Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
günaydın kızlargünaydın kızlarrr,
cumartesi çok kötü hasta oldum, sabah 5 gibi berbat bir karın ağrısıyla uyandım, sancılar giriyordu resmen, karnım gurul gurul ötüyordu, eşim dedi hastaneye gidelim, 8 gibi hastaneye gittik, doktor tahlil falan vermeden serum dedi, hiçbir tahlik muayene bişey yapmadan serum bağladılar, 1 saat kadar yattım, sonra eve döndüm, akşama kadar yattım, mideme yine sancılar girmeye devam etti, ishal olmuşum ayrıca. Cumartesi işe gitmedim.
Pazar günü biraz daha iyiydim.
Ödev olarak ışın-doğru-doğru parçası ile ilgili kitaptaki ödevleri yaptık.
Dün bir de pazara gittik, bu haftayı da böyle geçirdik.
canım hiç bilmiyorum ki, allah a şükür ağrılarım geçti.günaydın kızlar
fadimecim günaydın
ne oldu sana arkadaşım
zehirlendin mi ki yediğin bi şeyden
bu ara çoğaldı sanki gıda zehirlenmeleri.
nasıl oldun acaba
ağrıların geçti mi ki
bizin de aynıydı ışın , doğru parçası, doğru
aynı fadimem
ingilizce de fazla bi ilerlemiyor bizimkiler sanki
saçlarını güle güle kullan arkadaşım, güzel bir renk.bizim hafta sonumuz şöyleydi
cumartesi günü saçlarımı boyadım.
güzel de oldu.
dip kısımları daha istediğim renk oldu
ama birkaç boyamadan sonra düzelecek daha inşallah
cumartesi tembellik yaparak çay kahve içerek geçti.
gayet güzeldi
sadece renklileri astım
evi üstten toparladım
pazar günü kocam süpürdü sildi
ben browni , kurabiye yaptım
yemek hazırladım..
o kadar
sonra çocuklarla dışarı çıktım 1 saat kadar.yağmurda bisiklet sürdüler evin önünde.
parka girdiler su dolu çukurlara dalıp çıktılar. baştan aşağı su oldular
eve döndük..üst baş değiştik.
ve yine oturduk. çay , kahve.
arada koca kişisiyle kavga ..olmazsa olmazlarımız .
akşam kocam arkadaşlarıyla çıktı ..çağırdılar.2 saat kadar gitti. ben de çocuklar yatmıştı zaten..yine çay içmeye devam.
11 gibi yattım uyudum.
tekmil verdim arkadaşlar. sıradaki arkadaşın tekmilini bekliyorum.
canım ..iyi olmuşsun şükür.canım hiç bilmiyorum ki, allah a şükür ağrılarım geçti.
İngilizce geçen hafta bizim tatile gitti zaten, dediğin gibi pek ilerleme yok.
saçlarını güle güle kullan arkadaşım, güzel bir renk.
Kocana da maşallah canım temizliği yaptırmışsın.
Ohhhh çocuklar da keyif yapmışlar, maşallah canım arkadaşım dolu dolu geçmiş hafta sonun. Mamalar da yapılmış. Afiyet şeker olsun, ben de dün mayalı poğaça yaptım, çok güzel oldu. Eskiden beceremezdim biliyor musun, ikidir tutuyor mayam çok şükür.
olabilir aslında biliyor musun, cumartesi akşam üşümüştük çünkü. Şükür buna da canım.canım ..iyi olmuşsun şükür.
evde bi hafta sonu dinlen dedik başına gelene bak.
belki geçen haftanın acısı çıktı fadimem..çok üşüdün ve yoruldun geçen hafta.
mayalı poğaçanı nasıl yaptın arkadaşım.
ben sık yaparım kışın.
pizza falan da yapabilirsin mayalı hamurundan..hafta sonu güzel bi akşam yemeği olmuş olur.
ne zamandır yapmıyorum ben de . aklıma getirdin şeker.
ben pizzayı kabartma tozuyla olandan yapıyorum, mayalıyı tutturamıyorum demiştimya, ama bundan sonra deneyebilirim.canım ..iyi olmuşsun şükür.
evde bi hafta sonu dinlen dedik başına gelene bak.
belki geçen haftanın acısı çıktı fadimem..çok üşüdün ve yoruldun geçen hafta.
mayalı poğaçanı nasıl yaptın arkadaşım.
ben sık yaparım kışın.
pizza falan da yapabilirsin mayalı hamurundan..hafta sonu güzel bi akşam yemeği olmuş olur.
