- 17 Mart 2011
- 2.656
- 1.200
valla akşam daha kapıda onu söylüyordu,tırsmışbence de 60 sorudur Yeşimcim, hiç 350 soru olur mu, üniversite sınavında bile yok o kadar, ilahi bu çocuklar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
valla akşam daha kapıda onu söylüyordu,tırsmışbence de 60 sorudur Yeşimcim, hiç 350 soru olur mu, üniversite sınavında bile yok o kadar, ilahi bu çocuklar
günaydın cnm,maşallah sizede biz daha bu sene bölmelere geçmedik henüz.Hergün gibide kitap okuyor oda çok güzelgünaydın kızlar..
dün yine bölmelerimiz vardı bu sefer 3 rakamlı.
nasıl yapıldığını iyice anladı..
7 sayfa da hikaye kitabı okuduk..
sağolasın canım.fadimecim kızlara başarılar,Allah zihin açıklığı versin.Dişlerin de temizlenmiş ohh hafiflemişsindir valla benimde çok uzun bir süre oldu en son 3 sene önce yaptırmıştım galiba.Halbuki eşimin çocukluk arkadaşı dişçi kendi muayenehanesi var amma üşengeçliş işte.Yemeklerde hazır ne güzel.Fasülyeyi sütlümü yaptın yoksam bende haftasonu denicem onu.
maşallah maşallah...Günaydın kızlar,ben yavaş yavaş oturttum durumu galiba dilimi ısırayım kendi kendine yapıyo artık ödevleri gündüz anlamadıklarını yapamadıklarını bırakıyor sadece,inşallah böyle devam eder.Tudemin kağıdı geldi bizide 17 ocaktaymış sınav türkiye genelinde 20 tl imiş dileğinde dediği gibi ben sokucam sınava kısmetse bakalım seviyesini görelim.Birde bir arkadaşı korkutmuş bizimkini 350 soru varmış 2,5 saat sürüyormuş diye bende olsun oğlum bu sınav mühim değil dedim sen stres yapma sadece sınav deneyimin olsun yapabildiğin kadarını yap yeter dedim...
canım geçmiş olsun kızına. süt dişine kanal tedavisini ilk kez duydum .günaydınlar herkese,
akşam ödevlerini kendi yaptı, net etti eyledi bilmiyorum, yemek yapmakla meşguldüm. Sonrasında biraz da kitap okudu yattı.
Bugün akşama şükürki yemeklerim hazır, kuru fasulye-domatesli pilav, kafam rahat.
Güzel bir gün olsun inşallah, çocukların ikisinin de sınavları var.
Ufak türkçe ve matematik sanırım, akşam eve de geç geldik, kendi halinde yaptı bişeyler. Dişçideydik, saat 17 den 18,30 a kadar, dişlerimi temizlettim, ufağın da kontrol ettirdim, 1 tane süt dişine kanal yapılacak ve çok korkuyor, önce tedavi görmüştü biliyor o yüzden çok sıkıntılıydı akşam.
büyük de edebiyat dersinden ve lise9 da edebiyat çok zor, birinci notu da düşük, bakalım hayırlısı.
başarılar canım kızlarına Allah zihin açıklığı versin.günaydınlar herkese,
akşam ödevlerini kendi yaptı, net etti eyledi bilmiyorum, yemek yapmakla meşguldüm. Sonrasında biraz da kitap okudu yattı.
Bugün akşama şükürki yemeklerim hazır, kuru fasulye-domatesli pilav, kafam rahat.
Güzel bir gün olsun inşallah, çocukların ikisinin de sınavları var.
Ufak türkçe ve matematik sanırım, akşam eve de geç geldik, kendi halinde yaptı bişeyler. Dişçideydik, saat 17 den 18,30 a kadar, dişlerimi temizlettim, ufağın da kontrol ettirdim, 1 tane süt dişine kanal yapılacak ve çok korkuyor, önce tedavi görmüştü biliyor o yüzden çok sıkıntılıydı akşam.
büyük de edebiyat dersinden ve lise9 da edebiyat çok zor, birinci notu da düşük, bakalım hayırlısı.
1 gün önceden sütle ıslattın değil mi fadimecim.neden pişmedi ki.sağolasın canım.
evet hafifledim sanki tertemiz pırıl pırıl oldu, kaç sene geçmişti benim de 3-5 olmuştur. Bir de o makinenin zırıltısını çekmek istemiyorsundur da ondan gitmiyorsundur, ben de hiç sevmem ama ağrılar vardı, doktor önce temizleyelim de öyle bir bakalım dedi.
