iyi allaha şükür canım, kabarıklık falan yok.Allahım fadimem . geçmişler olsun . Allah beterinden korusun . çok üzüldüm . şimdi karnın nasıl . kabardı mı?
yağmur da yağmış okul tatil olmuş. elektirikler kesilmiş. her sene antalya da oluyor sanki bu yağmur fırtına.
Allah korusun .dikkatli gidin. evet daha tam kış gelmedi . ama yağmuru geldi. bi kaç kez daha yağabilir böyle.iyi allaha şükür canım, kabarıklık falan yok.
Evet Antalya da olur canım, şiddetli yağmur, yılda 1-2 kez olur, akşama da varmış yine, bakalım sağ salim de dönebiliriz inşallah eve.
sağol canım, Allah a şükür sabah baktım bişey yok, inşallah da olmaz.
allah tan çok kaynar diye, kıyafetlerin üstüne koymuşum. su torbası kullanıyorsanız dikkat edin kızlar, aman deyim, şimdi burda konuştum da, arkadaşın birinin de tanıdığının başına gelmiş, kadın hastanede aylarca tedavi görmüş, yeni evbliymiş bir de, orasına kadar yanmış, hep kabarmış.
allah korusun yaaa.
niyeki cnm,iznin vardır senin bayağa.Belki arada alırsın bu sefer haftaiçi avm de buluşuruz senle kesin.Ben çok emin olmamakla birlikte sanırım bu sene izin kullanmayacağım sömesterda kızlar bakalım gerçi kuzenim gelecek Edirne'den alsam gezeriz birlikte çünkü o gezmek için geliyor ama pek bu sene izin alma taraftarı değilim...
niyeki cnm,iznin vardır senin bayağa.Belki arada alırsın bu sefer haftaiçi avm de buluşuruz senle kesin.
evet canım öyle oldu.Allah korusun .dikkatli gidin. evet daha tam kış gelmedi . ama yağmuru geldi. bi kaç kez daha yağabilir böyle.
sıcak su torbasını da nasıl patlatmayı becerdin kız fadime.
canım sağolasın.tekrar çok geçmiş olsun canım, arkadaşına da geçmiş olsun.. bende aldım ama bir iki defa ancak kullandım ama şimdi tırsarım kullanamam heralde...
aslında şuan olsa karnıma koysam iyi gelirdi mutlaka karın ağrılarıma...
buluşun buluşun, keyf yapın bakim, biz de online katılırız telefonlahımm bak o zaman alırım
ama ayarlasak ne güzel olur boncukda gelse dimi ama
iznim var aslında ama bilemiyorum işte kararsızlık
selam kızlarr,
işe anca gelebildim, antalya yağmura teslim, geceden beri feci bir yağmur var, her yer sel, okullar tatil.
yoıla çıktık ama yollarda hep arabalar kalmış.
Biz de zorla geldik işte,çok şükür işyerindeyim, çocuklar evde kaldı.
Akşam maceralarımı hiç sormayın kızlar, başıma neler geldi. Yemek yedik, mideme bir ağrı girdi, nasıl ağrıyor, sonra azcık internette araştırma yaptık sıcak havlu veya sıcak kompres iyi gelir yazıyordu.
Sıcak su torbası yaptım, geldim odaya uzandım, koydum torbayı, üstüme de battaniye çekeyim diye uğraşırken su torbası patlamasın mı üzerime, iyi de kaynatmışım, kanepeden nasıl fırlayıp attım bilemiyorum, üstümü çıkarıp attım, eşim de ne olduğunu anlamadı, yetiş yandım diyom, ne yapayım çıkar üstünü diyor, karnım komple nar gibi kızardı mı, hemen buz getirdi eşim, buzla tüm karnımı ovaladı ama nasıl yanıyor. 5 dakika komple buz gezdirdik karnımda, sonra eşim bıraktı gitti oturdu kanepeye, ama bir yandan da bana sinirli sinirli bakıyor. Ay acıma yanayım, onun o haline mi, sinir oldum, geçtim yatak odasına yatayım diye ama yanıyo karnım, arko krem vardı, sinirlerim boşaldı bir yandan ağlıyom, kızlar geldi yanıma ne oldu diye, kızım dedim sür arkoyu, karnıma komple arko sürdük, biraz acısını aldı.