ne zamandır yapmıyorum ben de . aklıma getirdin şeker.
geçmiş olsun canım..günaydın kızlarrr,
cumartesi çok kötü hasta oldum, sabah 5 gibi berbat bir karın ağrısıyla uyandım, sancılar giriyordu resmen, karnım gurul gurul ötüyordu, eşim dedi hastaneye gidelim, 8 gibi hastaneye gittik, doktor tahlil falan vermeden serum dedi, hiçbir tahlik muayene bişey yapmadan serum bağladılar, 1 saat kadar yattım, sonra eve döndüm, akşama kadar yattım, mideme yine sancılar girmeye devam etti, ishal olmuşum ayrıca. Cumartesi işe gitmedim.
rengi güzelmiş canım nasıl bu renge yakın oldumu.bizim hafta sonumuz şöyleydi
güzel de oldu.
gayet güzeldi
sadece renklileri astım
evi üstten toparladım
yemek hazırladım..
o kadar
sonra çocuklarla dışarı çıktım 1 saat kadar.yağmurda bisiklet sürdüler evin önünde.
akşam kocam arkadaşlarıyla çıktı ..çağırdılar.2 saat kadar gitti. ben de çocuklar yatmıştı zaten..yine çay içmeye devam.
11 gibi yattım uyudum.
Günaydın cnm,çok geçmiş olsun.Hastanede nasıl tahlil yapmazlar ne olduğunu bilmeden serumla geçici çözüm,umarım iyisindir bugün devam ederse mutlaka tahlil yaptır.Zaten dinlenecektin bu haftasonu ama sancılı olması kötü olmuş.İshalde varmış ya mikrobik olabilir seninkide.günaydın kızlarrr,
valla bravo arkadaşım iyi yapmışsın bak işleride yapmış ne güzel.Sende biraz dinlenmişsin iyi olmuş.Saçınıda güle güle kullan istediğin gibi oldumu kutudaki rengi tuttumubizim hafta sonumuz şöyleydi
güzel de oldu.
gayet güzeldi
sadece renklileri astım
evi üstten toparladım
yemek hazırladım..
o kadar
11 gibi yattım uyudum.
günaydın cnm,ne güzel öğretmenle fırsat bulmuşsun konuşmaya.Doğru söylüyor bundan sonra hep okuyacaklar önemli olan anlamaları.Ben mesela okuldan aldığı kitapları saçma gelince okumak istemiyor okuma diyorum.Annecim bir şey anlamadım diyor çocuk bişey değil okumaktan soğuyacak.Bazıları hakikaten saçmagünaydın kızlar..iyi haftalar...
ödevimiz iki sayfa fotokopi idi. rakamlar verilmiş bunlara göre problem kurduk ve okuma yaptık.
cumartesi oğlanla anneme gittik.
pazar günü de eşim pazara gitti bende ev temizliği ve mayalı poğaça yaptım.
sabah oğlanı okula bıraktım.3 tane veli vardı bir de ben. öğretmenimiz ilk 2 ders ingilizce olduğu için gelin size çay ısmarlayayım dedi. benim de 10 dk vaktim vardı servise binmek için.çay içtik konuştuk bira kantinde.öğretmen çok okuyacaklar diyor ama anlayarak okuma..5 sayfa okumuş anlamadıktan sonra bir işe yaramaz diyor. anlayarak okusun ama 1 sayfa olsun yeter diyor..
sabah sabah iyi tesadüf olmuş öğretmenle fırsat bulmuşun, çok haklı aslında, isteyerek-severek okuması demek oluyor bu da. Benim ki genelde anlatır okuduğunu, aklında kalıyor, demek ki isteyerek okuyor. İnşallah senin oğluş da alışır canım zamanla.günaydın kızlar..iyi haftalar...
ödevimiz iki sayfa fotokopi idi. rakamlar verilmiş bunlara göre problem kurduk ve okuma yaptık.
sabah oğlanı okula bıraktım.3 tane veli vardı bir de ben. öğretmenimiz ilk 2 ders ingilizce olduğu için gelin size çay ısmarlayayım dedi. benim de 10 dk vaktim vardı servise binmek için.çay içtik konuştuk bira kantinde.öğretmen çok okuyacaklar diyor ama anlayarak okuma..5 sayfa okumuş anlamadıktan sonra bir işe yaramaz diyor. anlayarak okusun ama 1 sayfa olsun yeter diyor..
doktorun derdimi söyleyince direk dediği Motoru bozmuşun oldu. Ne acaip değil mi, neyse sesimi çıkarmadım ama tuhafıma gitti, bir de özel hastane yani düşün.geçmiş olsun canım..
doktor ne dedi teşhis ne koydu.
ishalden olmuştur karın ağrısı işte o çok kötü oluyor. insanın karnı buruluyor çok kötü.
