İlköğretim Yorum ve Soruları Çocuğu 3.Sınıfa giden Velilerin ve Öğrencilerin Paylaşım Alanı :)))

cnm benim bencede böyle yaşanmaz yani hop oturup hop kalkmak.Bir an önce yap testini.Ay dilek bir anımı getirdin aklıma,aynen böyle 1 ay kadar geciktim ben biliyomusun yazın sıcağı yok gelmiyor gittim eczanye aldım yok bişey neyse bekledim aradan biraz daha geçti yok gene aldım test gene çıkmadı sonra 1,5 ay falan geçince yine aldım yaptım testi banyoda aynanın önüne koydum gidip gelip bakıyorum ama bu arada en son banyoya bir girdim aynadan çift çizgiyi gördüm nevrim döndü inanamıyorum beklemiyorum böyle bişey falan o zamanda hapta kullanmıyorum daha.Hemen eşimin yanında aldım soluğu öbür odada oturuyordu ama benim ayak bağlarım çözüldü.Ben telaşlı ağlamaklı bir halde testi gösterdim hamileyim ben diye başladı kahkahayla gülmeye ne gülüyorsun dedim meğersem benim ilk hamileliğimdeki testi bulmuş(hatıra diye saklıyordum dolapta)onunla yeni yaptığımı yer değiştirmiş ama hangi ara onu alıp eskisini koymuş oraya ben anlamadım hiç beni mahvetti yani dr uma bile anlattım bunu çok güldü.sonra bana bir problem yok olmam lazım dedi söktürücü ilaç verdide öyle oldum...

canım şeker hamuru daha önce yaptım..marşhmellov dan
ama çok bi hoş olmadı
hazır şeker hamuru alabileceğim ber yer olursa iyi olur.
yada yeniden denerim şeker hamurunu..çok kolay çünkü. demi
migroslar çıkarmış şeker hamurunu cnm cım oralardan migros bul kendine

hahahaha..ay yaaaa.
canım benim
bi kadına yapılabilecek en kötü şaka bu olsa gerek .
inşallah benim de öyledir canımcımmmmm
bana dua eder misiniz
yani eğer varsa aldırmamız gerekecek ..öyle görünüyor.

Teşekkür ederim cnm,çocuklar mutlu olsun bende mutlu oluyorum.Oğlan kendi yaptı birde biliyomusun topları folyaladı birde kürdana şekerleri geçirdi kendi uğraştı yani hoşunada gitti birde bana annecim senin de doğumgünün ama sana bişey hazırlamadık dedi olsun dedim siz mutlu olun bana yeter.
Cnm biz ayda bir kuzenler toplanıyoruz böyle çok iyi oluyor tabi dediğin gibi 2 gün tatil olunca oluyor böyle şeyler yoksa çok zor..

İnşallah cnm,bazen bir sorun olmasada çok gecikebiliyor bizzat deneyimledim ama senin için rahat olsun testini yap.Ben yaptığım halde çıkmamasına rağmen telaş yapıyordum niye hala gelmiyor testtemi sorun var diye

yani senin için 2. çocuk olacaktı aslında ..sen telaş yapmasaydın keşke..:)

kayınvalidemler bende kızlar bugün onun doğum günü ben birşey alamadım henüz ama ablam annemle avm ye gitmiş madam coco ya bakıcaklarmış ona tembihledim benim içinde bakın bişey beğendiğinizi fotograf atın bende göreyim dedim.İnşallah bulurlar bişey yoksa akşam bana hediye telaşı olcak

bulur canım ya..orda da güzel şeyler oluyor çünkü.
pasta falan kesecek misiniz peki..aralık ayı doğum günü ayı sizin galiba

öyle ya. evet . yoğun galiba.
evet akşam olmak üzere az kaldı zeliş..
kitabını okursun serviste..iyi oluyordur. o kadar saat boşa gitmesin tabi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…