evet canım çok da ilerlemiyorlar aslında, sayılar-sıfatlar-can can not oldu şimdiye kadar.Siz ingilice de ilerliyorsunuz bizimkiler doğru düzgün bişey görmüyorlar bile kursdaki öğretmende değişmiş orta yaşlı bir adam gelmiş bakalım ne olacak bizde çalışmadık ne zamandı evde...
aynen ütü en büyük iş zaten ben de öyle hissediyordum.evet canı en çok da ütüler bitti ya ona seviniyorum. yemeğim var biraz daha ama fasulye ısladım bu akşam pişireceğim onu da...
günaydın canım dün sen erken mi çıkmıştın..Günaydın kızlarr
Dün akşam 5 de evdeydim ne kadar güzel o saatte evde olmak sanki günün yarısında eve gitmişim gibi
Yemeğim vardı zaten gider gitmez ısıttım yedik, bir sürü ütü vardı onları hallettim, oğlan bir hikaye okudu, hikaye haritasını yaptık. Başka ödev yokmuş. Biraz matematikten zihinden işlem konusunu tekrar ettik, çarpım tablosunu tekrar ettik. Biraz ritmik sayma yaptık. Evi topladım. oğlanı yıkadın kendim duş aldım daha saat 9 du düşünün... Film izleyecektik ama internette sıkıntı vardı. Biraz eşimle çene çaldık, biraz kitap okudum, 10 da filan oğluşla girdik yatağa konuşa konuşa uyuduk :)
günaydın canım dün sen erken mi çıkmıştın..
ne güzel demi o saatte evde olmak..işlerini yapmış ders çalışmışsınız.
bende 17:30 da çıkıp 18:05 ile 18:10 arası evde oluyorum..
günaydın canım..günaydın kızlarr,
dün ritmik saymalar vardı yine, 8 er ve 9 ar saymaları ezberledi.
Sonra fenden son konuyo okudu 5-6 kere. hikaye kitabını bitirdi, yattı.
Dün ingilizce dersleri vardı, can-can not u öğrenmişler, enterasan değil mi kızlar,
am-is-are öğrenmeden can-can't ne alaka. Neyse haftaya ingilizce sınavımız varmış, ben ona sürekli yazılı oldunuz mu diye sorup duruyordum, o da olmadık diyordu. Dün öğretmeni demiş haftaya sınav var diye, bana telefonda diyor ki;
anne ne şom ağızlısın, haftaya sınav var
ben de güldüm, ben biliyodum ki dedim, nerden biliyon diyor kuzum.
allah a çok şükür canım, sorun yok, darısı senin oğluşun başına.günaydın canım..
ne güzel tam gaz okuma devam ediyor sizde maşallah.
ingilizce iyi oldu demi ilkokulda başlaması..
evet canım ya çok iyi hele yazın mükemmel oluyor..vayy senin süpermiş senin evde olduğun saatte ben işten çıkıyorum
evet canım ya çok iyi hele yazın mükemmel oluyor..
bizim yolda sizin ki kadar uzun değil trafik durumuna göre 35-40-45 dk arası değişiyor eve varmamız.
senin 2 saat sürüyordu demi eve gitmen.
amin canım inşallah..allah a çok şükür canım, sorun yok, darısı senin oğluşun başına.
Evet canım iyi oldu, çok bişey öğrenmeseler de fikir ediniyorlar en azından, yani haftada 1 gün pek bişey öğrenmiyorlar, biz takviye edersek öyle canım.
Ne güzel,bende eşimle döndüm ama köprü trafiği çok fenaydı 8.30 da evdeydim.Günaydın kızlarr
Dün akşam 5 de evdeydim ne kadar güzel o saatte evde olmak sanki günün yarısında eve gitmişim gibi
Yemeğim vardı zaten gider gitmez ısıttım yedik, bir sürü ütü vardı onları hallettim, oğlan bir hikaye okudu, hikaye haritasını yaptık. Başka ödev yokmuş. Biraz matematikten zihinden işlem konusunu tekrar ettik, çarpım tablosunu tekrar ettik. Biraz ritmik sayma yaptık. Evi topladım. oğlanı yıkadın kendim duş aldım daha saat 9 du düşünün... Film izleyecektik ama internette sıkıntı vardı. Biraz eşimle çene çaldık, biraz kitap okudum, 10 da filan oğluşla girdik yatağa konuşa konuşa uyuduk :)
Ne güzel,bende eşimle döndüm ama köprü trafiği çok fenaydı 8.30 da evdeydim.
canım kolay gelsin sana.şu birkaç gün yoğun olucam kızlar yılbaşına kadar yetiştirmem gereken işler var arar ara uğrayabilirim umarım,gelemezsem merak etmeyin
evet canım ya..iyi oluyor böyle az ödev..sizin de az ödeviniz varmış fatmacığımm
fadimecim. bizim de cuma günü ödevler aynıydı biliyor musungünaydın kızlarr,
diğer tarafa yazdım dün yoktum, cenaze vardı, oraya gittik.
akşam da eve giderken 2 markete uğradık, ihtiyaçları aldık, tavuk aldık, akşam 8 gibi de yemeklerimiz anca hazırdı yedik,
ufak 8 er ve 9 ar ritmik sayma yapıyordu, örnek demişki, 20 den başlayarak 101 e kadar 8 erli sayın,
31 den başlayıp, 105 e kadar 9 ar yazın, bu tür ödevleri vardı.
Bir de ingilizceden fiiller vardı, onları yazıyordu, bitiremedi hatta.
bir tane de matematikten test çözdürdüm ama isteksiz yapıyor, zorlamıyorum artık, anneannende yap o zaman diyorum, bakalım pek anneannede de ödev yapmıyorya, öyle ya da böyle uğraşıcaz artıkın.