İlköğretim Yorum ve Soruları Çocuğu 3.Sınıfa giden Velilerin ve Öğrencilerin Paylaşım Alanı :)))

hoş geldin canımcım
kardeşinin bebeği hayırlı olsun. sağlıkla büyütsün. ömürlü olsun.
benim oğluşum da yemiyor kahvaltı.

yani sabahları bir şey yedirmeye çalışırsam çok ağresifleşiyor bizim oğlan da .
kek koyuyorum ben de
ama poğaça hiç koymadım..yemiyor normalde..

Canım harika olmuş bunlar.Ellerine sağlık. Nasıl yaptın , fırsatın varsa anlatır mısın.
Bu arada yarın da benim doğum günüm.
Canım şimdiden nice senelere o zaman sende aralık çocuğusun demek ne güzel.Bizim aralık çok yoğun kayınvalidemin bugün bizim 24 ünde.Süsler basit aslında yuvarlak köpük gibi toplar var yılbaşı ağacı süslemek için bir pakette 6 tane var 2 tl.onlardan aldım çocuklara zararlı olmasın çin malıdır falan diye alimünyum folyoyla kapladım daha sonra yumuşak şekerleri kürdan yardımıyla topa batırdım.Alttaki not tutacaklarıda bizim ordan almıştım zaten poşetleyince güzel tasarım oldu yalnız çok şeker gidiyor bu işe ki ben aralıklı yaptığım halde topun tamamınıda doldursam çok olacak yemiyecekler ziyan olucak.Aslında tamamı dolunca çok daha güzel görünür ama çok fazla gidiyor dediğim gibi.

bizimkide etmiyor kahvaltı ama 2.teneffüste beslenme yapıyorlar anca acıkmaya başlıyor zaten

bizimkide etmiyor kahvaltı ama 2.teneffüste beslenme yapıyorlar anca acıkmaya başlıyor zaten
senin oğluşun sabahçı mı haribucum.
bizim oğluşumuz saat 1 de okula gidiyor.
gerçi o saate kadar acıksa bile sevmediği şeyleri yemiyor. bal , reçel, peynir ağzına koymaz..yumurtayı da benim zorumla yer.
yiyen çocuk iyidir.

5 ocak ediz in doğum günü
12 aralık da kayınpederimin doğum günüydü.
kaynanoşum çok hastalandı. onlar kutlayamadılar. acilde geçirdiler zaten o günü.
size gelince ediz ile Apo"nun doğum gününü birlikte kutlarız dediler.
ben böyle bi pasta yaptırsam nasıl olur ki.
çocukların da en sevdiği şey zaten..
netten buldum.
yapması da zor değil sanki.

ohh afiyet olsun cnm has zeytinyağı gibisi varmı bende altınoluktan aldıklarımı kullanıyorum miss valla.Bitince kargoyla gönderiyolarmış bunu duyuncada sevindim

seninki koşturmaya alıştı demek zeliş,severek gitmesi iyi yorulmuyor demekki çok.

sabahçı cnm,7.30 da ders başlıyor 9 dada beslenme var.

bizim oğlan da kestirmeden yazar hep
mesela paragrafta der ki
Ahmet çok yorulduğu için kitap okuyamadı
soru . Ahmet neden kitap okuyamadı?
emir in cevabı: yorgundu.
bu kadar yani
bizim öğretmen kestirmeyi kabul etmiyor kesinlikle, o yüzden cevaplar hep uzun benim söylememe bile gerek kalmıyor öğretmenin dediği kanun malum

ohh ne güzel işlerini bitirmişsin,güle güle kirlen diyelim cnm.Çocukların arada ananede babaannede kalmaları iyi oluyor.

ay günah ya düşeni toplasa bari insanın içi el vermez,işte ele işin düşünce türlü türlüsünü görüyosun yani.

sen şeker hamurlu yaptınmı pasta daha önce eğer yaptıysan kolay bir pastaya benziyor zorlanmazsın

bizim öğretmen kestirmeyi kabul etmiyor kesinlikle, o yüzden cevaplar hep uzun benim söylememe bile gerek kalmıyor öğretmenin dediği kanun malum
:)
haribucum..yazılılarda ya da okulda yaptığı ödevlere bakıyorum tam cümle kuruyor.
Ama eve gelen ödevlerde kestirme..öğretmen çok detaylı bakmıyor diye böyle kestirmeden gidiyor. hahaha

kızlar şu sütlü fasülye tarifi kaçıncı sayfadaydı ya bulamadım bende yapıcam öyle
canım yarım paket kurufasülyeyi bi tencere yok
tamamını kapatacak şekilde süt koy
tuzunu at .
bu şekilde beklesin
ertesi gün fasülyeler şişer
sütü çeker
haşlamak için su ilave et..
ve haşla
haşladığın suyu süz
soğan salça kavur
kaynar su hazırla biraz, fasülyeye ilave et bunları
bi taşım daha pişir..hazır
böyle tarif etmişti zelix

buldummmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…