Fasulyeyi sütlü ıslattım ama ben pişman oldum bir türlü pişmek bilmedi, sanırım sabah yeterince haşlanmamıştı, bir de çökelek gibi içinde kalıntılar oluştu, o yüzden ben beceremedim arkadaşım, her zaman bildiğin yoldan gideceksin dedim kendi kendime akşam, çünkü geç pişti, ne bileyim tadına da bakmadım fazla ama bir daha uğraşmam.
bölmelerde zorlanmayışı beni çok sevindiriyor..günaydın cnm,maşallah sizede biz daha bu sene bölmelere geçmedik henüz.Hergün gibide kitap okuyor oda çok güzel
düdüklüde pişirmiyormusunki cnm,ben hep düdüklüde pişiririm .sağolasın canım.
evet hafifledim sanki tertemiz pırıl pırıl oldu, kaç sene geçmişti benim de 3-5 olmuştur. Bir de o makinenin zırıltısını çekmek istemiyorsundur da ondan gitmiyorsundur, ben de hiç sevmem ama ağrılar vardı, doktor önce temizleyelim de öyle bir bakalım dedi.
Fasulyeyi sütlü ıslattım ama ben pişman oldum bir türlü pişmek bilmedi, sanırım sabah yeterince haşlanmamıştı, bir de çökelek gibi içinde kalıntılar oluştu, o yüzden ben beceremedim arkadaşım, her zaman bildiğin yoldan gideceksin dedim kendi kendime akşam, çünkü geç pişti, ne bileyim tadına da bakmadım fazla ama bir daha uğraşmam.
aynen canım az okusun ama hergün okusun daha iyi,sıkılmasın çok.Bölmelerde aferin valla oğluşuna seviyor demekki oda matematiğibölmelerde zorlanmayışı beni çok sevindiriyor..
her gün okuyor ama az okuyor buna da şükür..
maşallah oğluna..matematik seviyor demek ki.bölmelerde zorlanmayışı beni çok sevindiriyor..
sağol canım, süt dişi ama azı diş yani, çıkmasına daha var yani, ortadaki dişler değil, eğer tedavi olmazsa, kalıcı dişlere zarar veriyor.canım geçmiş olsun kızına. süt dişine kanal tedavisini ilk kez duydum .
zaten bir kaç seneye düşecek ki o dişler..neden uyguluyor tedavi.
amin canım,, sağolasın.başarılar canım kızlarına Allah zihin açıklığı versin.
yemekler de hazır oh mis gibi.
seninki de ne güzel kendi başına yapıyor ödevini.
büyük kızda 1. not düşük olunca mutlaka çalışmıştır.
sütle ıslattım, kaynar su fazla koymadım, ondan mı oldu bilmiyorum, düdüklüye koymadım, normal tencerede pişirdim, anlamadım, o sütün kalanları herhalde katılaşmıştı.1
1 gün önceden sütle ıslattın değil mi fadimecim.neden pişmedi ki.
bir de ertesi gün üstüne sadece su ekleyip öyle haşlayacaksın.
sonra haşladığın suyu dökeceksin
yeni kaynar su koyacaksın tencerene .
çökelek gibi olması imkansız o yüzden
Maşallah canım senin oğluşa da, başarıları daim olsun inşallah.bölmelerde zorlanmayışı beni çok sevindiriyor..
bu sefer düdüklüye koymadım sütle diyerekten, o da pişmek bilmedi.düdüklüde pişirmiyormusunki cnm,ben hep düdüklüde pişiririm .
ay sevsinler onu minik matematik uzmanı :)sağolun kızlar..benim oğlan bir de diyor ki ben matematik uzmanıyım diyor.
canım ben düdüklüde pişirdim.sağol canım, süt dişi ama azı diş yani, çıkmasına daha var yani, ortadaki dişler değil, eğer tedavi olmazsa, kalıcı dişlere zarar veriyor.
amin canım,, sağolasın.
valla henüz öyle bir çalışma görmedim Fatmacım, emin ol ki, akşam oturup ciddi ciddi 1 saat çalışmışlığı yok, ne olacak ben de anlamadım, çalış desen çalışmaz, seslenmeyim ellemeyim desen o da tınlamaz, oluru nedir bu işin, yoksa olduğu mu bu bilemedim artık. Çok da zorlamıyorum artık ne edeyim, allah bilir doğrusunu elbet.
sütle ıslattım, kaynar su fazla koymadım, ondan mı oldu bilmiyorum, düdüklüye koymadım, normal tencerede pişirdim, anlamadım, o sütün kalanları herhalde katılaşmıştı.
Maşallah canım senin oğluşa da, başarıları daim olsun inşallah.
bu sefer düdüklüye koymadım sütle diyerekten, o da pişmek bilmedi.
haribuya katılıyorum..sevsinler onu ..hep böyle gider fatmacım..matematiği seven hep sever.sağolun kızlar..benim oğlan bir de diyor ki ben matematik uzmanıyım diyor.
ay sevsinler onu minik matematik uzmanı :)
inşallah böyle hep sever kızlar... bir de okumamız bir hızlansa şöyle var ya omuzlarım hafifleyecek..haribuya katılıyorum..sevsinler onu ..hep böyle gider fatmacım..matematiği seven hep sever.
hoş geldin. katıl tabiGunaydin arkadaslar.bahcesehir koleji 3. Ogrencisi kizim var .firsat buldukca aranizda olmak isterim
zamanla olur herşey fatmacıminşallah böyle hep sever kızlar... bir de okumamız bir hızlansa şöyle var ya omuzlarım hafifleyecek..