İlköğretim Yorum ve Soruları Çocuğu 3.Sınıfa giden Velilerin ve Öğrencilerin Paylaşım Alanı :)))

Siz ingilice de ilerliyorsunuz bizimkiler doğru düzgün bişey görmüyorlar bile kursdaki öğretmende değişmiş orta yaşlı bir adam gelmiş bakalım ne olacak bizde çalışmadık ne zamandı evde...
evet canım çok da ilerlemiyorlar aslında, sayılar-sıfatlar-can can not oldu şimdiye kadar.

evet canı en çok da ütüler bitti ya ona seviniyorum. yemeğim var biraz daha ama fasulye ısladım bu akşam pişireceğim onu da...
aynen ütü en büyük iş zaten ben de öyle hissediyordum.
Afiyet olsun canımcım, benim de az çorbam var, brokoli çorbam, eşim sevdi çok şükür ki, beraber içtik. bugün muhtemelen tavuk alırız diye düşünüyorum bakalım.

günaydın canım dün sen erken mi çıkmıştın..
ne güzel demi o saatte evde olmak..işlerini yapmış ders çalışmışsınız.
bende 17:30 da çıkıp 18:05 ile 18:10 arası evde oluyorum..

günaydın canım..
ne güzel tam gaz okuma devam ediyor sizde maşallah.
ingilizce iyi oldu demi ilkokulda başlaması..

günaydın canım..
ne güzel tam gaz okuma devam ediyor sizde maşallah.
ingilizce iyi oldu demi ilkokulda başlaması..
allah a çok şükür canım, sorun yok, darısı senin oğluşun başına.
Evet canım iyi oldu, çok bişey öğrenmeseler de fikir ediniyorlar en azından, yani haftada 1 gün pek bişey öğrenmiyorlar, biz takviye edersek öyle canım.

vayy senin süpermiş senin evde olduğun saatte ben işten çıkıyorum
evet canım ya çok iyi hele yazın mükemmel oluyor..
bizim yolda sizin ki kadar uzun değil trafik durumuna göre 35-40-45 dk arası değişiyor eve varmamız.
senin 2 saat sürüyordu demi eve gitmen.

evet canım ya çok iyi hele yazın mükemmel oluyor..
bizim yolda sizin ki kadar uzun değil trafik durumuna göre 35-40-45 dk arası değişiyor eve varmamız.
senin 2 saat sürüyordu demi eve gitmen.

evet canım sabah aynı yolu bir saatte geliyoruz ama akşam dönerken bazen 1,5 bazen 2 saat sürüyor... Dün eşim aldıya beni aynı yolu 25 dakikada gittik. Servis dolanıyor o yüzden de geç gidiyoruz

amin canım inşallah..
bizim ingilizce öğretmeni de evde ingilizce birşeyler söylemeye çalışın diyordu..

Ne güzel,bende eşimle döndüm ama köprü trafiği çok fenaydı 8.30 da evdeydim.

merhaba kızlar
bizim dün akşam ödevlerimiz yine ritmik sayma bu kez 8 er saydı
yarın da 9 ar sayarlar ve biter sanırım
türçe boşluk doldurma vardı
hayat bilgisi vardı.
hep aynı konular

şu birkaç gün yoğun olucam kızlar yılbaşına kadar yetiştirmem gereken işler var arar ara uğrayabilirim umarım,gelemezsem merak etmeyin

şu birkaç gün yoğun olucam kızlar yılbaşına kadar yetiştirmem gereken işler var arar ara uğrayabilirim umarım,gelemezsem merak etmeyin
canım kolay gelsin sana.
benim de işlerim var bugün
ara ara geleceğim inşallah
fadime gelmemiş bugün

günaydın arkadaşlar
akşam ödevi azdı.
çünkü ingilizce öğretmeni dün gelmiş ve bugün için sınav yapacağım demix
sınıf öğretmeni de ödev az vermiş ki ingilizce çalışsınlar

günaydın kızlarr,
diğer tarafa yazdım dün yoktum, cenaze vardı, oraya gittik.
akşam da eve giderken 2 markete uğradık, ihtiyaçları aldık, tavuk aldık, akşam 8 gibi de yemeklerimiz anca hazırdı yedik,

ufak 8 er ve 9 ar ritmik sayma yapıyordu, örnek demişki, 20 den başlayarak 101 e kadar 8 erli sayın,
31 den başlayıp, 105 e kadar 9 ar yazın, bu tür ödevleri vardı.
Bir de ingilizceden fiiller vardı, onları yazıyordu, bitiremedi hatta.
bir tane de matematikten test çözdürdüm ama isteksiz yapıyor, zorlamıyorum artık, anneannende yap o zaman diyorum, bakalım pek anneannede de ödev yapmıyorya, öyle ya da böyle uğraşıcaz artıkın.

fadimecim. bizim de cuma günü ödevler aynıydı biliyor musun
cuma günü ingilizce sınav vardı
ben ı am , yuo are, they are, lı cümleler çalıştırmıştım.bu konuyu işlediler diye
fakat sınav kolaymış..yukarıda yazdıklarımdan soru sormamış
sıfatlar varmış. eylemler varmış. böyle işte.

cuma günü ingilizce öğretmeni bi küp hazırlatmış.
evde hazırladık daha doğrusu,
craying , cooking, swimming, gibi eylemler vardı içinde.
bunları biraz baktı.
cumartesi günü de yine matematik ödev ritmik sayma vardı sanırım.
türkçe , hayat bilgisi yine hepsinden ödev vardı. ama yeni bi konuya geçmediler.
aynı konuların testleri
bizim oğlan da az test çözdü fadimem.
ben kopardım bir kaç yaprak
dedim bunları çözmeden ipad yok.
sızlandı çözdü
zaten 3 yaprak bi şey ..ama çok söylendi.
pazar günü eşim evdeydi. hep birlikte gezdik..ama önce eşim evi süpürdü sildi
ben de pencere çerçevelerini . pimapen kapıları ..komple sildim..evin kapılarını , buzdolabını, bulaşık makinasını ve çamaşır makinasını sildim.
bir de mutfağın yerlerini ovdum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…