Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
görüşürüz canım iyi bak kendineeebugün de akşam oldu kızlar .
az kaldı mesainin bitmesine.
yarın görüşürüz inşallah.
pasta keseriz,evet cnm aralık ayı masraf ayı oğlanda tutturdu ihtiyaçlık bişey almayın bana diyor(kıyafet)oyuncak alın diyor onada bulamadım henüz.Scooter mı alsam büyük boylardan dedim.Eskiden vardı keyifle kullanıyodu ama küçüldü yada örümcek adam kostümü istiyor bakıcam artıkbulur canım ya..orda da güzel şeyler oluyor çünkü.
pasta falan kesecek misiniz peki..aralık ayı doğum günü ayı sizin galiba
Canım çok teşekkür ederim. 37 oluyorum.
Sağol canım. Teşekkür ederim.evet hafta sonu bir varmış bir yokmuş gibi geçiyor.
bebeğinizi Allah analı babalı büyütsün yaşı uzun olsun.
Sağol canım amin. Çocuklar da haklı sabahın köründe canları istemiyor.hoş geldin canımcım
kardeşinin bebeği hayırlı olsun. sağlıkla büyütsün. ömürlü olsun.
benim oğluşum da yemiyor kahvaltı.
yani sabahları bir şey yedirmeye çalışırsam çok ağresifleşiyor bizim oğlan da .
kek koyuyorum ben de
ama poğaça hiç koymadım..yemiyor normalde..
Sağol canım. Aralık mübarek ay değil mi:)Canım şimdiden nice senelere o zaman sende aralık çocuğusun demek ne güzel.Bizim aralık çok yoğun kayınvalidemin bugün bizim 24 ünde.Süsler basit aslında yuvarlak köpük gibi toplar var yılbaşı ağacı süslemek için bir pakette 6 tane var 2 tl.onlardan aldım çocuklara zararlı olmasın çin malıdır falan diye alimünyum folyoyla kapladım daha sonra yumuşak şekerleri kürdan yardımıyla topa batırdım.Alttaki not tutacaklarıda bizim ordan almıştım zaten poşetleyince güzel tasarım oldu yalnız çok şeker gidiyor bu işe ki ben aralıklı yaptığım halde topun tamamınıda doldursam çok olacak yemiyecekler ziyan olucak.Aslında tamamı dolunca çok daha güzel görünür ama çok fazla gidiyor dediğim gibi.
canım doğum günün kutlu olsun şimdiden
iyi ki doğdun canım benim
Teşükkür ederim Fadimcim.ay kızlarr, 2 dakika gelemedim kaynatmışınız gene.
Boncukkk doğum günün kutlu olsun canım, nice yıllara inşallah. Bebişinizi de allah analı babalı büyütsün.
Dilekkk sizin de şimdiden doğum gününüz kutlu olsun canım.
yeşimcim çok güzel olmuş süsler, ellerine sağlık. Çocukları çok mutlu edeceksin. Haftasonun da dolu dolu geçmiş faceden gördük, maşallah sık sık yapıyorsunuz siz bu toplanmaları, ben hiç kendime bile vakit ayıramıyom, değil ki böyle kızlarla toplaşcam, haftada 2 gün tatil olunca yapabiliyorsunuz değil mi? Bizim tek pazar olunca olmuyor işte.
önemli değil canım, iş her zaman öncelikli.Canım çok teşekkür ederim. 37 oluyorum.
Sağol canım. Teşekkür ederim.
Sağol canım amin. Çocuklar da haklı sabahın köründe canları istemiyor.
Sağol canım. Aralık mübarek ay değil mi:)
Ellerine sağlık çok güzel olmuşlar, çocuklar da çok sevinecektir.
Teşekkür ederim.
Teşükkür ederim Fadimcim.
Kızlar sabah size yazmaya başladım adam geldi yandaki masaya oturdu. Açamadım bir daha burayı.
O yüzden geç cevaplıyorum kusura bakmayın.
Hepinize teker teker teşekkür ederim ilk siz kutlamış oldunuz doğum günümü.
canım günaydınGünaydın kızlar,akşam bizdede matematikten 3 er 6 şar ve 7 şer 100 e kadar deftere yazma vardı birde hayat bilgisi varmış babaannesiyle yapmışlar bir tanede matematik fasikül yapmış.Allahtan matematikte eğlenerek yaptığını söylüyor seviyor şimdilik inşallah böyle devam eder.
Akşam birde kayınvalidemin doğum gününü kutladık annemler de geldi,ablam sağolsun benim adımada hediye almış güzel bir kazak.Pasta kestik güzel bir akşam geçirdik.
ablan hediyeyi almış senin için..iyi olmuş canıcım.Günaydın kızlar,akşam bizdede matematikten 3 er 6 şar ve 7 şer 100 e kadar deftere yazma vardı birde hayat bilgisi varmış babaannesiyle yapmışlar bir tanede matematik fasikül yapmış.Allahtan matematikte eğlenerek yaptığını söylüyor seviyor şimdilik inşallah böyle devam eder.
