Hey Allahım yarabbim demedin migeçen hafta da oradaydı arıyo beni mayo koymamışsın burda millet denize giriyor diyor
günaydın kızlarrr,
dün okul olmayınca akşam da ödevimiz yoktu, bikaç test yaptırdım, sonrasında tv baktık.
midem ağrıyordu hastaneye gittik tekrar gastrit dedi, ilaç verdi, ama hala çok ağrıyor midem, zaten 1 haftaya anca geçer dedi.
Eve gidince eşim yemek yaptı biz de yedik. sonrasında osese baktık ve yattık.
Günaydın cnm,sen ilaç kullanıyormuydun mide için.Gastrit içinde rahatlatıcı ilaçlar var ama benim sana tavsiyem karbonatlı su iç ağrın olduğu zaman,kayınvalideme çok iyi geliyor bir dene bakalım.günaydın kızlarrr,
dün okul olmayınca akşam da ödevimiz yoktu, bikaç test yaptırdım, sonrasında tv baktık.
midem ağrıyordu hastaneye gittik tekrar gastrit dedi, ilaç verdi, ama hala çok ağrıyor midem, zaten 1 haftaya anca geçer dedi.
Maşallah cnm,böyle devam etsin inşallah.Sildirmemekle iyi yapmışsın,motivasyon çok önemli.Bundan sonrada kendine olan güveni fazlalaşacakGünaydın kızlarrr
Nasılsınız?
Dün akşam oğlanın Türkçe ödevi varmış yalnızca kitaptan bir 3-4 sayfa kadar sanırım. Onları kendi başına yapmış hemde biz hiç söylemeden bu o kadar önemliydi ki kontrol ettim bazı yerlerde çok kısa anlatmış ama sildirmedim, düzelttirmedim, aferin sana ama anlatımları biraz daha uzun yazmalısın dedim. Olsun anne ben böyle yaptım dedi bende tamam o zaman dedim. Maşallah kuzuma bu bizim için bir ilkti kızlar, söylemeden ödevini yapmış olmasıSonrada kitap okuduk ama bitiremedik geç kaldı bugün bitiririz artık.
Dün akşam bugün içinde yemek yaptım markete uğrayıp börek almıştım onu pişirdim, yayla çorbası yaptım ve kabak yemeği yaptım. Sadece çorba içip börek yedik yemek yetişmedi zaten bu akşam için niyetlenmiştim.
Ama eşimde erken geldi akşam beraber girdik 8 gibi eve yemek vs faslını halledip 9:30 film izlemeye başladık güzeldi, huzurlu bir akşamdı...
maşallah oğluşuna zelişGünaydın kızlarrr
Nasılsınız?
Dün akşam oğlanın Türkçe ödevi varmış yalnızca kitaptan bir 3-4 sayfa kadar sanırım. Onları kendi başına yapmış hemde biz hiç söylemeden bu o kadar önemliydi ki kontrol ettim bazı yerlerde çok kısa anlatmış ama sildirmedim, düzelttirmedim, aferin sana ama anlatımları biraz daha uzun yazmalısın dedim. Olsun anne ben böyle yaptım dedi bende tamam o zaman dedim. Maşallah kuzuma bu bizim için bir ilkti kızlar, söylemeden ödevini yapmış olmasıSonrada kitap okuduk ama bitiremedik geç kaldı bugün bitiririz artık.
Dün akşam bugün içinde yemek yaptım markete uğrayıp börek almıştım onu pişirdim, yayla çorbası yaptım ve kabak yemeği yaptım. Sadece çorba içip börek yedik yemek yetişmedi zaten bu akşam için niyetlenmiştim.
Ama eşimde erken geldi akşam beraber girdik 8 gibi eve yemek vs faslını halledip 9:30 film izlemeye başladık güzeldi, huzurlu bir akşamdı...
alıyorum canım, 1 ay ilaç kullanacaksın, ağrıların hemen 1 günde değil, 1 hafta da anca geçer dedi.günaydın canım tekrar tekrar çok geçmiş olsun, ilaçları alıyorsun değil mi iyi geliyor mu bari... Peki bir hafta sonra tamamen iyileşecek mi?
kullanmıyodum canım yeni başladı zaten, dün verdi ilaçları.Günaydın cnm,sen ilaç kullanıyormuydun mide için.Gastrit içinde rahatlatıcı ilaçlar var ama benim sana tavsiyem karbonatlı su iç ağrın olduğu zaman,kayınvalideme çok iyi geliyor bir dene bakalım.
