle ..o kadar.
olmamış bu kez ama canını sıkma . olsun . canın sağ olsun

Gunaydin arkadaslar.bahcesehir koleji 3. Ogrencisi kizim var .firsat buldukca aranizda olmak isterim

X