İlköğretim Yorum ve Soruları Çocuğu 3.Sınıfa giden Velilerin ve Öğrencilerin Paylaşım Alanı :)))

iyi allaha şükür canım, kabarıklık falan yok.
Evet Antalya da olur canım, şiddetli yağmur, yılda 1-2 kez olur, akşama da varmış yine, bakalım sağ salim de dönebiliriz inşallah eve.

iyi allaha şükür canım, kabarıklık falan yok.
Evet Antalya da olur canım, şiddetli yağmur, yılda 1-2 kez olur, akşama da varmış yine, bakalım sağ salim de dönebiliriz inşallah eve.
Allah korusun .dikkatli gidin. evet daha tam kış gelmedi . ama yağmuru geldi. bi kaç kez daha yağabilir böyle.
sıcak su torbasını da nasıl patlatmayı becerdin kız fadime.

tekrar çok geçmiş olsun canım, arkadaşına da geçmiş olsun.. bende aldım ama bir iki defa ancak kullandım ama şimdi tırsarım kullanamam heralde...

aslında şuan olsa karnıma koysam iyi gelirdi mutlaka karın ağrılarıma...

niyeki cnm,iznin vardır senin bayağa.Belki arada alırsın bu sefer haftaiçi avm de buluşuruz senle kesin.

niyeki cnm,iznin vardır senin bayağa.Belki arada alırsın bu sefer haftaiçi avm de buluşuruz senle kesin.

hımm bak o zaman alırım

ama ayarlasak ne güzel olur boncukda gelse dimi ama

iznim var aslında ama bilemiyorum işte kararsızlık

Allah korusun .dikkatli gidin. evet daha tam kış gelmedi . ama yağmuru geldi. bi kaç kez daha yağabilir böyle.
sıcak su torbasını da nasıl patlatmayı becerdin kız fadime.
evet canım öyle oldu.
kız biz çok kullanırız, özellikle adet döneminde kızım da kullanır, e ağrıya da iyi geliyordu, 8-10 senelik var belki de, demek ki eskimiş, kaynar suyu da görünce yandan açılma yaptı.
Ben yine alırım herhalde de, artık eskisi kadar suyu kaynatmam.

canım sağolasın.
vazgeçemeyeceğim birşey su torbası, özellikle regl ağrısında çok iyi geliyor, kızım da sık sık kullanır, o yüzden lazım yani.

geçmiş olsun canım yaaa ayak altına koy bi daha oradanda iyi gelir karın ağrısına....
eşimde yola çıktı antalyaya gidiyor yağmur geçici mi acaba

geçmiş olsun canım yaaa ayak altına koy bi daha oradanda iyi gelir karın ağrısına....
eşimde yola çıktı antalyaya gidiyor yağmur geçici mi acaba
canım hafta sonuna kadar var diyorlardı ama bilemiyorum, şu an sakinledi hava.
eşin ne iş yapıyordu canım? sağlıcakla gelip gitsin inşallah.

ne yiyonuz kızlar öğlende
ben zeytinyağlı kereviz yemeği
kısır.

fadimecim çok geçmiş olsun canım ya,yanık hiçbirşeye benzemez.Nasıl patladıki su torbası,bende kullanırım devamlı biliyomusun.Buz iyi gelmiştir,keşke silverdini hemen sürseydin oda yanıklara birebir.Bugün nasılsın? acıyodur şimdi karnın.Bu eşlerde sopalık ya sen canınla uğraşıyosun zaten hiç halden anlamıyolar.Allahtan aslan gibi iki tane kızın var.o silverdini bugünde sür bol bol.Çok geçmiş olsun cnm.
Yağmurda ayrı bir felaket tabi okudum haberlerde ondanda geçmiş olsun,inşallah daha fazla zarar vermez.Allahtan okullar falan tatil olduda seninde aklın kalmaz hiç değilse..

ay ben çok kullanırım,tırsttım valla

ay ben çok kullanırım,tırsttım valla
dikkatli kullanmak ve de eskiyince yenilemek lazım demek ki, çok kaynatma suyu bir de.

tantuniiiii ve şalgam suyu.Bu gün eşim yanımda tüm gün ona kıyak geçtim dolayısıylada kendime
afiyet olsun canım, tantuniyi severim ama şalgam suyu içemedim hiç.

bizde de

yayla çorbası
köfte ve püre
makarna
salata
elma
afiyet olsun canım, güzel menü.
bizde de sosyete mantısı ve domates-biber vardı.
Bol kalorili bir öğün oldu yani, 2 tane yedim, sanırım 2 tanesi 1 yufka yapıyor.

afiyet olsun canım sanada

canım hafta sonuna kadar var diyorlardı ama bilemiyorum, şu an sakinledi hava.
eşin ne iş yapıyordu canım? sağlıcakla gelip gitsin inşallah.

inşaat malzemeleri satış pazarlama orada bayileri falan var onlara gidiyor

ne yiyonuz kızlar öğlende
ben zeytinyağlı kereviz yemeği
kısır.

evden makarna ve yoğurt getirdim

sağol canım benim, bu mesajını yeni gördüm.
canım eskidi herhalde, çünkü çoktandır kullanıyoz, suyu da çok kaynatınca yandan bir yerden açılma yaptı. ama o an çok feciydi yaaa, ne olduğumu bilemedim.
allah a şükür kazağin üstüne koymuştum, yoksa varya hiç düşünemiyom.
Allah a çok şükür canım, ne varsa yine kendinde var dedim akşam kendi kendime. Sağolasın canım benim sabah bişey yok diye sürmemiştim ama hafiften acıyor. akşam tekrar süreyim olmazsa.
bu midemde de ne varsa yemek yiyince yine başladı ağrı kızlarr yaaa, of, yemeğin üstüne oluyor ne oluyorsa? gitmek lazım doktora olmayacak.
evet yağmur feciydi canım, yolları bir görsel şelale olmuştu resmen, kenardan kenardan nasıl geldik, çoğu arabalar yollarda kalmış, çekiciler çekiyordu.

inşaat malzemeleri satış pazarlama orada bayileri falan var onlara gidiyor

evden makarna ve yoğurt getirdim
hımmm anladım canım, hava şimdi güneş açtı iyi mi, antalya havası bu.
Allah işlerinde kolaylık versin canım.

geçen hafta da oradaydı arıyo beni mayo koymamışsın burda millet denize giriyor diyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…