kitabın sürükleyici galiba zeliş..Günaydın kızlar,
Akşam ödevi yoktu oğlanın, ben eşimden daha geç gittim akşam eve, kitap okumaya başlamıştı, kitabı bitirip sonrada test çözdüler sanırım, Ben sadece bir çay içimlik oturdum eşimle. Kalktım sonra yatağa gidip kitap okudum. Ders faslı bitince de oğlanı yıkadım aldım yanıma yatıp uyuduk birlikte...
kitabın sürükleyici galiba zeliş..
oğluşu da yıkamışsın.
sıhhatler olsun . mis gibi yatmış uyumuştur.
tebrik ederim zelişçim.Evet canım hatta bu sabah serviste bitirdim kitabı :)
Evet canım güzel miss kokusunu içime çektim sarılıp uyuduk oğluşla...
tebrik ederim zelişçim.
maşallah sana
yeni kitaba başlarsın eminim .
ben de yelek örüyordum ya.
ördüm bitti.
fermuar dikmek lazım.
bitince paylaşırım sizinle olur mu?
yorum yaparsınız.
evet kendime ördüm.hımm ne güzel kendine ördün değil mi?
evet paylaş lütfen bakalım bizdee
evet kendime ördüm.
ama kısa ve dar
biraz cepken havasında oldu.
emir e giydirsem tam gelir sanırım zeliş
eşim altın rengi fermuar dik buna diyor.
parlak renkler var içinde.
öyle bi fermuar bulunur mu bilmiyorum tabi.
tamam . yakın zamanda çekerim resmini.Bulunur canım büyük tuhafiyelerde filan
Eee emire olursa baya küçük o zaman
neyse çekince resmini görürüz
üzerindeyken de çek ama
zeliş hadi bakalım senin oğlan da baya ilerleme var.söylemeden yapmaya başladı maşallah.Günaydın kızlar,
Akşam ödevi yoktu oğlanın, ben eşimden daha geç gittim akşam eve, kitap okumaya başlamıştı, kitabı bitirip sonrada test çözdüler sanırım, Ben sadece bir çay içimlik oturdum eşimle. Kalktım sonra yatağa gidip kitap okudum. Ders faslı bitince de oğlanı yıkadım aldım yanıma yatıp uyuduk birlikte...
canım benimmmm aynı duyguları paylaşıyoruz işte.Ah fadimem öyle şeyler yazmışsın ki can evimden vurdun beni.
canım benim hayırlısını versin rabbim.yani fadime kendi üstüme alınmayayım diyorum ama ..
biz de ingilizce sınavına çalıştık akşamya, az kafası karışır gibi oldu, biraz hızlı geçtik üstünden, hepsini tekrar edelim diye, inşallah karıştırmaz.günaydın arkadaşlar
dün ödevler yine aynı
değişik testler vermiş öğretmen
yaptı..babamız kontrol etti.
erken yattı çocuklar
biz de yemekte fazla fazla ayran içtik
öyle bi uyku bastırdı ki . ayakta uyuyorduk evde.
sonra birer türk kahvesi içtik açıldık.
güle güle giy dilek yeleğini.tebrik ederim zelişçim.
maşallah sana
yeni kitaba başlarsın eminim .
ben de yelek örüyordum ya.
ördüm bitti.
fermuar dikmek lazım.
bitince paylaşırım sizinle olur mu?
yorum yaparsınız.
zeliş hadi bakalım senin oğlan da baya ilerleme var.söylemeden yapmaya başladı maşallah.
sıhhatler olsun mis gibi uyumuşsunuz.
çok şanslısın o zaman, pasta istememiş, benimki illa börek yap diye tutturdu, milföyden yapıcağım artık. Yarın kutlayacaklar bizimkiler de. Mısır patlatayım,içeçek alayım dedim olmaz diyor keratagünaydın..
arkalı önlü bölme ile ilgili problemlerimiz vardı.
4 sayfa da okuma yaptık.
sabah yerli malı için hazırlıklarımızı yaptık.
çerez meyve koydum.mısır patlattım.
öğretmen pasta getirmeyin demiş.
siz hangi konulara çalıştınızcanım benimmmm aynı duyguları paylaşıyoruz işte.
canım benim hayırlısını versin rabbim.
biz de ingilizce sınavına çalıştık akşamya, az kafası karışır gibi oldu, biraz hızlı geçtik üstünden, hepsini tekrar edelim diye, inşallah karıştırmaz.
aaa çok merak ettim iyi mi.güle güle giy dilek yeleğini.
bende boyunluğu bitirdim foto çektim ama bilgisayara aktarma kablom yok.
yok canım bozulmuyor.Dilekkk deterjan konusunda hiç bilmiyorum canım, makina bozuluyor diye duydum ben bir ara, jel değil de tablet olanlardan kullanıyorum ben. O kadar detaya girecek olursak bu işin sonu yok ki, herşey zararlı
evet canım seni çok iyi anlıyorum..ödev konusunda kendi yaptıklarında çok mutlu oluyoruz.Saol canım aslında tam olarak söylemeden yapmıyor aslında illa akşamdan yada gün içinde arayarak söylüyoruz yine. Ama geçen gün bişey söyledi babası çok şaşırdım... Babası evdeydin o gün şe benim kileri yapıyormuş oğlanda ayağının altında dolanıp çeneye tutuyormuş eşimi buda az zamanım var çıkmam lazım diye göndermiş bunu içeri.. Sonra bakmış ki bizimki ödevinin başına oturmuş hiç söylemedenpek az yaşıyoruz böyle şeyleri ama işte nasıl mutlu oluyoruz sonrasında bilsen...