İlköğretim Yorum ve Soruları Çocuğu 3.Sınıfa giden Velilerin ve Öğrencilerin Paylaşım Alanı :)))

yarin kizin arkadaslarinin annesi gelecek sinif anneleriymişler ikisini de tanimiyorum korkuyorum :))))))))) gerginim ii insanlardır inşallah ben zor iletişim kurarim bakalim napçazz
katılıyorum . şimdiden stres yok..
geleceklerini bile düşünme hiç. yarın düşünürsün . sen sadece hazırlığını yap..

deliler :))) peki öyle yapim kendi sevdiğim şeyleri yapim :)))
he ya onu dedim .
haribuuuuuuuuu

tanımadığı insanlar olduğu için strese giriyor ya..onu düşünmemesi için dedim .gelcek gideceği düşünme. mamalara odaklan diye

kısır kek bide poğaça yada börek 3 çeşit yapçam. benim kız geçende yaptığın meyveli dondurma gibi olan pastadan yap dedi ama o nedir ne zaman yapmışım hiç hatırlamıyorum :)))
o kadar çok şey yapıyorsunki demek hatırlamadın bile
3 çeşit iyidir iyi, yap gitsin.

he ya onu dedim .
haribuuuuuuuuu

tanımadığı insanlar olduğu için strese giriyor ya..onu düşünmemesi için dedim .gelcek gideceği düşünme. mamalara odaklan diye
oyyy yerim ben seni açıklarmışta,gülelim dedim azcık ya onun için şeyttim

kısır kek bide poğaça yada börek 3 çeşit yapçam. benim kız geçende yaptığın meyveli dondurma gibi olan pastadan yap dedi ama o nedir ne zaman yapmışım hiç hatırlamıyorum :)))
sana şimdiden kolay gelsin cnm,insan ne yapacağını kafasında kesinleştirince işler daha kolay oluyor.

yemek bişe deil temizliği biri yapsa :)))
evet ya misafir geleceği zaman en büyük derdim benimde o.Zaten mutfağa girip hazırlıyosun bişeylerde işte temizliği ne ara yapıcam oluyor.Sen bu akşam mamaları yap yarında erken kalkar süpürürsün artık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…