Sağol canım, benim de tuhafıma gitti, eşime dedim niye tahlil vermedi;Günaydın cnm,çok geçmiş olsun.Hastanede nasıl tahlil yapmazlar ne olduğunu bilmeden serumla geçici çözüm,umarım iyisindir bugün devam ederse mutlaka tahlil yaptır.Zaten dinlenecektin bu haftasonu ama sancılı olması kötü olmuş.İshalde varmış ya mikrobik olabilir seninkide.
sen de dolu dolu geçirmişsin haftasonunu canım. Tahlillerin nasıl çıktı?günaydın kızlar,benimde haftasonum yoğundu cumartesi sabah dr işlerim vardı oğlanıda aldım yanıma arkadaş olsun diye eşim işe gitti çünkü öğlen 12 de işimiz bitmişti oğlumla güzel bir kahvaltı yaptık sonra kuzenlerimin açılışına gittik ordan abime uğradım derken akşam 8 de evdeydim ha birde mc donals a uğradım oğlanın doğum günü için konuştum.Bu yıl orda yapıcam.Sonrada evde film seyrettik ben kemik koleksiyoncusu nu seyretmemiştim onu seyrettim.Pazarda oğlan babasıyla matematik çalıştı ben o ara yemeklerimi yaptım,sonrada beraber ingilizce çalıştık biraz.Bugün matematik yarında ingilizce sınavı var.Sonrada amcamlara gittik orda oturduk 9 gibi geldik banyo ve yatış.Hopppp burdayız yine..
canım kabartma tozuyla da olur,ben pizzayı kabartma tozuyla olandan yapıyorum, mayalıyı tutturamıyorum demiştimya, ama bundan sonra deneyebilirim.
Severler pizzayı da.
tamam fadimecim. ben de bu tarifi kullanıyorum.olabilir aslında biliyor musun, cumartesi akşam üşümüştük çünkü. Şükür buna da canım.
Mayalı poğaçayı;
3 bardak ılık süt
1 yumurta
1 yemek kaşığı tuz
yarım su bardağı şeker(bir dahaya 3/4 yapacağım bana göre azdı)
1 su bardağı sıvıyağ
1 paket yaş maya
9,5 bardak civarı un
ile yaptım canım. İçini de patatesli ve kaşarlı 2 çeşit yaptım. sanırım 35-40 arası bir poğaça çıkıyor bu tarifle, benim oburlara anca yetiyor zaten. Eşim akşamdan yedi 6-7 tanesini, seslenmesem 1 tepsiyi götürcek gibiydi
kızlar da 2 şer tane yediler akşam 2 de ben.
sabah ufağa 2 tane koydum beslenmesine, büyük 5-6 tane istedi, 5-6 kadar da annemlere götürdüm orda yaptık kahvaltıyı. Bir o kadar da evde kaldı.
canım..iyi olmuş öğretmenle konuşmak iyi olur canım.günaydın kızlar..iyi haftalar...
tabi canım saçma anlamsız kitabı niye okusun.günaydın cnm,ne güzel öğretmenle fırsat bulmuşsun konuşmaya.Doğru söylüyor bundan sonra hep okuyacaklar önemli olan anlamaları.Ben mesela okuldan aldığı kitapları saçma gelince okumak istemiyor okuma diyorum.Annecim bir şey anlamadım diyor çocuk bişey değil okumaktan soğuyacak.Bazıları hakikaten saçma
günaydın kızlar,benimde haftasonum yoğundu cumartesi sabah dr işlerim vardı oğlanıda aldım yanıma arkadaş olsun diye eşim işe gitti çünkü öğlen 12 de işimiz bitmişti oğlumla güzel bir kahvaltı yaptık sonra kuzenlerimin açılışına gittik ordan abime uğradım derken akşam 8 de evdeydim ha birde mc donals a uğradım oğlanın doğum günü için konuştum.Bu yıl orda yapıcam.Sonrada evde film seyrettik ben kemik koleksiyoncusu nu seyretmemiştim onu seyrettim.Pazarda oğlan babasıyla matematik çalıştı ben o ara yemeklerimi yaptım,sonrada beraber ingilizce çalıştık biraz.Bugün matematik yarında ingilizce sınavı var.Sonrada amcamlara gittik orda oturduk 9 gibi geldik banyo ve yatış.Hopppp burdayız yine..