İlköğretim Yorum ve Soruları Çocuğu 3.Sınıfa giden Velilerin ve Öğrencilerin Paylaşım Alanı :)))

en azından okudum deyip yalan söylemiyorlar.
bende akşam okudum deyince gerçektinmi çok sevindim dedim çok mutlu oldum dedim.
inanmıyorsan babaanneme sor dedi...annecim inandım tabi dedim

aslında ben yayla çorbasını her seferinde farklı yapıyorum

o an nasıl uygunsa öyle malzeme ve zamana bağlı olarak :)

dün akşam pirinci suda haşladım üzerine yoğurt ve yumurta sarısı ile hazırladığım terbiyeyi ekledim ve üzerinede tereyağ ile nane kızdırıp döktüm

ama bunu tam tersi de yaparım mesela yoğurt, un, iç malzeme, su karıştırıp ateşe koyup kaynayana kadar karıştırıp pişince yağını yakarım. Böylede güzel olur.

İçini pirinçli, şehriyeli veya buğdaylı olarak yapabilirim dün akşam ki pirinçliydi. Bu malzemenin yanına ilave olarak varsa pişmiş nohut yada süt mısırı da koyarım ama dün yoktu sadece pirinçli yaptım.

bende akşam okudum deyince gerçektinmi çok sevindim dedim çok mutlu oldum dedim.

evet canım yalan söyleseler daha kötü ki bunu da yaşadık çok baskı kurunca da yalana müracat ediyorlar sanki...

evet aynı çorbalar..
ezogelinde çok güzel oluyor. işyerinde mükemmel yapıyorlar..

canım ya..niye inanmayalım demi..
tamam canım .
ben de uzun zamandır unu tereyağı ile kavuruyorum
üzerine su koyuyorum..kaynayınca yumurta , yoğurt ile terbiye yapıyorum. nanesini atıp altını kapatıyorum

senin yaptığın gibi uzun zamandır yapmıyorum mesela..pirinçli yani.
öyle yapayım demi bi de.
evet aynı çorbalar..
ezogelinde çok güzel oluyor. işyerinde mükemmel yapıyorlar..
ama ben tarif istiremmm..

geçmiş olsun canım..yediklerine dikkat et bu bir haftada.
sağolasın canım.
canım işte akşam midem ağrıdı demiştimya, gündüz de yemek yiyince devam edince, bir gideyim dedim. büyük ihtimal stresten de oluyor da işte hayırlısı bakalım.

evet bildiğimiz beyaz karbonat ama pastalara konmuyor vanilyayla karıştırma
tamam canım sağol, aklımda bulunsun.

ama ben evde yapmadım bu çorbayı
işyerinde içiyorum süper tam kış çorbası.içinde bulgur mercimek ve baharatlar oluyor.

evet canım stres doğrudan mideyi etkiliyor benimde hassas midem

rahat ol canım biraz kimseye bişey olmuyor kendimize yapıyoruz

ama ben evde yapmadım bu çorbayı
işyerinde içiyorum süper tam kış çorbası.içinde bulgur mercimek ve baharatlar oluyor.

evet bend eçok severim ezogelin çorbasını bayadır pişirmedim bende

evet canım stres doğrudan mideyi etkiliyor benimde hassas midem

rahat ol canım biraz kimseye bişey olmuyor kendimize yapıyoruz

evet bend eçok severim ezogelin çorbasını bayadır pişirmedim bende
sağol canım, ah gel sen bunu benim kalbime söyleee, inşallah geçecek bugünler de.

stresten mi oluyor .
kafana takmasan keşke fadimecim .

tudem Türkiye genelinde sınav yapacakmış kızlar
sınıfta broşur dağıtılmış
doldurup kırtasiyeye bırakacakmışız. girmek isteyen olursa dedi öğretmen.
haberiniz var mı
emir girmek istiyor..formu dolduruyorum şimdi.
3. sınıflara 17 ocak cumartesi günü saat 10.00 da

haberim yok.kendi okulunda mı olacak sınav.

stresten mi oluyor .
kafana takmasan keşke fadimecim .
ah keşke canımmm.

yok canım haberim, ne kadarmış ücreti?geçen yıl öyle bişey olmuştu burda da, arkadaş çok pahalı demişti.

ah keşke canımmm.

yok canım haberim, ne kadarmış ücreti?geçen yıl öyle bişey olmuştu burda da, arkadaş çok pahalı demişti.
fadimecim 20 tl dedi öğretmeni.
zaten soru çözüyoruz aslında .
evde falan
öğretmen de deneme yapıyor . hatta yeniden yapacakmış bugünlerde.
ama emir gireyim anne dedi..
aslında zor bi sınavdır dedi öğretmen tudem için. yani morali bozulabilir çocukların dedi.

Canım bence bu tarz sınavları çocukları gereksiz bir yarışın içine daha şimdiden sokması açısından gereksiz... ama bunu çocuk istemiş ki emir oldukça azimli bir çocuk girsin tabi tecrübe etsin bunu..

Daha öncede duymuştum tudem sınavlarını bazı okullarda öğretmen zoruyla giriyor öğrenciler bir arkadaşım var Anadolu yakasında onun oğlunun öğretmeni mesela yapıyor bunu...

bilemiyorum k i zeliş..
hele bi formu dolduralım da. belki kırtasiyeye bırakmayız . akışına bırakırım .belki formu kaybederim .

öğlen ne yemek yiyorsunuz kızlar. ben yemek getirmedim. zamanım kalmadı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…