İlköğretim Yorum ve Soruları Çocuğu 3.Sınıfa giden Velilerin ve Öğrencilerin Paylaşım Alanı :)))

tmm canımcım sen de güzel tarif etmişsin, ellerine sağlık, deneyeyim bakalım.

ne güzel
ben de kek yaptım dün
pek güzel oldu
malum beslenme oluyor ya ondan
bu kez kararmış bi muz vardı
keke onu ilave ettim
az kakao
taze zencefil rendeledim..
harika oldu..
sabah oğlana zor yaptırıyorum kahvaltıyı..okulun açıldığı ilk günler iyiydi güzelce yapıyordu..şimdi sadece yumurta ve ekmek yiyor zorla..peynir zeytin reçel yemiyor..bir de portakal sıkıyorum bir bardak.

canım benim oğlan da peynir yemiyor..reçel yemiyor
aynı
sıkıntı bizde de büyük
yumurtadan da tiksiniyor
ne yapcam bunlara bilemedim
işte yumurtalı , sütlü, peynirli bi hamur yoğurdum az..onu kızarttım..

canım benim oğlan da peynir yemiyor..reçel yemiyor
aynı
sıkıntı bizde de büyük
yumurtadan da tiksiniyor
ne yapcam bunlara bilemedim
işte yumurtalı , sütlü, peynirli bi hamur yoğurdum az..onu kızarttım..
aslında çok sever peynir zeytin reçel..peyniri alırken kendisi seçer ama sabahları yemez oldu.
dün 10:30 gibi yaptık kahvaltı maşallah hepsinden yedi.
okula giderken erken olduğu için yemiyor.

aslında çok sever peynir zeytin reçel..peyniri alırken kendisi seçer ama sabahları yemez oldu.
dün 10:30 gibi yaptık kahvaltı maşallah hepsinden yedi.
okula giderken erken olduğu için yemiyor.
senin oğluşun yiyormuş bak.
benim oğlan yemiyor ki.
hiç ellemez reçel , bal , pekmez, peynir ,
bi zeytin ile arası iyi ..onu da çok yemez ,,her zaman yemez
yumurtadan tiksiniyor
ne yedirceğimi şaşırdım
pankek yapıyorum
onu yiyor..aslında onda da yumurta var.

aa hiç yemiyor senin oğluş işin zor o zaman.
benim ki yemek konusunda da öyledir yemediği şey yoktur maşallah..kızımda öyledir her şeyi yer.

aa hiç yemiyor senin oğluş işin zor o zaman.
benim ki yemek konusunda da öyledir yemediği şey yoktur maşallah..kızımda öyledir her şeyi yer.
he ya..
zaten iştahlı bi çocuk değil..yine de yer oldu kurubaklagiller ve çorbalardan..
ona da şükrediyorum.
yani 4 yaşına kadar elimde tabakla gezerdim..yediremezdim ya fatmacım..dökerdi en son kaçarken kaçarken..elime koluma çarpardı kaşığı uzatırken..deli ederdi beni kız bu oğlan..
Ediz çok daha iyi şükür

günaydın kızlar,boşluk buldum burda aldım soluğu.haftasonum gezmeyle geçti benimde cumartesi kuzenlerle buluştuk akşam ablam bende kaldı,pazarda bana yardım etti sağolsun ütümü yaptı yerleri süpürdü bende yemeğimi yaptım ve ikeaya attık kendimizi ama çok kalabalıktı fenaydı yani buna rağmen bir iki parça alışveriş yapıp o kasa kuyruğuna girmeyi göze aldık.Doğum günü için hazırladıklarımı gönderiyorum size.

tabi daha bitmedi 16 tane yapıcam toplam,şekerlerim bitti,devamı sonra

Güzel olmuşlar canım ellerine sağlıkkk

Demek sizde ikeadaydınız, biz cumartesi akşam gittik fena kalabalıktı, forumda yemek yiyip ikeadan dolap baktım ama benim kolay kolay gözüm kesmiyor o kuyruğa girmeyi inan ki :)

Selam kızlar,
H.sonu nasıl geçti anlayamadım. Cumartesi öğlene kadar işteydim, sonra çocukları almadan eve geçtim hızlıca bir evi süpürdüm sildim. Sonra çocukları aldım. Yemek yedik. Akşam da kızkardeşime geçtik biliyorsunuz yeni bebeği oldu. Maşallah çok tatlı.
Pazar günü sabah kurs ödevi vardı kızın o ödevini yaparken ben yine biraz ufaklıkla biraz da ev işleriyle ilgilendim. Sonra kızı kursa bıraktım döndüm. Onu kurstan alınca kadar yemek yaptım. Islak kek yaptım bende, beslenme için. Beslenmeye ne koyacağımı şaşırıyorum. Kahvaltılık yemiyor, tost istemiyor. Böyle kek- poğça koyuyorum ben de.
Gece de ütü yaptım ama bitmedi hepsi. Fırsat bulursam bu akşam yapacağım kalanını. İşte böyle geçti bizim hafta sonumuz.
Kahvaltıdan bahsetmişsiniz, benim kızım da yemiyor sabahları birşey. Genelde süt veriyordum ama bu sabah onu bile içmedi. Sabah uyandığı zaman çok agresif oluyor.

hoş geldin canım maşallah ne yoğunmuş seninde haftasonun... Kardeşinin gözü aydın canım demek kardeşi oldu he.. ne tatlıdır o şimdi...

Evet çocuklar çok erken kalkıyorlar o yüzden istemiyorlar demek ki pek yemeyi.. Bizimkide dedesine nazlanır yemek istemez ama ben olsam hepsini yer bitirir

Çok şükür bizim yeme problemimiz yok her şeyi yer de o kadar hareketliki yediği vücudunda kalmıyor incecik yavrumm...

Canım harika olmuş bunlar.Ellerine sağlık. Nasıl yaptın , fırsatın varsa anlatır mısın.
Bu arada yarın da benim doğum günüm.

Sağol canım, oğlu oldu. Minikler seviliyor valla.
Maşallah oğluna yiyor demek herşeyi. Bizim kız sevdiği şeyler olunca yer, sebze falan çok az yer mesala.

çok güzel olmuş canımcığım
Ellerinize sağlık
facede yine resimlerinizi gördüm.
her hafta sonu buluşuyor musunuz akrabalarla. kuzenlerle..çok hoş yaa

Sağol canım, oğlu oldu. Minikler seviliyor valla.
Maşallah oğluna yiyor demek herşeyi. Bizim kız sevdiği şeyler olunca yer, sebze falan çok az yer mesala.

heheheee o mumların olduğu bölüm ne güzel kokuyor değil mi ben oraya gelince çok yavaş yürüyorum :)))

ne güzel olmuşlar elinize sağlık.
ablanda maşallah her konuda yardımcı size.

evet hafta sonu bir varmış bir yokmuş gibi geçiyor.
bebeğinizi Allah analı babalı büyütsün yaşı uzun olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…