İlköğretim Yorum ve Soruları Çocuğu 3.Sınıfa giden Velilerin ve Öğrencilerin Paylaşım Alanı :)))

ilk gün 2 yemiştimde ayrı paketlerde olunca daha kolay oluyor tabi

birde dilek cidden göbeğim aldı yürüdü yaaa
yapma yaww
seni hemen diyete alalım
çokopirensleri bana yolla ben yerim..
şaka şaka

o zaman dikkat edeceksi zelişçim.
çokopirensler bitince yenisini alma olur mu

yapma yaww
seni hemen diyete alalım
çokopirensleri bana yolla ben yerim..
şaka şaka

o zaman dikkat edeceksi zelişçim.
çokopirensler bitince yenisini alma olur mu

evet almıcam bir an evvelde motive olup başlamam laızm diyete bu halde kalıp birde üzerine hamile kalırsam durumum vahim olur:KK61::KK61::KK61::KK61::KK61:

tamam anladım..
haşlayıp süzeceğim.
sonra pişireceğim..tamam..yapacağım kesin..daha lezzetli oluyor diyorsun yani..
güzel bi bilgi oldu zelişçim..teşekkür ederim arkadaşım

rica ederim arkadaşım sonra yazarsın nasıl olduğunu

bende yapayım yarın akşam bari :)

Kızlarrrrr fikirlerinize ihtiyacım var ciddi anlamda gel gitler yaşıyorum

Yazıyorum birazdan kimse kaçmasın tamam mı:cool::cool::cool::cool:

bizim hocalar da pasta kesti..
yedim koca dilim
üstelik en üstteki koca çikolata parcası da bana düştü..onu da yedim..ama abartmışım ..kötü geldi..

hava karardı neredeyse burda.
saat 3 den beri öyle
sizin oralar nasıl kızlar
akşam yemeğim hamsi
dün burdan aldım götürdüm
eşim ayıkladı
tepsiye dizdi
bu akşam fırınlıycam
çocuklar da marul salatası istedi
eşim roka salatası istedi.
yemek hazır sayılır mı o_Oo_Oo_Oo_O

hava karardı neredeyse burda.
saat 3 den beri öyle
sizin oralar nasıl kızlar
akşam yemeğim hamsi
dün burdan aldım götürdüm
eşim ayıkladı
tepsiye dizdi
bu akşam fırınlıycam
çocuklar da marul salatası istedi
eşim roka salatası istedi.
yemek hazır sayılır mı o_Oo_Oo_Oo_O
afiyet olsun, geçen hafta da yediniz siz hamsi.
afiyet şeker olsun, anam marul salatası mı, benim çocuklar ağzına sokmaz kızzzz, kıymetini bil valla bolca yap yesinler. ah keşke benimkiler de yese.
bizim burda bugün çok güzel güneş vardı, şimdi gitti, ama gündüz güzeldi, sularımız kaynamıştır yani günısı da.

afiyet olsun şiş göbüş Dilek, senin şu ydiklerini ben yesem varya 100 kilo olurum herhalde.:KK53::KK53:
yani aslında çok yiyorum demi.
burdakiler senin tiroidlerin fazla çalışıyordur diyor. yani onlar da görüyor ya..herkesten fazla yiyip de üstelik masa başında oturup da kilo almadığım için.

yani aslında çok yiyorum demi.
burdakiler senin tiroidlerin fazla çalışıyordur diyor. yani onlar da görüyor ya..herkesten fazla yiyip de üstelik masa başında oturup da kilo almadığım için.
ay kız dur bir de nazar değdirmeyelim, sen yine de çaktırmadan ye millete:nazar::nazar::nazar::nazar:
tiroitlerin çok çalışması da hastalık ama biliyor musun?

