İlköğretim Yorum ve Soruları Çocuğu 3.Sınıfa giden Velilerin ve Öğrencilerin Paylaşım Alanı :)))

hıh işte dediğim gibi 20 tl de neymiş dileckim,
al götür internetten bir deneme sınavı evde çözsün çocuk, sinir oluyorum bu tür şeylere, isim yapmış diye milleti kazıklamaya kimsenin hakkı yok bence. Düşünsene kaç kişiler girecek?
Çocuk için normal dersaneler de düzenler, Düzce de yok mu, hani çocuğun hevesi kırılmasın diye onlara girebilir? ama göz göre göre 60 soruya da 20 tl veremem açıkçası.

öğlen ne yemek yiyorsunuz kızlar. ben yemek getirmedim. zamanım kalmadı.
fırında tavuk var bizde de, yemekhanede ne varmış? sen bugün kantinle kanki olursun yine

ızgara tavuk, çorba, pilav ve salata
menülerimiz uyuşuyor bugün.
Fatmacım kızın nasıl, hiç bahsetmiyorsun? çalışmaları ne alemde?geçen gün aklıma geldi de, hiç bahsetmiyorsun. Ben de tam tersine, ben çok mu konuşuyorum ne, herşeyi anlatıyorum burda

bizde kuru var ama canım hiç istemiyor belki dışardan söylerim bugün bilmiyorum yada gidip azar azar yerim

haklısın fadimem..

canım yemekhaneye inerim..güzel sanki yemekler..
ezogelin çorba
brokoli
tavuk haşlama
amerikan salata
ayran
pilav.

dün boşluklarda hanibal 2. sezon 1. bölümü izledim
fena değildi
az önce 2. sezon 2. bölümü açtım ama o çok fenaymış
bi yandan korkuyorum bi yandan da bakmadan edemiyorum .

bizde kuru var ama canım hiç istemiyor belki dışardan söylerim bugün bilmiyorum yada gidip azar azar yerim
kız neden yemiyorsun, kuru tam diyetlik biliyorsun değil mi, uzun süre tok tutar.

haklısın fadimem..

canım yemekhaneye inerim..güzel sanki yemekler..
ezogelin çorba
brokoli
tavuk haşlama
amerikan salata
ayran
pilav.
güzelmiş dilek, bence in sen yemekhaneye.

dün boşluklarda hanibal 2. sezon 1. bölümü izledim
fena değildi
az önce 2. sezon 2. bölümü açtım ama o çok fenaymış
bi yandan korkuyorum bi yandan da bakmadan edemiyorum .
kız delii korkacağın şeyi niye izliyorsun, ayyyy ben hiç izlemem, izleyemem.

kız neden yemiyorsun, kuru tam diyetlik biliyorsun değil mi, uzun süre tok tutar.

ne bileyim işte pek sevmiyorum
canım pide tarzı bişeyler istiyor ama oda çok kalorili olur

pide de olabilir aslında zeliş, hani öğlenya, akşama kadar eritirsin, hadi benden sana izin, 1 pide yanında bolca salata ve ayran güzel olur.

bak görmemişim senin bu mesajı görsem kesin gaza gelir yerdim he :))))

azar azar yedim ama doymadım öğleden sonra yerim bişeyler artık

bak görmemişim senin bu mesajı görsem kesin gaza gelir yerdim he :))))

azar azar yedim ama doymadım öğleden sonra yerim bişeyler artık
ay hiç güleceğim yoktu zeliş, yedin mi kuru fasulyeyi?
ben de bitiremedim 2 parça tavuk vardı ama parçalar büyük, birini yedim, birini arkadaşa verdim bu ben miyim, nasıl oldu bu iş?

ay hiç güleceğim yoktu zeliş, yedin mi kuru fasulyeyi?
ben de bitiremedim 2 parça tavuk vardı ama parçalar büyük, birini yedim, birini arkadaşa verdim bu ben miyim, nasıl oldu bu iş?

kız kuru fasulye değil de nohut varmış gerçi oda aynı az yedim

ya napemmmmmmmmm..
40 dakikalım bölüm daha bitmedi. son 15 dakika. işler de çok bugün..durduruyorum sürekli.

afiyet olsun, kuru fasulye de nohutu da severim, nohutu daha çok. İşyerinde yapılışını beğenmediğin için mi yiyemiyorsun, normalde de sevmez misin peki?
ben nohutu da kurufasülyeyi de çok severim. yemekhanede bilem yapılsa kurabiye canavarı gibi dökercesine yirim

afiyet olsun, kuru fasulye de nohutu da severim, nohutu daha çok. İşyerinde yapılışını beğenmediğin için mi yiyemiyorsun, normalde de sevmez misin peki?

evet aslında güzel yapılsa yerim çünkü kendim yapınca yiyoum :)

ben kuru fasulyeyi sütle ıslarım biliyor musun çok lezzetli oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…