ay kızlar ayın 1 i yoğunluğu var,fatura kesiyorum sabahtan beri.Benim dr iyi geçti tam 1 saat boyunca böbrek ultrasonu çekti içime fenalık geldi o derece ama şükür iyi çıktı.Tansiyonum için takip et bakalım yükselirse ilaç yazıcam dedi.Sislitim geçmemiş hala ilaca devam,aman insan elini verdimi kolunu kaptırıyor işte ama sonuçta bir chek-up oldu gibi birşey
canım tam çhec up gibi olmuş
temiz çıkmış ama ..sevindim . geçmişler olsun
günaydın kzılar..
hayat bilgisi ve fenden fasikül yaptık.
sabah oğlanı okula bıraktığımda girişte öğretmenimiz vardı. benimkine diyor ki sana hiç yakıştıramadım annene niye çantanı taşıtıyorsun dedi.oğlan sınıfa girdi. öğretmene kendisi taşısın sorumluluklarını alsın diyor.çantasını kendi hazırlasın diyor.çantayı kendisi hazırlıyor ama ağır olduğu için ben taşıyorum dedim :))
ödev için benim işten gelmemi bekliyor gündüz bişey yapmıyor dedim.öğretmen ben konuşurum dedi.
at sorumluluğu ona kendisi yapmaya başlasın güveni gelsin diyor.
ben sürekli söylüyorum zaten dedim gündüz yapabildiğini yap kalanı beraber yaparız diye söylüyorum ama yapmıyor dedim..napcaz bakalım..
canım benim oğlan da çantasını hazırlar ama akşam çıkışta ben taşıyorum çantasını.
öğlen kendi taşıyor da..işte kıyamıyoruz.
bizim oğlan da bugün matematik yazılısı olacakmış..
test değil de yazılı.
işte böyle
sabah bakıcıya bıraktım geldim
bir de akşam eşimin iş yerinden bayanlar sarma yollamışlar ..buzluktan..
çözüldü hemen pişirdim..o da var akşam için..
hazır yemek de başka oluyor .
ödevlerimiz ise şöyleydi
matematik..ışın , doğru , doğru parçası vs
hayat bilgisi bi sayfa yaptık ama çok faydalı bi ödevdi
"Hayır demeyi öğreniyorum" konusu
-okul çıkışında yanınıza birisi geldi ve babanı tanıdığını söyledi . seni babana götürmek için sürükledi.
ne yaparsın?şıklar vardı.
son sesime kadar çığlık atarım. kalabalığa doğru koşar yardım isterim
- okul çıkışı sana birisi şeker vermek istedi..anneni tanıdığını söyledi.
şıklar vardı yine.
teşekkür ederim . annem tanımadığım insanlarla konuşmamamı ve onlardan yiyecek almamamı söyledi.
böyle 4 tane soru vardı
arka sayfada da
parkta büyük çocukların olduğu bi gurup seni dövmek için kovaladı , ne yaparsın?
Ahmetlerin evinin önüdeki köpekten korkuyorsun ne y aparsın?
Bi amca seni okul çıkışı evine götüreceğini söyledi ne yaparsın?
bunun gibi 5 soru vardı