katılıyorum . şimdiden stres yok..yarin kizin arkadaslarinin annesi gelecek sinif anneleriymişler ikisini de tanimiyorum korkuyorum :))))))))) gerginim ii insanlardır inşallah ben zor iletişim kurarim bakalim napçazz
kız dilek geleceklerini düşünmeden nasıl hazırlık yapıcak?hazırlığın bir nedeni var dimikatılıyorum . şimdiden stres yok..
geleceklerini bile düşünme hiç. yarın düşünürsün . sen sadece hazırlığını yap..
deliler :))) peki öyle yapim kendi sevdiğim şeyleri yapim :)))kız dilek geleceklerini düşünmeden nasıl hazırlık yapıcak?hazırlığın bir nedeni var dimi
he ya onu dedim .deliler :))) peki öyle yapim kendi sevdiğim şeyleri yapim :)))
neler yapacaksın düşündün mü..deliler :))) peki öyle yapim kendi sevdiğim şeyleri yapim :)))
kısır , milföy , kek , kurabiye yapsın demii ..neler yapacaksın düşündün mü..
evet olur milföy yerine yufka böreği olabilir.kısır , milföy , kek , kurabiye yapsın demii ..
ya da kurabiyeyi boş versin . 3 çeşit yeter .
evet 3 çeşit yeter..kısır kek bide poğaça yada börek 3 çeşit yapçam. benim kız geçende yaptığın meyveli dondurma gibi olan pastadan yap dedi ama o nedir ne zaman yapmışım hiç hatırlamıyorum :)))
o kadar çok şey yapıyorsunki demek hatırlamadın bilekısır kek bide poğaça yada börek 3 çeşit yapçam. benim kız geçende yaptığın meyveli dondurma gibi olan pastadan yap dedi ama o nedir ne zaman yapmışım hiç hatırlamıyorum :)))
yok kız okadar çok şey yaptığımdan deil :))) o anlatamadı bende ne bilim dondurma gibi meyveli ne yapmışım bilemedimo kadar çok şey yapıyorsunki demek hatırlamadın bile
3 çeşit iyidir iyi, yap gitsin.
oyyy yerim ben seni açıklarmışta,gülelim dedim azcık ya onun için şeyttimhe ya onu dedim .
haribuuuuuuuuu
tanımadığı insanlar olduğu için strese giriyor ya..onu düşünmemesi için dedim .gelcek gideceği düşünme. mamalara odaklan diye
sana şimdiden kolay gelsin cnm,insan ne yapacağını kafasında kesinleştirince işler daha kolay oluyor.kısır kek bide poğaça yada börek 3 çeşit yapçam. benim kız geçende yaptığın meyveli dondurma gibi olan pastadan yap dedi ama o nedir ne zaman yapmışım hiç hatırlamıyorum :)))
evet ya misafir geleceği zaman en büyük derdim benimde o.Zaten mutfağa girip hazırlıyosun bişeylerde işte temizliği ne ara yapıcam oluyor.Sen bu akşam mamaları yap yarında erken kalkar süpürürsün artık.yemek bişe deil temizliği biri yapsa :)))
sanada iyi tatillertoparlanayım ben
ii haftasonları kızlar