İlköğretim Yorum ve Soruları Çocuğu 3.Sınıfa giden Velilerin ve Öğrencilerin Paylaşım Alanı :)))

burda ikindi okunuyor.
günler ne kadar kısaldı demi.
ay tatlı istedi canım bak.
zaten karnım gazman gibi..tatlı mı yesem :KK22:

yok kızlar vaz geçtim tatlıdan
nescayfe 3 bi yerde içeyim..o da tatlı niyetine zaten

afiyet olsun..söyledin mi tatlı :)

ben olsam böreklerin yanına kahvaltılık çıkarırdım..ayran yapardım..ya da çay .

burda ikindi okunuyor.

yok kızlar vaz geçtim tatlıdan
nescayfe 3 bi yerde içeyim..o da tatlı niyetine zaten

Saol canım bu akşamı börek ve eşliğinde hazır şeylerle atlatıcam inşallah...

Sizde neler var menüde...

Bu arada o nescafe seni akşama kadar tutmaz kiii

Ben daha söylemedim de birazdan söylerim canım çoprens mi istesem hani şu 10 lu olanlardan :KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:

ben varımda kafam masanın üzerindeki yazıda ara ara da buraya bakıyorum ama bugün pek sessiz galiba

Saol canım bu akşamı börek ve eşliğinde hazır şeylerle atlatıcam inşallah...

Sizde neler var menüde...

Bu arada o nescafe seni akşama kadar tutmaz kiii

Ben daha söylemedim de birazdan söylerim canım çoprens mi istesem hani şu 10 lu olanlardan :KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:
ay zeliş gelmiş
10 lardan mı alcan..hahahahah...

evet verdim siparişi :))))))
afiyet olsun zeliş.
benim çekmecem de çikolata deposu gibi
kantinden alıyorum 4-5 çeşit çikolata..2 şer tane..eve götürürüm de çocuklar yer diye.
ama böyle dururken aklıma düşüyor..
1 tane yiyorum . 2. yi yiyorum.
ay diyorum hepsi benim olsun..teklendi zaten çeşitler..birine ayrı birine ayrı vermeyeyim çikolataları..
yiyorum gidiyor. hep böyle oluyor
eşim de biliyor beni.
geçen akşam emir dedi ki .anne yemekten sonra aburcubur verir misin.
dedim evde kalmadı oğlum ..alırız yarın .
babası atladı hemen..anne yiyor oğlum işte çikolataları.
ben şok tabi
emir de bana kızıyor . biz yemiyoruz . bize niye getirmedin diye
ben de dedim ki :eek:ğlum siz zararlı şeylerden yemeyin diye ben yiyorum..sizin için kendimi feda ediyorum.
:KK12::KK12::KK12::KK12: bu dediğim de ne demekse artık..
daha çok sinirlendi ve gitti..

ben de yapıyordum arada böyle.
nohutu bol haşlayıp poşetlerle atıyordum.
iyi olur tabi.
hımmm anladım canım, yanlış anlama olmuş. Ben de yaparım onu, iyi oluyor çorba-pilava.

Selam fıstıklarrr

Bende çıktım yemeğe ama pek bişey yemedim yani öğleden sonra söylerim kendime tatlı bişeyler canımı çektirdin zati dilekkkkk

Akşama dolapta hazır olan böreklerimi pişireceğim ama yanına ne yapsam bilmiyorum ki yaa.. Börekler patatesli ve ıspanaklı... Zeytinyağlı pırasa yapsam diye düşündüm ama sanki olmaz demi kızlar akıl verin banaaa....
afiyet olsun zeliş, kahvaltılık gider böreklerin yanında, söğüş sebze, bir de çayyy miss.
burda ikindi okunuyor.
burda da ikindi şimdi okundu.
ne oluyor kız senin öküz pörtledi yine, ayda bir çıkıyor ortalığa.
afiyet olsun zeliş.
kantinden alıyorum 4-5 çeşit çikolata..2 şer tane..eve götürürüm de çocuklar yer diye.
ay diyorum hepsi benim olsun..teklendi zaten çeşitler..birine ayrı birine ayrı vermeyeyim çikolataları..
eşim de biliyor beni.
ben şok tabi
ben de dedim ki :eek:ğlum siz zararlı şeylerden yemeyin diye ben yiyorum..sizin için kendimi feda ediyorum.
ne kadar gaddar bir annesin gııııı:stop::stop:çocuklara da yazık accık da çocuklara alsana.:KK53::KK53::KK53:

