en azından okudum deyip yalan söylemiyorlar.Aferin oğluşa okumuş kendi başına. Önceki akşam bende gündüz azıcık oku oğlum demiştim. Dün aradım serviste okudun mu oğlum dedim hayır anne çok yorgunum dedi. Bende tamam o zaman ben gelince okursun dedim...
evet zelişçim.
çocuklara çok baskı yapmayınca zaten bi zaman sonra kendiliğinden oluyor..baskı daha çok geri tepiyor zaten.
çorbayı nasıl yapıyorsun zelişçim
sanki artık çorbalar hep standart oldu evimizde sanki
yayla çorbası vs
mercimek
çocuklar da değişiklik arıyor azıcık.
nasıl yapıyorsun
en azından okudum deyip yalan söylemiyorlar.
bende akşam okudum deyince gerçektinmi çok sevindim dedim çok mutlu oldum dedim.
inanmıyorsan babaanneme sor dedi...annecim inandım tabi dedim
evet aynı çorbalar..evet zelişçim.
çocuklara çok baskı yapmayınca zaten bi zaman sonra kendiliğinden oluyor..baskı daha çok geri tepiyor zaten.
çorbayı nasıl yapıyorsun zelişçim
sanki artık çorbalar hep standart oldu evimizde sanki
yayla çorbası vs
mercimek
çocuklar da değişiklik arıyor azıcık.
nasıl yapıyorsun
canım ya..niye inanmayalım demi..en azından okudum deyip yalan söylemiyorlar.
bende akşam okudum deyince gerçektinmi çok sevindim dedim çok mutlu oldum dedim.
inanmıyorsan babaanneme sor dedi...annecim inandım tabi dedim
tamam canım .aslında ben yayla çorbasını her seferinde farklı yapıyorum
o an nasıl uygunsa öyle malzeme ve zamana bağlı olarak :)
dün akşam pirinci suda haşladım üzerine yoğurt ve yumurta sarısı ile hazırladığım terbiyeyi ekledim ve üzerinede tereyağ ile nane kızdırıp döktüm
ama bunu tam tersi de yaparım mesela yoğurt, un, iç malzeme, su karıştırıp ateşe koyup kaynayana kadar karıştırıp pişince yağını yakarım. Böylede güzel olur.
İçini pirinçli, şehriyeli veya buğdaylı olarak yapabilirim dün akşam ki pirinçliydi. Bu malzemenin yanına ilave olarak varsa pişmiş nohut yada süt mısırı da koyarım ama dün yoktu sadece pirinçli yaptım.
ama ben tarif istiremmm..evet aynı çorbalar..
ezogelinde çok güzel oluyor. işyerinde mükemmel yapıyorlar..
sağolasın canım.geçmiş olsun canım..yediklerine dikkat et bu bir haftada.
canım işte akşam midem ağrıdı demiştimya, gündüz de yemek yiyince devam edince, bir gideyim dedim. büyük ihtimal stresten de oluyor da işte hayırlısı bakalım.canım günaydın .
bizim de ödevimiz çok azdı
yine nooldu fadimem
hastalanmışsın .
geçmişler olsun.
şimdi nasılsın.
canım günaydın.
ben de öyle. hiç karışmam yazdığı cümlenin kestirme olmasına. zaten yeterince çok ödev oluyor.
sil desem ağlamaya başlar inan ki..
maşallah hem kuzumuz artık kendisi yapıyor..nazar değmesin kuzumuza
börek güzel oldu mu
sen tavsiye etmiştin ama ben daha o börekten alamadım.
baya çok yemek yapmışsın kuzum yaaa..maşallah ..hızlı hatun
günaydın canımcım. babam çok içer karbonatlı suyu.
tamam canım sağol, aklımda bulunsun.evet bildiğimiz beyaz karbonat ama pastalara konmuyor vanilyayla karıştırma
ama ben evde yapmadım bu çorbayıcanım ya..niye inanmayalım demi..
tamam canım .
ben de uzun zamandır unu tereyağı ile kavuruyorum
üzerine su koyuyorum..kaynayınca yumurta , yoğurt ile terbiye yapıyorum. nanesini atıp altını kapatıyorum
senin yaptığın gibi uzun zamandır yapmıyorum mesela..pirinçli yani.
öyle yapayım demi bi de.
ama ben tarif istiremmm..
sağolasın canım.
canım işte akşam midem ağrıdı demiştimya, gündüz de yemek yiyince devam edince, bir gideyim dedim. büyük ihtimal stresten de oluyor da işte hayırlısı bakalım.
tamam canım sağol, aklımda bulunsun.
ama ben evde yapmadım bu çorbayı
işyerinde içiyorum süper tam kış çorbası.içinde bulgur mercimek ve baharatlar oluyor.
sağol canım, ah gel sen bunu benim kalbime söyleee, inşallah geçecek bugünler de.evet canım stres doğrudan mideyi etkiliyor benimde hassas midem
rahat ol canım biraz kimseye bişey olmuyor kendimize yapıyoruz
evet bend eçok severim ezogelin çorbasını bayadır pişirmedim bende
stresten mi oluyor .sağolasın canım.
canım işte akşam midem ağrıdı demiştimya, gündüz de yemek yiyince devam edince, bir gideyim dedim. büyük ihtimal stresten de oluyor da işte hayırlısı bakalım.
tamam canım sağol, aklımda bulunsun.
ezogelin çorbasını tarif ediorsun sanki fatmacımama ben evde yapmadım bu çorbayı
işyerinde içiyorum süper tam kış çorbası.içinde bulgur mercimek ve baharatlar oluyor.
evet ezogelin..ezogelin çorbasını tarif ediorsun sanki fatmacım
haberim yok.kendi okulunda mı olacak sınav.tudem Türkiye genelinde sınav yapacakmış kızlar
sınıfta broşur dağıtılmış
doldurup kırtasiyeye bırakacakmışız. girmek isteyen olursa dedi öğretmen.
haberiniz var mı
emir girmek istiyor..formu dolduruyorum şimdi.
3. sınıflara 17 ocak cumartesi günü saat 10.00 da
ah keşke canımmm.stresten mi oluyor .
kafana takmasan keşke fadimecim .
yok canım haberim, ne kadarmış ücreti?geçen yıl öyle bişey olmuştu burda da, arkadaş çok pahalı demişti.tudem Türkiye genelinde sınav yapacakmış kızlar
sınıfta broşur dağıtılmış
doldurup kırtasiyeye bırakacakmışız. girmek isteyen olursa dedi öğretmen.
haberiniz var mı
emir girmek istiyor..formu dolduruyorum şimdi.
3. sınıflara 17 ocak cumartesi günü saat 10.00 da
fadimecim 20 tl dedi öğretmeni.ah keşke canımmm.
yok canım haberim, ne kadarmış ücreti?geçen yıl öyle bişey olmuştu burda da, arkadaş çok pahalı demişti.
fadimecim 20 tl dedi öğretmeni.
zaten soru çözüyoruz aslında .
evde falan
öğretmen de deneme yapıyor . hatta yeniden yapacakmış bugünlerde.
ama emir gireyim anne dedi..
aslında zor bi sınavdır dedi öğretmen tudem için. yani morali bozulabilir çocukların dedi.
bilemiyorum k i zeliş..
hele bi formu dolduralım da. belki kırtasiyeye bırakmayız . akışına bırakırım .belki formu kaybederim .