selam kızlarr,
işe anca gelebildim, antalya yağmura teslim, geceden beri feci bir yağmur var, her yer sel, okullar tatil.
yoıla çıktık ama yollarda hep arabalar kalmış.
Biz de zorla geldik işte,çok şükür işyerindeyim, çocuklar evde kaldı.
Akşam maceralarımı hiç sormayın kızlar, başıma neler geldi. Yemek yedik, mideme bir ağrı girdi, nasıl ağrıyor, sonra azcık internette araştırma yaptık sıcak havlu veya sıcak kompres iyi gelir yazıyordu.
Sıcak su torbası yaptım, geldim odaya uzandım, koydum torbayı, üstüme de battaniye çekeyim diye uğraşırken su torbası patlamasın mı üzerime, iyi de kaynatmışım, kanepeden nasıl fırlayıp attım bilemiyorum, üstümü çıkarıp attım, eşim de ne olduğunu anlamadı, yetiş yandım diyom, ne yapayım çıkar üstünü diyor, karnım komple nar gibi kızardı mı, hemen buz getirdi eşim, buzla tüm karnımı ovaladı ama nasıl yanıyor. 5 dakika komple buz gezdirdik karnımda, sonra eşim bıraktı gitti oturdu kanepeye, ama bir yandan da bana sinirli sinirli bakıyor. Ay acıma yanayım, onun o haline mi, sinir oldum, geçtim yatak odasına yatayım diye ama yanıyo karnım, arko krem vardı, sinirlerim boşaldı bir yandan ağlıyom, kızlar geldi yanıma ne oldu diye, kızım dedim sür arkoyu, karnıma komple arko sürdük, biraz acısını aldı.
Neyse 15 dakika geçti geldi bu nasıl oldun diye, hiç iyi dedim. Sonra bir de kabarırsa diye korktum, git dedim silverdin bul gel bana, neyse gitti bu. silverdin bulup gelmiş gece gece onu sürdüm yattım ama uyku da kaçtı, saat 22 bu arada. yattım yattım kalktım gittim film açtım kafam dağılsın diye, 11,30 a kadar falan tv seyrettim, sonra da yattım.
sabah da bir kalktık nasıl yağmur-şimşek karanlık. Tam hazırlandık baktık dışarı çıkılacak gibi değil, tamam gitmesinler dedi eşim okula. neyse ki 7.05 mesaj geldi okullar tatil diye, o esnada kahvaltı yapmıştık zaten, oturduk biz de, çay koydum.
Yağmur eşliğinde çay içtik. elektriklerimiz de kesildi.
9.30 gibi hava açtı, çıktık yola, her yer sel-su, yine de kenardan kenardan yavaşça geldik.