Günaydın kızlarr

Dün akşam 5 de evdeydim ne kadar güzel o saatte evde olmak sanki günün yarısında eve gitmişim gibi

Yemeğim vardı zaten gider gitmez ısıttım yedik, bir sürü ütü vardı onları hallettim, oğlan bir hikaye okudu, hikaye haritasını yaptık. Başka ödev yokmuş. Biraz matematikten zihinden işlem konusunu tekrar ettik, çarpım tablosunu tekrar ettik. Biraz ritmik sayma yaptık. Evi topladım. oğlanı yıkadın kendim duş aldım daha saat 9 du düşünün... Film izleyecektik ama internette sıkıntı vardı. Biraz eşimle çene çaldık, biraz kitap okudum, 10 da filan oğluşla girdik yatağa konuşa konuşa uyuduk :)

günaydın kızlarr,
dün ritmik saymalar vardı yine, 8 er ve 9 ar saymaları ezberledi.
Sonra fenden son konuyo okudu 5-6 kere. hikaye kitabını bitirdi, yattı.
Dün ingilizce dersleri vardı, can-can not u öğrenmişler, enterasan değil mi kızlar,
am-is-are öğrenmeden can-can't ne alaka. Neyse haftaya ingilizce sınavımız varmış, ben ona sürekli yazılı oldunuz mu diye sorup duruyordum, o da olmadık diyordu. Dün öğretmeni demiş haftaya sınav var diye, bana telefonda diyor ki;
anne ne şom ağızlısın, haftaya sınav var:rolleyes::rolleyes::rolleyes:
ben de güldüm, ben biliyodum ki dedim, nerden biliyon diyor kuzum.

Günaydın kızlarr

Dün akşam 5 de evdeydim ne kadar güzel o saatte evde olmak sanki günün yarısında eve gitmişim gibi

Yemeğim vardı zaten gider gitmez ısıttım yedik, bir sürü ütü vardı onları hallettim, oğlan bir hikaye okudu, hikaye haritasını yaptık. Başka ödev yokmuş. Biraz matematikten zihinden işlem konusunu tekrar ettik, çarpım tablosunu tekrar ettik. Biraz ritmik sayma yaptık. Evi topladım. oğlanı yıkadın kendim duş aldım daha saat 9 du düşünün... Film izleyecektik ama internette sıkıntı vardı. Biraz eşimle çene çaldık, biraz kitap okudum, 10 da filan oğluşla girdik yatağa konuşa konuşa uyuduk :)
ohhhhh maşallah zeliş, erken gitmişin ama hiç de boş durmamışsın, bugün kafan da rahat olur.
ödevler de yapılmış ne güzel.:nazar::nazar::nazar:

günaydın kızlarr,
dün ritmik saymalar vardı yine, 8 er ve 9 ar saymaları ezberledi.
Sonra fenden son konuyo okudu 5-6 kere. hikaye kitabını bitirdi, yattı.
Dün ingilizce dersleri vardı, can-can not u öğrenmişler, enterasan değil mi kızlar,
am-is-are öğrenmeden can-can't ne alaka. Neyse haftaya ingilizce sınavımız varmış, ben ona sürekli yazılı oldunuz mu diye sorup duruyordum, o da olmadık diyordu. Dün öğretmeni demiş haftaya sınav var diye, bana telefonda diyor ki;
anne ne şom ağızlısın, haftaya sınav var:rolleyes::rolleyes::rolleyes:
ben de güldüm, ben biliyodum ki dedim, nerden biliyon diyor kuzum.

Siz ingilice de ilerliyorsunuz bizimkiler doğru düzgün bişey görmüyorlar bile kursdaki öğretmende değişmiş orta yaşlı bir adam gelmiş bakalım ne olacak bizde çalışmadık ne zamandı evde...

ohhhhh maşallah zeliş, erken gitmişin ama hiç de boş durmamışsın, bugün kafan da rahat olur.
ödevler de yapılmış ne güzel.:nazar::nazar::nazar:

evet canı en çok da ütüler bitti ya ona seviniyorum. yemeğim var biraz daha ama fasulye ısladım bu akşam pişireceğim onu da...

X