İlköğretim Yorum ve Soruları Çocuğu 3.Sınıfa giden Velilerin ve Öğrencilerin Paylaşım Alanı :)))

oğlan için

100 aldım düşüp bayıldım

of ya yinemi ödev

kendim için

kaptanın teknesi

şahika ile feraye
hıımmmm ben de diyorum oğlu 100 almış da, çok şaşırmış Yasemin
sonradan gördüm devamını. Güle güle okuyun canım, iyi okumalar.
Benim kız da isteyip duruyor kitap da, Kahraman Tazeoğluna takmış, elif gibi Sevmek alsana diyor, bakalım denk gelirse alcam. Ders notları da düşük olunca babamız da kızıp duruyor, kitap okuyacağına ders çalışsana diye, eee adam da haklı.

o saydıklarının hepsini yedin mi Dilek
ben sade kahve içiyom, gel sana da ısmarlayam.

ısmarlasana çok canım istiyoooooooooo

planlar ne bakem haftasonu?Ben yarın kuzenlerimin el sanatları ve hobi atölye açılışına gidicem.2 kuzenim kardaşlar bu arada birleşip atölyö açmışlar beylerbeyinde sabah dr dan sonra oraya kayıcam çokda özlemiştim onları.Sonrada abimlere uğrarım biraz onlarda anadolu yakasında çünkü.
Dilekcim akşam kadıköyde çarşıda yürürken kozmetik mağazasına baktım çeşit çeşit saç boyaları sen geldin aklıma.Kutudaki kızıl kahvelere kestane kızıllara bayıldım alıyodum az kalsın cesaret edemedim bi türlü ya aynı olmazsa diye ama çok aklım kaldı.Lorealin çıkmış köpük boya saçına köpük şeklinde sürüyosun kullanımıda basit ama işte cesaret edemedim bird fiyatı 17 tl idi.Aman bir 17 daha verip kuaföre boyatırım dedim ama sanırım bu akşam bakıcam yine kutu boyalara aklım kaldı bikere

ısmarlasana çok canım istiyoooooooooo
tamam canım, gel ısmarlayam. Şimdi de çaya geçtik.

Hımmmm ne güzel. Sana iyi gezmeler canım.
Ben bu hafta dinlenmeyi düşünüyorum evde bol bol. Çünkü geçen hafta zeytin toplamıştık biliyonuz, yorgunluğu halen geçmedi. Herkese güzel, keyifli, eğlenceli bir haftasonu diliyorum.

canım yoğunsun hafta sonu
bizim bi plan yok.
pazar günü okulun bahçesinde hamsi şenliği var. toparlanabilirsek ev halkı olarak gelmeyi düşünüyoruz.cumartesi temizlik ve tembellik yapcem
canım bugün konuştuk arkadaşla. köpük boyanın çok yıprattığını söylediler. ben h iç kullanmadım
aklın kalmışsa alıp boyasaydın canım yaaa
ben de istiyorooo. boyamam lazım.
beyazları kapatmak iiçin igora dediler.kuaförlerden alınıyormuş

haribuuuuuuuuuuuuu
tanisiyon sonucun nedir????????????
cnm ara ara yükselmeler olmuş makine tespit etti.Dr bide böbrek damar yollarına bakıcam dedi orda daralma varsa oda yaparmış yüksek tansiyon.Ekg iyi çıktı çünkü.Tansiyon tedavisi için yaşın çok genç dedi ilaç vermek istemiyor.Bakim şimdi yarın böbrek damar yolları için renkli dopler çektiricem haftaya onun sonucuyla gidicem dr a.

sağol cnm,sende çok yorgunsun hakikaten o soğukta o kadar uğraştınız geçen hafta bu hafta kendine ödül ver,tembellik yap.

hadi bakalım haribucum. geçmiş olsun . inşallah temiz çıkar o sonuç da.

ooo hamsi şenliğine gidilmezmi dilek,çok iyi yaparsınız bencede.Köpük boyalar öyle demek bende tereddütte kaldım zaten kullanmadığım bişey nasıl olur diye.Öteki boyalardan bakarım o zaman.Ben bide saçıma bir tane yetermi diye tereddüt ediyorum kuaförde öyle bir sorun olmuyor tabi..

öbür yere resim attım. renk konusunda..
kuaföre de gidebilirsin tabi..

kız fadime canım çekti..ama öncelikle karnım acıktııııııııı
eti form var 1 tane çekmecemde . onu yiyim bariii
neeeeeeee, yuh artık Dilek.

Geçmiş olsun canım, inşallah o da iyi çıkar.

ohhh mis kokusu geldi valla.Bizde her öğlen yemekten sonra mutfakta içeriz dedikodu eşliğinde süper oluyo...
afiyet şeker olsun canım.
sağol cnm,sende çok yorgunsun hakikaten o soğukta o kadar uğraştınız geçen hafta bu hafta kendine ödül ver,tembellik yap.
aynen canım yaaa, evde olacam tüm gün.

neeeeeeee, yuh artık Dilek.

Geçmiş olsun canım, inşallah o da iyi çıkar.

afiyet şeker olsun canım.
aynen canım yaaa, evde olacam tüm gün.
ne yani ya..acıkamam mı yani
evet tatili en çok sen hak ettin bu hafta şekerim.

yarin kizin arkadaslarinin annesi gelecek sinif anneleriymişler ikisini de tanimiyorum korkuyorum :))))))))) gerginim ii insanlardır inşallah ben zor iletişim kurarim bakalim napçazz

yarin kizin arkadaslarinin annesi gelecek sinif anneleriymişler ikisini de tanimiyorum korkuyorum :))))))))) gerginim ii insanlardır inşallah ben zor iletişim kurarim bakalim napçazz
kız kurma hemen kafanda öyle, iyilerdir bak göreceksin, çok iyi anlaşacaksın, olumlu düşün, pozitif ol, anı yaşa, tadını çıkarrr. Evrene pozitif mesaj gönder, ne düşünürsen o geliyor insanın başına.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…