İlköğretim Yorum ve Soruları Çocuğu 3.Sınıfa giden Velilerin ve Öğrencilerin Paylaşım Alanı :)))

çok şanslısın o zaman, pasta istememiş, benimki illa börek yap diye tutturdu, milföyden yapıcağım artık. Yarın kutlayacaklar bizimkiler de. Mısır patlatayım,içeçek alayım dedim olmaz diyor kerata:KK43:
ha bu arada benimki derken, benim kız, öğretmen değil yani, bugün kesin belli olur gerçi ne götürecekleri.
bende dün okuldan gelince aradım. ödevini yapmaya başla akşam kurabiye yapıcam dedim.
öğretmen pasta getirmeyin dedi diye söyledi.

Bizimkinde bu yerli malı haftası için bir şey yok. Bak şimdi acaba söylemyi unutmuş olabilir mi ki ya... Akşamda pek görüşemedik. İnşallah öyle değildir çok üzülürüm...

Saol canım aslında tam olarak söylemeden yapmıyor aslında illa akşamdan yada gün içinde arayarak söylüyoruz yine. Ama geçen gün bişey söyledi babası çok şaşırdım... Babası evdeydin o gün şe benim kileri yapıyormuş oğlanda ayağının altında dolanıp çeneye tutuyormuş eşimi buda az zamanım var çıkmam lazım diye göndermiş bunu içeri.. Sonra bakmış ki bizimki ödevinin başına oturmuş hiç söylemeden :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar: pek az yaşıyoruz böyle şeyleri ama işte nasıl mutlu oluyoruz sonrasında bilsen...
ay aferin kuzuma ya..maşallah.
böyle böyle oturacak zeliş ödev başına .

Bizimkinde bu yerli malı haftası için bir şey yok. Bak şimdi acaba söylemyi unutmuş olabilir mi ki ya... Akşamda pek görüşemedik. İnşallah öyle değildir çok üzülürüm...
zeliş bizim oğlandan da bi haber yok.
ne yerli malı ne bişey..sordum istemedi dedi.

siz hangi konulara çalıştınız
kafasını karıştıracak cümleler mi vardı

aaa çok merak ettim iyi mi.
güle güle kullan
sıcak tutuyor mu
eşime telefon aldık
samsungg s 4 mü ne
onunla çekerim ben de
kendime örmedim kızıma ördüm.
şimdi de bere örüyorum kızıma kırmızı renkte.
burdaki bir arkadaştan yardım alıyorum örgü konusunda.
bere de bitsin çekeyim.bilgi işlemden bir kablo rica edeyim aktarayım fotoları.

siz hangi konulara çalıştınız
kafasını karıştıracak cümleler mi vardı

aaa çok merak ettim iyi mi.
güle güle kullan
sıcak tutuyor mu
eşime telefon aldık
samsungg s 4 mü ne
onunla çekerim ben de
canım sayıları tekrar ettirdim, filler vardı, win-start-stop-wait-look-wheel-spin, sonra sıfatlar
tall-short
weak-strong
small-big
slow-fast
sonra da can-can not lı bikaç cümle,
i can swim
i can not swim.
can you swim?
yes, i can.
no, i can't.
bunlar vardı işte. çok da değil aslında da, az stres yaptı sanırım.

yok canım bozulmuyor.
gacılar hep öyle yıkıyor ne zamandır.
o bozulur yalanları makina firmalarının ve deterjan firmalarının uydurması.
ben uzun yıllar arap sabunu kullandım mesela sık sık.
arada deterjan kullandım..
makinam 7 yaşında.
şimdi böyle söyledim diye akşam bozulurmuş..ne gülerim ama :KK53::KK53::KK53:
ha ha hay bozulmasın kız aman masraf çıkarmasın.
Ne bileyim dilek benim daha 7 yıl olmadı da, bilemedim ki şimdi, tableti koyup yıkamak işime geliyor daha doğrusu.

bende dün okuldan gelince aradım. ödevini yapmaya başla akşam kurabiye yapıcam dedim.
öğretmen pasta getirmeyin dedi diye söyledi.
ha ha hazır gaza gelmişken yapaydın sen yine kurabiye, yerdiniz çayla.:KK53:

kendime örmedim kızıma ördüm.
şimdi de bere örüyorum kızıma kırmızı renkte.
burdaki bir arkadaştan yardım alıyorum örgü konusunda.
bere de bitsin çekeyim.bilgi işlemden bir kablo rica edeyim aktarayım fotoları.
güle güle giysin canım,
maşallah herkeste bir hamaratlık aldı başını gidiyor.:nazar::nazar::nazar:

evet dimi çok eksiklenir sınıfta o zaman.
akşam unutmada sor bakalım..

