hıh işte dediğim gibi 20 tl de neymiş dileckim,fadimecim 20 tl dedi öğretmeni.
zaten soru çözüyoruz aslında .
evde falan
öğretmen de deneme yapıyor . hatta yeniden yapacakmış bugünlerde.
ama emir gireyim anne dedi..
aslında zor bi sınavdır dedi öğretmen tudem için. yani morali bozulabilir çocukların dedi.
fırında tavuk var bizde de, yemekhanede ne varmış? sen bugün kantinle kanki olursun yineöğlen ne yemek yiyorsunuz kızlar. ben yemek getirmedim. zamanım kalmadı.
ızgara tavuk, çorba, pilav ve salataöğlen ne yemek yiyorsunuz kızlar. ben yemek getirmedim. zamanım kalmadı.
menülerimiz uyuşuyor bugün.ızgara tavuk, çorba, pilav ve salata
haklısın fadimem..hıh işte dediğim gibi 20 tl de neymiş dileckim,
al götür internetten bir deneme sınavı evde çözsün çocuk, sinir oluyorum bu tür şeylere, isim yapmış diye milleti kazıklamaya kimsenin hakkı yok bence. Düşünsene kaç kişiler girecek?
Çocuk için normal dersaneler de düzenler, Düzce de yok mu, hani çocuğun hevesi kırılmasın diye onlara girebilir? ama göz göre göre 60 soruya da 20 tl veremem açıkçası.
fırında tavuk var bizde de, yemekhanede ne varmış? sen bugün kantinle kanki olursun yine
güzelmixızgara tavuk, çorba, pilav ve salata
sen kuru sevmiyordun demi zelişbizde kuru var ama canım hiç istemiyor belki dışardan söylerim bugün bilmiyorum yada gidip azar azar yerim
güzelmix
sen kuru sevmiyordun demi zeliş
kız neden yemiyorsun, kuru tam diyetlik biliyorsun değil mi, uzun süre tok tutar.bizde kuru var ama canım hiç istemiyor belki dışardan söylerim bugün bilmiyorum yada gidip azar azar yerim
güzelmiş dilek, bence in sen yemekhaneye.haklısın fadimem..
canım yemekhaneye inerim..güzel sanki yemekler..
ezogelin çorba
brokoli
tavuk haşlama
amerikan salata
ayran
pilav.
kız delii korkacağın şeyi niye izliyorsun, ayyyy ben hiç izlemem, izleyemem.dün boşluklarda hanibal 2. sezon 1. bölümü izledim
fena değildi
az önce 2. sezon 2. bölümü açtım ama o çok fenaymış
bi yandan korkuyorum bi yandan da bakmadan edemiyorum .
kız neden yemiyorsun, kuru tam diyetlik biliyorsun değil mi, uzun süre tok tutar.
güzelmiş dilek, bence in sen yemekhaneye.
kız delii korkacağın şeyi niye izliyorsun, ayyyy ben hiç izlemem, izleyemem.
pide de olabilir aslında zeliş, hani öğlenya, akşama kadar eritirsin, hadi benden sana izin, 1 pide yanında bolca salata ve ayran güzel olur.ne bileyim işte pek sevmiyorum
canım pide tarzı bişeyler istiyor ama oda çok kalorili olur
pide de olabilir aslında zeliş, hani öğlenya, akşama kadar eritirsin, hadi benden sana izin, 1 pide yanında bolca salata ve ayran güzel olur.
bak görmemişim senin bu mesajı görsem kesin gaza gelir yerdim he :))))
azar azar yedim ama doymadım öğleden sonra yerim bişeyler artık
ay hiç güleceğim yoktu zeliş, yedin mi kuru fasulyeyi?
ben de bitiremedim 2 parça tavuk vardı ama parçalar büyük, birini yedim, birini arkadaşa verdimbu ben miyim, nasıl oldu bu iş?
ay hiç güleceğim yoktu zeliş, yedin mi kuru fasulyeyi?
afiyet olsun, kuru fasulye de nohutu da severim, nohutu daha çok. İşyerinde yapılışını beğenmediğin için mi yiyemiyorsun, normalde de sevmez misin peki?kız kuru fasulye değil de nohut varmış gerçi oda aynı az yedim
ya napemmmmmmmmm..kız neden yemiyorsun, kuru tam diyetlik biliyorsun değil mi, uzun süre tok tutar.
güzelmiş dilek, bence in sen yemekhaneye.
kız delii korkacağın şeyi niye izliyorsun, ayyyy ben hiç izlemem, izleyemem.
ben nohutu da kurufasülyeyi de çok severim. yemekhanede bilem yapılsa kurabiye canavarı gibi dökercesine yirimafiyet olsun, kuru fasulye de nohutu da severim, nohutu daha çok. İşyerinde yapılışını beğenmediğin için mi yiyemiyorsun, normalde de sevmez misin peki?
aç kalma zelişçim..ye bi şeyler . akşama kadar dayanamazsınbak görmemişim senin bu mesajı görsem kesin gaza gelir yerdim he :))))
azar azar yedim ama doymadım öğleden sonra yerim bişeyler artık
afiyet olsun, kuru fasulye de nohutu da severim, nohutu daha çok. İşyerinde yapılışını beğenmediğin için mi yiyemiyorsun, normalde de sevmez misin peki?
aç kalma zelişçim..ye bi şeyler . akşama kadar dayanamazsın