Neyse 15 dakika geçti geldi bu nasıl oldun diye, hiç iyi dedim. Sonra bir de kabarırsa diye korktum, git dedim silverdin bul gel bana, neyse gitti bu. silverdin bulup gelmiş gece gece onu sürdüm yattım ama uyku da kaçtı, saat 22 bu arada. yattım yattım kalktım gittim film açtım kafam dağılsın diye, 11,30 a kadar falan tv seyrettim, sonra da yattım.
sabah da bir kalktık nasıl yağmur-şimşek karanlık. Tam hazırlandık baktık dışarı çıkılacak gibi değil, tamam gitmesinler dedi eşim okula. neyse ki 7.05 mesaj geldi okullar tatil diye, o esnada kahvaltı yapmıştık zaten, oturduk biz de, çay koydum.
Yağmur eşliğinde çay içtik. elektriklerimiz de kesildi.
9.30 gibi hava açtı, çıktık yola, her yer sel-su, yine de kenardan kenardan yavaşça geldik.
canım hafta sonuna kadar var diyorlardı ama bilemiyorum, şu an sakinledi hava.geçmiş olsun canım yaaa ayak altına koy bi daha oradanda iyi gelir karın ağrısına....
eşimde yola çıktı antalyaya gidiyor yağmur geçici mi acaba
fadimecim çok geçmiş olsun canım ya,yanık hiçbirşeye benzemez.Nasıl patladıki su torbası,bende kullanırım devamlı biliyomusun.Buz iyi gelmiştir,keşke silverdini hemen sürseydin oda yanıklara birebir.Bugün nasılsın? acıyodur şimdi karnın.Bu eşlerde sopalık ya sen canınla uğraşıyosun zaten hiç halden anlamıyolar.Allahtan aslan gibi iki tane kızın var.o silverdini bugünde sür bol bol.Çok geçmiş olsun cnm.selam kızlarr,
işe anca gelebildim, antalya yağmura teslim, geceden beri feci bir yağmur var, her yer sel, okullar tatil.
yoıla çıktık ama yollarda hep arabalar kalmış.
Biz de zorla geldik işte,çok şükür işyerindeyim, çocuklar evde kaldı.
Akşam maceralarımı hiç sormayın kızlar, başıma neler geldi. Yemek yedik, mideme bir ağrı girdi, nasıl ağrıyor, sonra azcık internette araştırma yaptık sıcak havlu veya sıcak kompres iyi gelir yazıyordu.
Sıcak su torbası yaptım, geldim odaya uzandım, koydum torbayı, üstüme de battaniye çekeyim diye uğraşırken su torbası patlamasın mı üzerime, iyi de kaynatmışım, kanepeden nasıl fırlayıp attım bilemiyorum, üstümü çıkarıp attım, eşim de ne olduğunu anlamadı, yetiş yandım diyom, ne yapayım çıkar üstünü diyor, karnım komple nar gibi kızardı mı, hemen buz getirdi eşim, buzla tüm karnımı ovaladı ama nasıl yanıyor. 5 dakika komple buz gezdirdik karnımda, sonra eşim bıraktı gitti oturdu kanepeye, ama bir yandan da bana sinirli sinirli bakıyor. Ay acıma yanayım, onun o haline mi, sinir oldum, geçtim yatak odasına yatayım diye ama yanıyo karnım, arko krem vardı, sinirlerim boşaldı bir yandan ağlıyom, kızlar geldi yanıma ne oldu diye, kızım dedim sür arkoyu, karnıma komple arko sürdük, biraz acısını aldı.
Neyse 15 dakika geçti geldi bu nasıl oldun diye, hiç iyi dedim. Sonra bir de kabarırsa diye korktum, git dedim silverdin bul gel bana, neyse gitti bu. silverdin bulup gelmiş gece gece onu sürdüm yattım ama uyku da kaçtı, saat 22 bu arada. yattım yattım kalktım gittim film açtım kafam dağılsın diye, 11,30 a kadar falan tv seyrettim, sonra da yattım.
sabah da bir kalktık nasıl yağmur-şimşek karanlık. Tam hazırlandık baktık dışarı çıkılacak gibi değil, tamam gitmesinler dedi eşim okula. neyse ki 7.05 mesaj geldi okullar tatil diye, o esnada kahvaltı yapmıştık zaten, oturduk biz de, çay koydum.
Yağmur eşliğinde çay içtik. elektriklerimiz de kesildi.