Evet canım hatta öğleden sonra arayıp sorarım ben

dün yılbaşı için çekiliş yapmışlar.benim oğlana kız çıkmış.
şimdi bir de ne hediyesi alalım diye düşünücez.:KK45:

ne güzel etkinlikler yapıyorlar bizde yok böyle şeylerr

zelişcim banada bişey gelmedi henüz yerli malı için bu sene bizim sınıflar kutlamıcak galiba,küçüklere bıraktılar herhalde bu işi

Günaydın kızlar,ben yavaş yavaş oturttum durumu galiba dilimi ısırayım kendi kendine yapıyo artık ödevleri gündüz anlamadıklarını yapamadıklarını bırakıyor sadece,inşallah böyle devam eder.Tudemin kağıdı geldi bizide 17 ocaktaymış sınav türkiye genelinde 20 tl imiş dileğinde dediği gibi ben sokucam sınava kısmetse bakalım seviyesini görelim.Birde bir arkadaşı korkutmuş bizimkini 350 soru varmış 2,5 saat sürüyormuş diye bende olsun oğlum bu sınav mühim değil dedim sen stres yapma sadece sınav deneyimin olsun yapabildiğin kadarını yap yeter dedim...

Günaydın kızlar,ben yavaş yavaş oturttum durumu galiba dilimi ısırayım kendi kendine yapıyo artık ödevleri gündüz anlamadıklarını yapamadıklarını bırakıyor sadece,inşallah böyle devam eder.Tudemin kağıdı geldi bizide 17 ocaktaymış sınav türkiye genelinde 20 tl imiş dileğinde dediği gibi ben sokucam sınava kısmetse bakalım seviyesini görelim.Birde bir arkadaşı korkutmuş bizimkini 350 soru varmış 2,5 saat sürüyormuş diye bende olsun oğlum bu sınav mühim değil dedim sen stres yapma sadece sınav deneyimin olsun yapabildiğin kadarını yap yeter dedim...
canım günaydın
evet 17 ocakta 20 tl
bizim oğlanın arkadaşları hep yazılmış. ben daha kağıdı bırakamadım kırtasiyeye.
oraya teslim etmem lazım. emir de sorup duruyor verdin mi diye.
canımcım maşallah oğluşuna. bizim oğlan da aynı şükür.
söylemiyoruz artık ödev yap diye.
kendisi oturup yapıyor.
biz kontrol ediyoruz
öğretmen günde 100 soru çözene de ödül kağıdı verecekmiş
ancak 31 tane çözdü akşam ödevlerden sonra
ben yine 3-4 yaprak kopardım bıraktım . canın isterse çözersin ödev çizelgene de yazarsın dedim ..ama artık canı isterse..

yok canım 350 soru falan yok
yani 60 soruluk deneme sınavıdır bu haribucum.
zaten 60 dan fazla soru olursa dikkatleri dağılır.
sen söyle oğluna korkmasın.

bizim yine ödevler aynıydı sanki.
matematik . hayat bilgisi , türkçe..hep aynı konular.
fen bilgisi ses konusundalar.
1 . yarı yılı böyle bitirecekler sanırım .

günaydın kızlar..
dün yine bölmelerimiz vardı bu sefer 3 rakamlı.
nasıl yapıldığını iyice anladı..
7 sayfa da hikaye kitabı okuduk..

günaydınlar herkese,
akşam ödevlerini kendi yaptı, net etti eyledi bilmiyorum, yemek yapmakla meşguldüm. Sonrasında biraz da kitap okudu yattı.
Bugün akşama şükürki yemeklerim hazır, kuru fasulye-domatesli pilav, kafam rahat.
Güzel bir gün olsun inşallah, çocukların ikisinin de sınavları var.
Ufak türkçe ve matematik sanırım, akşam eve de geç geldik, kendi halinde yaptı bişeyler. Dişçideydik, saat 17 den 18,30 a kadar, dişlerimi temizlettim, ufağın da kontrol ettirdim, 1 tane süt dişine kanal yapılacak ve çok korkuyor, önce tedavi görmüştü biliyor o yüzden çok sıkıntılıydı akşam.
büyük de edebiyat dersinden ve lise9 da edebiyat çok zor, birinci notu da düşük, bakalım hayırlısı.

bence de 60 sorudur Yeşimcim, hiç 350 soru olur mu, üniversite sınavında bile yok o kadar, ilahi bu çocuklar:KK53::KK53:

günaydınlar herkese,
akşam ödevlerini kendi yaptı, net etti eyledi bilmiyorum, yemek yapmakla meşguldüm. Sonrasında biraz da kitap okudu yattı.
Bugün akşama şükürki yemeklerim hazır, kuru fasulye-domatesli pilav, kafam rahat.
Güzel bir gün olsun inşallah, çocukların ikisinin de sınavları var.
Ufak türkçe ve matematik sanırım, akşam eve de geç geldik, kendi halinde yaptı bişeyler. Dişçideydik, saat 17 den 18,30 a kadar, dişlerimi temizlettim, ufağın da kontrol ettirdim, 1 tane süt dişine kanal yapılacak ve çok korkuyor, önce tedavi görmüştü biliyor o yüzden çok sıkıntılıydı akşam.
büyük de edebiyat dersinden ve lise9 da edebiyat çok zor, birinci notu da düşük, bakalım hayırlısı.
fadimecim kızlara başarılar,Allah zihin açıklığı versin.Dişlerin de temizlenmiş ohh hafiflemişsindir valla benimde çok uzun bir süre oldu en son 3 sene önce yaptırmıştım galiba.Halbuki eşimin çocukluk arkadaşı dişçi kendi muayenehanesi var amma üşengeçliş işte.Yemeklerde hazır ne güzel.Fasülyeyi sütlümü yaptın yoksam bende haftasonu denicem onu.

X