bu arada gittim geldim kızlar okula. Coğrafya dersinden sınıfın geneli kötüymüş, öğretmen dedi ki ben kurs vermek istiyorum, ama okul izin vermiyor, neymiş zamanında başvurmamışız. İdareye dilekçe verin, görüşün dedi. Ama muıhatap bulamadım okulda, ben de girdim sitesine mail attım, 1 hafta bakıcağım, geliş olmazsa milli eğitime bildireceğim.
Öğretmenlerinin çoğunluğu bir sıkıntımız yok dedi, iyi dediler.
Bir tane öğretmen şikayette bulundu, saygısızlık yapan grup var onlara katılıyor bazen dedi, ben de şok oldum tabii.
kızım diyor ki, gittik rehber öğretmene söyledik o da müdürle konuşacak diyor, kim yalan söylüyor anlamadım.
neyse bakalım zamanla anlaşılır elbette, böyle işte kızlar.
Ha bir de 2 tane sözlü notu varmış bunlarda, biri defterlerinden, biri de sınıf içi performanslarından verilecekmiş. Artık bu notlarla toparlar herhalde.

hımmm anladım canım, yanlış anlama olmuş. Ben de yaparım onu, iyi oluyor çorba-pilava.

afiyet olsun zeliş, kahvaltılık gider böreklerin yanında, söğüş sebze, bir de çayyy miss.

ne kadar gaddar bir annesin gııııı:stop::stop:çocuklara da yazık accık da çocuklara alsana.:KK53::KK53::KK53:
onlara dokanır gız..yemesinler..ben yerim..bana dokanmazzzz :KK60::KK60::KK60:

afiyet olsun zeliş.
eşim de biliyor beni.
ben şok tabi

hahahaaaaaa kız valla çekmecede dursa benimd eiçim rahat etmez illa yicem yaniii

saol canım benim gittin mi toplantıya bakim

bu arada gittim geldim kızlar okula. Coğrafya dersinden sınıfın geneli kötüymüş, öğretmen dedi ki ben kurs vermek istiyorum, ama okul izin vermiyor, neymiş zamanında başvurmamışız. İdareye dilekçe verin, görüşün dedi. Ama muıhatap bulamadım okulda, ben de girdim sitesine mail attım, 1 hafta bakıcağım, geliş olmazsa milli eğitime bildireceğim.
Öğretmenlerinin çoğunluğu bir sıkıntımız yok dedi, iyi dediler.
Bir tane öğretmen şikayette bulundu, saygısızlık yapan grup var onlara katılıyor bazen dedi, ben de şok oldum tabii.
kızım diyor ki, gittik rehber öğretmene söyledik o da müdürle konuşacak diyor, kim yalan söylüyor anlamadım.
neyse bakalım zamanla anlaşılır elbette, böyle işte kızlar.
Ha bir de 2 tane sözlü notu varmış bunlarda, biri defterlerinden, biri de sınıf içi performanslarından verilecekmiş. Artık bu notlarla toparlar herhalde.
coğrafya öğretmeni kurs vereceği yerde derste güzelce anlataymış ya..sınıfın geneli kötüymüş müşşş
coğrafya dediğin zor bir ders değil , yani öyle ders saatleri yetmeyecek de kurs vermeye gerek olacak kadar. benim düşüncem tabi..yanlış olmasın yine
saygısızlık yapan grup mu varmış .
yani lisede biraz böyle dalga geçen tipler oluyor..bizim sınıfımızda da vardı.
onlar sınıfın eğlencesi gibi oluyor. ama tabi onlara destek vermezse iyi olur. öğretmenin gözüne batmamak için sessiz kalmalı..

coğrafya öğretmeni kurs vereceği yerde derste güzelce anlataymış ya..sınıfın geneli kötüymüş müşşş
coğrafya dediğin zor bir ders değil , yani öyle ders saatleri yetmeyecek de kurs vermeye gerek olacak kadar. benim düşüncem tabi..yanlış olmasın yine
onlar sınıfın eğlencesi gibi oluyor. ama tabi onlara destek vermezse iyi olur. öğretmenin gözüne batmamak için sessiz kalmalı..

valla aynen katılıyorum hem sınıfın geneli kötü tabirini nasıl kullanır ki eee bu senin eserin yani

enteresann

valla aynen katılıyorum hem sınıfın geneli kötü tabirini nasıl kullanır ki eee bu senin eserin yani

enteresann

kızlarrrr kk da 2014 enleri anketleri açılmış bende varmışım az evvel gördümmm :KK28:

http://www.kadinlarkulubu.com/forum...r-nazik-kk-ueyesi.774788/page-3#post-38087362
canım en başta öğrenciler anladığım kadarıyla coğrafyayı kolay lokma olarak görüp, derse önem vermediler benim anladığım, öğretmen de bunlara bir güzel ders verdi, çünkü sınavdan sonra epey dersi dinler olmuşlar, ilk başlarda layloylom du herhalde, bilemiyorum artık. İlk dönem olunca, tanışma -kaynaşma herhalde oldu öyle bişeyler, konular da ağır diyor, tam da coğrafya dersinin üstüne gittik, tahtada formüller vardı. Yani karışık gözüküyprdu.

X