9.30 gibi hava açtı, çıktık yola, her yer sel-su, yine de kenardan kenardan yavaşça geldik.
ay ben çok kullanırım,tırsttım vallasağol canım, Allah a şükür sabah baktım bişey yok, inşallah da olmaz.
allah tan çok kaynar diye, kıyafetlerin üstüne koymuşum. su torbası kullanıyorsanız dikkat edin kızlar, aman deyim, şimdi burda konuştum da, arkadaşın birinin de tanıdığının başına gelmiş, kadın hastanede aylarca tedavi görmüş, yeni evbliymiş bir de, orasına kadar yanmış, hep kabarmış.
allah korusun yaaa.
tantuniiiii ve şalgam suyu.Bu gün eşim yanımda tüm gün ona kıyak geçtim dolayısıylada kendimene yiyonuz kızlar öğlende
ben zeytinyağlı kereviz yemeği
kısır.
afiyet olsun..baş başa yemek yiyin bakalım.tantuniiiii ve şalgam suyu.Bu gün eşim yanımda tüm gün ona kıyak geçtim dolayısıylada kendime
ne yiyonuz kızlar öğlende
kısır.
dikkatli kullanmak ve de eskiyince yenilemek lazım demek ki, çok kaynatma suyu bir de.ay ben çok kullanırım,tırsttım valla
afiyet olsun canım, tantuniyi severim ama şalgam suyu içemedim hiç.tantuniiiii ve şalgam suyu.Bu gün eşim yanımda tüm gün ona kıyak geçtim dolayısıylada kendime
afiyet olsun canım, güzel menü.bizde de
yayla çorbası
köfte ve püre
makarna
salata
elma
dikkatli kullanmak ve de eskiyince yenilemek lazım demek ki, çok kaynatma suyu bir de.
afiyet olsun canım, tantuniyi severim ama şalgam suyu içemedim hiç.
afiyet olsun canım, güzel menü.
bizde de sosyete mantısı ve domates-biber vardı.
Bol kalorili bir öğün oldu yani, 2 tane yedim, sanırım 2 tanesi 1 yufka yapıyor.
canım hafta sonuna kadar var diyorlardı ama bilemiyorum, şu an sakinledi hava.
eşin ne iş yapıyordu canım? sağlıcakla gelip gitsin inşallah.
ne yiyonuz kızlar öğlende
kısır.
sağol canım benim, bu mesajını yeni gördüm.fadimecim çok geçmiş olsun canım ya,yanık hiçbirşeye benzemez.Nasıl patladıki su torbası,bende kullanırım devamlı biliyomusun.Buz iyi gelmiştir,keşke silverdini hemen sürseydin oda yanıklara birebir.Bugün nasılsın? acıyodur şimdi karnın.Bu eşlerde sopalık ya sen canınla uğraşıyosun zaten hiç halden anlamıyolar.Allahtan aslan gibi iki tane kızın var.o silverdini bugünde sür bol bol.Çok geçmiş olsun cnm.
Yağmurda ayrı bir felaket tabi okudum haberlerde ondanda geçmiş olsun,inşallah daha fazla zarar vermez.Allahtan okullar falan tatil olduda seninde aklın kalmaz hiç değilse..
hımmm anladım canım, hava şimdi güneş açtı iyi mi, antalya havası bu.inşaat malzemeleri satış pazarlama orada bayileri falan var onlara gidiyor
evden makarna ve yoğurt getirdim
geçen hafta da oradaydı arıyo beni mayo koymamışsın burda millet denize giriyor diyorsağol canım benim, bu mesajını yeni gördüm.
canım eskidi herhalde, çünkü çoktandır kullanıyoz, suyu da çok kaynatınca yandan bir yerden açılma yaptı. ama o an çok feciydi yaaa, ne olduğumu bilemedim.
allah a şükür kazağin üstüne koymuştum, yoksa varya hiç düşünemiyom.
Allah a çok şükür canım, ne varsa yine kendinde var dedim akşam kendi kendime. Sağolasın canım benim sabah bişey yok diye sürmemiştim ama hafiften acıyor. akşam tekrar süreyim olmazsa.
bu midemde de ne varsa yemek yiyince yine başladı ağrı kızlarr yaaa, of, yemeğin üstüne oluyor ne oluyorsa? gitmek lazım doktora olmayacak.
evet yağmur feciydi canım, yolları bir görsel şelale olmuştu resmen, kenardan kenardan nasıl geldik, çoğu arabalar yollarda kalmış, çekiciler çekiyordu.
hımmm anladım canım, hava şimdi güneş açtı iyi mi, antalya havası bu.
Allah işlerinde kolaylık versin canım.