Maşallah cnm,böyle devam etsin inşallah.Sildirmemekle iyi yapmışsın,motivasyon çok önemli.Bundan sonrada kendine olan güveni fazlalaşacak
maşallah oğluşuna zeliş
allah devamını getirir inşallah.
alıyorum canım, 1 ay ilaç kullanacaksın, ağrıların hemen 1 günde değil, 1 hafta da anca geçer dedi.
kullanmıyodum canım yeni başladı zaten, dün verdi ilaçları.
Karbonat dediğin markette satılan pastalara konan karbonat değil mi? bakayım deneyeyim olmazsa, çok fena bişey yaa.
geçmiş olsun canım..yediklerine dikkat et bu bir haftada.günaydın kızlarrr,
canım günaydın .günaydın kızlarrr,
canım günaydın.Günaydın kızlarrr
Nasılsınız?
günaydın canımcım. babam çok içer karbonatlı suyu.Günaydın cnm,sen ilaç kullanıyormuydun mide için.Gastrit içinde rahatlatıcı ilaçlar var ama benim sana tavsiyem karbonatlı su iç ağrın olduğu zaman,kayınvalideme çok iyi geliyor bir dene bakalım.
ay maşallah kuzuma ne güzel söylemeden yapmış ödevi..Günaydın kızlarrr
Nasılsınız?
günaydın canım.günaydın kızlar..
1 sayfa fotokopimiz vardı arkalı önlü matematikten.deftere yaptık cevaplarını..
gündüz kitap okumuş öyle dedi.tamam dedim bende.
canım günaydın .
bizim de ödevimiz çok azdı
yine nooldu fadimem
hastalanmışsın .
geçmişler olsun.
şimdi nasılsın.
canım günaydın.
ben de öyle. hiç karışmam yazdığı cümlenin kestirme olmasına. zaten yeterince çok ödev oluyor.
sil desem ağlamaya başlar inan ki..
maşallah hem kuzumuz artık kendisi yapıyor..nazar değmesin kuzumuza
börek güzel oldu mu
sen tavsiye etmiştin ama ben daha o börekten alamadım.
baya çok yemek yapmışsın kuzum yaaa..maşallah ..hızlı hatun
günaydın canımcım. babam çok içer karbonatlı suyu.
ay maşallah kuzuma ne güzel söylemeden yapmış ödevi..
zeliş sen ve benim için ödevi söylemeden yapması çok mutluluk verici.
diğer arkadaşlarımızın maşallah kendileri yapıyor ödevini..
ödev az olunca rahat oluyor. çok oluncada sıkıyor insanı.günaydın canım.
bizim de ödev azdı
akşam yine şirin serisinden bi kitap getirmiş.onu okudu yattı.
maşallah canımcım.artık gündüzleri de okumaya başladı desene..
aminnn canım inşallah..sağlıkları yerinde olsun..evet canım börek çok güzel oldu hatta hızlı olmasına rağmen çorbada güzeldi ben içmedim fazla gelir diye ama tattım sadece...
Evet canım burada zaten asıl önemli olan o ödev sorumluluğunu almış olmasıydı o kadar mutlu oldum ki anlatamam.
Evet canım gerçekten de dediğin gibi inşallah çok daha iyi olacaklar zamanlar, Allah can sağlığı versin hepsine...
günaydın kızlar..
1 sayfa fotokopimiz vardı arkalı önlü matematikten.deftere yaptık cevaplarını..
gündüz kitap okumuş öyle dedi.tamam dedim bende.
evet zelişçim.evet canım börek çok güzel oldu hatta hızlı olmasına rağmen çorbada güzeldi ben içmedim fazla gelir diye ama tattım sadece...
Evet canım burada zaten asıl önemli olan o ödev sorumluluğunu almış olmasıydı o kadar mutlu oldum ki anlatamam.
Evet canım gerçekten de dediğin gibi inşallah çok daha iyi olacaklar zamanlar, Allah can sağlığı versin hepsine...
eh biliyorum..zorluyorlar sıpalar..ödev az olunca rahat oluyor. çok oluncada sıkıyor insanı.
inşallah ya okumaya başlar böyle..
3 yıldır canımı çıkardı valla oku diye diye..
evet bildiğimiz beyaz karbonat ama pastalara konmuyor vanilyayla karıştırmamaşallah oğluşuna zeliş
allah devamını getirir inşallah.
alıyorum canım, 1 ay ilaç kullanacaksın, ağrıların hemen 1 günde değil, 1 hafta da anca geçer dedi.
kullanmıyodum canım yeni başladı zaten, dün verdi ilaçları.
Karbonat dediğin markette satılan pastalara konan karbonat değil mi? bakayım deneyeyim olmazsa, çok fena bişey yaa.