İlköğretim Yorum ve Soruları Çocuğu 3.Sınıfa giden Velilerin ve Öğrencilerin Paylaşım Alanı :)))

rengi güzelmiş canım nasıl bu renge yakın oldumu.
kız çocukları hasta edersin suyla oynatmışsın.
eşin de silmiş süpürmüş maşallah nasıl oldu da yaptı.
yani dipler evet. ama uçlar daha çok kırmızımsı oldu. benim hoşuma gitti.
tekrar deneyeceğim.
bu renk yanakları ve dudakları daha canlı gösteriyor . kesin eminim .

kız hakikaten doktor öylemi dedi motoru bozmuşun diye..ne garip..

doktor ne dedi canım.
açılışınız hayırlı olsun. ne açılışı idi.
dolu dolu hafta sonu geçmiş maşallah ordan oraya.

canım benim hep açıktır.
kapanmaz gün boyu . şifremi otomatik yaptım..açık görürsünüz
misafirim vardı.
geçen yıl burda bi olay olmuş da onu anlattı bi hoca
özelden yazayım.

yemekte ne var kızlarrr,
bizde ezogelin çorba-karnabahar yemeği vardı, 2 tas çorba içtim, 1 tbk. da karnabahar yedim geldim. Bugün de doydum elhamdülillah. Allah olmayanlara da versin.

doktor ne dedi canım.
açılışınız hayırlı olsun. ne açılışı idi.
dolu dolu hafta sonu geçmiş maşallah ordan oraya.
nerdesiniz kızlarr, yaaa, herkes nereye gitti
he ya bende bakıyom bakıyom kimse yok.
ay kızlar ayın 1 i yoğunluğu var,fatura kesiyorum sabahtan beri.Benim dr iyi geçti tam 1 saat boyunca böbrek ultrasonu çekti içime fenalık geldi o derece ama şükür iyi çıktı.Tansiyonum için takip et bakalım yükselirse ilaç yazıcam dedi.Sislitim geçmemiş hala ilaca devam,aman insan elini verdimi kolunu kaptırıyor işte ama sonuçta bir chek-up oldu gibi birşey

oh iyi bari bişey çıkmamış canım geçmiş olsun. 1 saat boyunca buz gibi iyi dayanmışsın yine de haklısın yani. Dikkat et bakalım sen yine de canım. İçin rahat olur en azından.

günaydın kızlarrr,
akşam fen bilgisinden kuvvetle ilgili öğrendiğimiz konulardan 10 ar soru yazıp onları cevapladı.
türkçe de kitaptan yapılacaklar vardı onları yaptı.
Akşam yine ağrım vardı biraz, çoğunlukla uzanmayla geçti.
Bugüne yemeğim de yok, bakalım ne yaparız.

günaydın kzılar..
hayat bilgisi ve fenden fasikül yaptık.
sabah oğlanı okula bıraktığımda girişte öğretmenimiz vardı. benimkine diyor ki sana hiç yakıştıramadım annene niye çantanı taşıtıyorsun dedi.oğlan sınıfa girdi. öğretmene kendisi taşısın sorumluluklarını alsın diyor.çantasını kendi hazırlasın diyor.çantayı kendisi hazırlıyor ama ağır olduğu için ben taşıyorum dedim :))
ödev için benim işten gelmemi bekliyor gündüz bişey yapmıyor dedim.öğretmen ben konuşurum dedi.
at sorumluluğu ona kendisi yapmaya başlasın güveni gelsin diyor.
ben sürekli söylüyorum zaten dedim gündüz yapabildiğini yap kalanı beraber yaparız diye söylüyorum ama yapmıyor dedim..napcaz bakalım..

canım tam çhec up gibi olmuş
temiz çıkmış ama ..sevindim . geçmişler olsun

canım benim oğlan da çantasını hazırlar ama akşam çıkışta ben taşıyorum çantasını.
öğlen kendi taşıyor da..işte kıyamıyoruz.
bizim oğlan da bugün matematik yazılısı olacakmış..
test değil de yazılı.
işte böyle
sabah bakıcıya bıraktım geldim
bir de akşam eşimin iş yerinden bayanlar sarma yollamışlar ..buzluktan..
çözüldü hemen pişirdim..o da var akşam için..
hazır yemek de başka oluyor .

ödevlerimiz ise şöyleydi
matematik..ışın , doğru , doğru parçası vs
hayat bilgisi bi sayfa yaptık ama çok faydalı bi ödevdi
"Hayır demeyi öğreniyorum" konusu
-okul çıkışında yanınıza birisi geldi ve babanı tanıdığını söyledi . seni babana götürmek için sürükledi.
ne yaparsın?şıklar vardı.

son sesime kadar çığlık atarım. kalabalığa doğru koşar yardım isterim

- okul çıkışı sana birisi şeker vermek istedi..anneni tanıdığını söyledi.
şıklar vardı yine.

teşekkür ederim . annem tanımadığım insanlarla konuşmamamı ve onlardan yiyecek almamamı söyledi.

böyle 4 tane soru vardı

arka sayfada da

parkta büyük çocukların olduğu bi gurup seni dövmek için kovaladı , ne yaparsın?

Ahmetlerin evinin önüdeki köpekten korkuyorsun ne y aparsın?

Bi amca seni okul çıkışı evine götüreceğini söyledi ne yaparsın?

bunun gibi 5 soru vardı

günaydın canım,
aynı sorun bizde de var ya, ödevlerini gündüzden yapmıyor, bu sıralar hep bana sorar oldu, birara kendi yapıyordu ne güzel. Çantaları da gülle gibi oluyor ayrıca, taşınacak gibi değil ki?

oğluşuna başarılar canım.
evet konu gerçekten faydalıymış Dilek im. Bizimkiler işlemediler sanırım, iyiki koymuşlar öyle bir konu ama.

fadimecim bu bizim hayat bilgisi kitabından değil de öğretmenin aldırdığı test kitabından y apıldı.
her gün şu sayfayı yapın diye ödev veriyor. dün akşam konu buydu
toplantı kaçta canım. sen mi gidersin

hııı anladım canım, iyiymiş.
Toplantı 12 deymiş, ben gideceğim canım. Babası ben de geleyim diyor, gelme yaaa diyor, 4.zayıfı bilmiyorya babası ondan korkuyor herhalde, babası da söylemediği zayıf var herhalde dedi sabah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…