İlköğretim Yorum ve Soruları Çocuğu 3.Sınıfa giden Velilerin ve Öğrencilerin Paylaşım Alanı :)))

yarin kizin arkadaslarinin annesi gelecek sinif anneleriymişler ikisini de tanimiyorum korkuyorum :))))))))) gerginim ii insanlardır inşallah ben zor iletişim kurarim bakalim napçazz
katılıyorum . şimdiden stres yok..
geleceklerini bile düşünme hiç. yarın düşünürsün . sen sadece hazırlığını yap..

deliler :))) peki öyle yapim kendi sevdiğim şeyleri yapim :)))
he ya onu dedim .
haribuuuuuuuuu

tanımadığı insanlar olduğu için strese giriyor ya..onu düşünmemesi için dedim .gelcek gideceği düşünme. mamalara odaklan diye :KK72::KK72::KK72:

kısır kek bide poğaça yada börek 3 çeşit yapçam. benim kız geçende yaptığın meyveli dondurma gibi olan pastadan yap dedi ama o nedir ne zaman yapmışım hiç hatırlamıyorum :)))
o kadar çok şey yapıyorsunki demek hatırlamadın bile:rolleyes::rolleyes::rolleyes:
3 çeşit iyidir iyi, yap gitsin.

kısır kek bide poğaça yada börek 3 çeşit yapçam. benim kız geçende yaptığın meyveli dondurma gibi olan pastadan yap dedi ama o nedir ne zaman yapmışım hiç hatırlamıyorum :)))
sana şimdiden kolay gelsin cnm,insan ne yapacağını kafasında kesinleştirince işler daha kolay oluyor.

yemek bişe deil temizliği biri yapsa :)))
evet ya misafir geleceği zaman en büyük derdim benimde o.Zaten mutfağa girip hazırlıyosun bişeylerde işte temizliği ne ara yapıcam oluyor.Sen bu akşam mamaları yap yarında erken kalkar süpürürsün artık.

X