anlamış demek ki eşin.hııı anladım canım, iyiymiş.
Toplantı 12 deymiş, ben gideceğim canım. Babası ben de geleyim diyor, gelme yaaa diyor, 4.zayıfı bilmiyorya babası ondan korkuyor herhalde, babası da söylemediği zayıf var herhalde dedi sabah.
o kadar ısrarla istemeyince adam da şüphelendi haliyle.anlamış demek ki eşin.
temizler zayıfları bakarsın fadimecim. inşallaho kadar ısrarla istemeyince adam da şüphelendi haliyle.
inşallah canım, başka da çaresi yok zaten.temizler zayıfları bakarsın fadimecim. inşallah
ay uykum geldi inanır mısın.
netten kuran türkçesini okuyayım dedim .
baya okudum . biraz ara vereyim bari.
canım amirim hastalandı . 3 gün yokinşallah canım, başka da çaresi yok zaten.
Allah kabul etsin canım, bu aralar rahatsın ne güzel.
iyi yapmışsın kız, boşver değerlendir.canım amirim hastalandı . 3 gün yok
vekalet eden hocamız da sağ olsun ..çok iş çıkarmıyor
öğrenci çok fakat kış diye odamızın kapısını kapattık..yoksa ısınmıyor odamız..
ses de yok..o yüzden dedim boşlukta okuyayım diye.
bende puantaj kontrol etmekten bir hal oldum.malum aybaşı geldi yine..fadimem . kimseler gelmez oldu demi..
ne yiycen öğlen .
akşama ne yapcan yemek.
evet canım öyle oldu, öğlene pırasa var burda.fadimem . kimseler gelmez oldu demi..
ne yiycen öğlen .
akşama ne yapcan yemek.
allah kolaylık versin canım.bende puantaj kontrol etmekten bir hal oldum.malum aybaşı geldi yine..
akşama ben nohut pişirdim dün sabah ıslatmıştım.
bu sabah da pilav yaptım..zaten oğlanın bugün beslenmesinde pilav veya makarna var.
iyi oldu akşam için pilav hazır oldu.
evet rahatım canım.yarına bende pırasa yaparım belki.evet canım öyle oldu, öğlene pırasa var burda.
akşama da kararsızım henüz
sen ne yicen öğlen?
allah kolaylık versin canım.
afiyet olsun, desene bugün akşam rahatsın.
pırasa yeniyor mu kız evde, bizde yemezler, ancak böreğini yaparsam öyle. Buzluğa yemek koymayı pek sevmiyom canım yaa, sanki sonra çıkarınca bayatlamış gibi oluyor. Bir de eşim sağolsun 3 gün de olsa, bitrir o yemeği, attırmaz yani. O yüzden pek buzluğa kaldırmam.evet rahatım canım.yarına bende pırasa yaparım belki.
nohutu çok pişirdim yedikten sonra kalanını küçük poşetlere koyup buzluğa atıyorum..yemekte çorbada pilavda iyi oluyor.
yemek olarak değil kız..pırasa yeniyor mu kız evde, bizde yemezler, ancak böreğini yaparsam öyle. Buzluğa yemek koymayı pek sevmiyom canım yaa, sanki sonra çıkarınca bayatlamış gibi oluyor. Bir de eşim sağolsun 3 gün de olsa, bitrir o yemeği, attırmaz yani. O yüzden pek buzluğa kaldırmam.
ben yoğurt getirdim yine . 2 kase kadar :) öğlenden sonra ayakta uyuycam ..nihahahevet canım öyle oldu, öğlene pırasa var burda.
akşama da kararsızım henüz
sen ne yicen öğlen?
allah kolaylık versin canım.
afiyet olsun, desene bugün akşam rahatsın.
ben de yapıyordum arada böyle.yemek olarak değil kız..
az az poşetlere koyuyorum... yemek içine katmak için mesela nohutlu pilav, nohutlu tarhana çorbası yapmak için..
çay veya ayranla birlikte kahvaltı gibi yersiniz börekleri ya da önce çorba içer üstüne yoğurtla yersiniz böreğiSelam fıstıklarrr
Bende çıktım yemeğe ama pek bişey yemedim yani öğleden sonra söylerim kendime tatlı bişeyler canımı çektirdin zati dilekkkkk
Akşama dolapta hazır olan böreklerimi pişireceğim ama yanına ne yapsam bilmiyorum ki yaa.. Börekler patatesli ve ıspanaklı... Zeytinyağlı pırasa yapsam diye düşündüm ama sanki olmaz demi kızlar akıl verin banaaa....
çay veya ayranla birlikte kahvaltı gibi yersiniz börekleri ya da önce çorba içer üstüne yoğurtla yersiniz böreği
afiyet bal şeker olsun, şifa olsun canım..dimi ya canım başka bişey yapmyım zaten çokça böreğim var ikiyede ayrılmaz dediğin gibi yapayım yanına da söğüş yaparım...
saol canım benim
afiyet olsun..söyledin mi tatlı :)Selam fıstıklarrr
Bende çıktım yemeğe ama pek bişey yemedim yani öğleden sonra söylerim kendime tatlı bişeyler canımı çektirdin zati dilekkkkk
Akşama dolapta hazır olan böreklerimi pişireceğim ama yanına ne yapsam bilmiyorum ki yaa.. Börekler patatesli ve ıspanaklı... Zeytinyağlı pırasa yapsam diye düşündüm ama sanki olmaz demi kızlar akıl verin banaaa....