Akşam birde kayınvalidemin doğum gününü kutladık annemler de geldi,ablam sağolsun benim adımada hediye almış güzel bir kazak.Pasta kestik güzel bir akşam geçirdik.
canım maşallah ne güzel gündüz ödevleriniz yapılmış. Bizde de ritmik saymalar devam ediyor.Günaydın kızlar,akşam bizdede matematikten 3 er 6 şar ve 7 şer 100 e kadar deftere yazma vardı birde hayat bilgisi varmış babaannesiyle yapmışlar bir tanede matematik fasikül yapmış.Allahtan matematikte eğlenerek yaptığını söylüyor seviyor şimdilik inşallah böyle devam eder.
geçmiş olsun Dilek, doktora götürmeyi düşünmüyor musun canım, varsayımlar üzerine mi hareket edeceksin?canım günaydın
bizim de Ediz dün rahatsızlanmış. daha doğrusu ellerinin içi , ayaklarının altı ve ağzının içi kızarmış.
bakıcı aradı söyledi ama ben olabilir diye çok ciddiye almamıştım .
akşam gittim ki evet baya su çiçeği gibi ama sadece ellerinin içinde ayaklarının altında ,tırnak etrafında
ağzının içide yara
aslında hafta sonu ediz rahatsızdı diye yazmıştım size ya
ateşlenmişti hafif
ağzı acıyordu
ben boğazı şişti sanmıştım
meğer başkaymış durum
el ayak hastalığı diye bi hastalık varmış ve şu an salgınmış
tırnak düşmesine bile sebep olabiliyormuş
işte böyle .
günaydın canım,günaydın kızlar..
bölme işlemlerimiz vardı onları yaptık ve 5 sayfa hikaye okuduk..
ödevlerde yapılmış yine maşallah.Günaydın kızlar,akşam bizdede matematikten 3 er 6 şar ve 7 şer 100 e kadar deftere yazma vardı birde hayat bilgisi varmış babaannesiyle yapmışlar bir tanede matematik fasikül yapmış.Allahtan matematikte eğlenerek yaptığını söylüyor seviyor şimdilik inşallah böyle devam eder.
ilk defa duydum bu hastalığı ne zaman doktora götürücen çocuğu.canım günaydın
bizim de Ediz dün rahatsızlanmış. daha doğrusu ellerinin içi , ayaklarının altı ve ağzının içi kızarmış.
akşam gittim ki evet baya su çiçeği gibi ama sadece ellerinin içinde ayaklarının altında ,tırnak etrafında
ağzının içide yara
ateşlenmişti hafif
ağzı acıyordu
meğer başkaymış durum
işte böyle .
bölmeler 2 rakamlıydı akşam iyice anladı mantığını şimdi sıra 3 rakamlılarda.canım maşallah ne güzel gündüz ödevleriniz yapılmış. Bizde de ritmik saymalar devam ediyor.
Kayınvalidene mutlu yıllar canım, hediye de alınmış ne güzel senin adına, çok şanslısın vesselam.
Ablan da çok düşünceliymiş. Ah şöyleee bir ablam olmadı hiç, daha doğrusu ablam yok ki benim, teyzem de yok, kızkardeşim de yok
neyseki sizler varsınız, canlarım benim
geçmiş olsun Dilek, doktora götürmeyi düşünmüyor musun canım, varsayımlar üzerine mi hareket edeceksin?
günaydın canım,
maşallah öndesiniz, biz daha bölmeye geçmedik.
canım varsayım değil..bu hastalığın ilacı yok el ayak hastalığı bu..canım maşallah ne güzel gündüz ödevleriniz yapılmış. Bizde de ritmik saymalar devam ediyor.
Kayınvalidene mutlu yıllar canım, hediye de alınmış ne güzel senin adına, çok şanslısın vesselam.
Ablan da çok düşünceliymiş. Ah şöyleee bir ablam olmadı hiç, daha doğrusu ablam yok ki benim, teyzem de yok, kızkardeşim de yok
neyseki sizler varsınız, canlarım benim
geçmiş olsun Dilek, doktora götürmeyi düşünmüyor musun canım, varsayımlar üzerine mi hareket edeceksin?
günaydın canım,
maşallah öndesiniz, biz daha bölmeye geçmedik.
canım ben de ilk kez duydum..salgın varmış zaten.ilk defa duydum bu hastalığı ne zaman doktora götürücen çocuğu.
ay canım benim kıyamam çok geçmiş olsun.Dr a götürdünüzmü dilek o mu söyledi böyle bir hastalığı.Çocuklar iştahsızlaştılarmı zaten çıkıyor ortaya bişeyler.Nasıl birşeymiş o tırnak bile düşürtüyormuş yeni duydum onuda.Okula gönderme bari biraz.canım günaydın
ağzının içide yara
ateşlenmişti hafif
ağzı acıyordu
meğer başkaymış durum
işte böyle .
Canım iyi dileklerin için çok teşekkür ederim.önemli değil canım, iş her zaman öncelikli.
2015 sağlık, huzur ve mutlulukla gelsin inşallah hepimize.
yeni yaşında gülücükler eksik olmasın yüzünden, duaların hep kabul olsun, kalbin neşeyle dolsun.
vardı cnm kayınpederde kanbersiz düğün olurmu hiç yazmamışımda ondan yok sandın senablan hediyeyi almış senin için..iyi olmuş canıcım.
pastanız da afiyet olsun
kayınpeder niye yok..
taze evliler neden ayrı kutluyor.
akşam ödevler aynıydı bızım
özele bi konu hakkında yazacağım kızlar. oraya bakıverin .