- 7 Aralık 2011
- 11.162
- 7.215
ne yedin kıızzz? ben de çok yemişim, şiştim kaldım.Geldim kızlarrr
çok yedim Fadime çokkk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ne yedin kıızzz? ben de çok yemişim, şiştim kaldım.Geldim kızlarrr
çok yedim Fadime çokkk
ne yedin kıızzz? ben de çok yemişim, şiştim kaldım.
ohhhh yarasın canım.valla arkadaşlar ne kadar köfte dese de onlarda bana uydu ve pide yedik üzerine de baklava şiştim resmenn
zor tabii, ama kızım bebekten itibaren alışkın. Çünkü ben çalışıyorum ve hep anneanneye bıraktık sabahları işe giderken. Sabah 6 gibi kalkıyoruz ailecek, 6,40 civarında da evden çıkıyoruz, onu okula bırakıp( 7.10 da ders başlıyor) anneanneye geçiyoruz, 7,20 de tekrar annemden çıkıp büyük kızı okuluna bırakıp, beni işe bırakıyor eşim, en son da kendi işyerine geçiyor.
Annemin evine yakın okul neyse ki çok şükür, ama ortaokula geçince ne yapacağız hiç bilmiyorum? o civardaki okula iyi değil diyorlar??
valla arkadaşlar ne kadar köfte dese de onlarda bana uydu ve pide yedik üzerine de baklava şiştim resmenn
ne yedin kıızzz? ben de çok yemişim, şiştim kaldım.
kahve ve soda için bakem..valla arkadaşlar ne kadar köfte dese de onlarda bana uydu ve pide yedik üzerine de baklava şiştim resmenn
ohhhh yarasın canım.
afiyet şeker olsun löp löp yağ olsunnnn
yedikten sonra pişman oluyorsun demi
hiç şüphen olmasın kesin yarıyordurrrrr
siz bana beddua mı ediyorsunuz aşk olsunnnn
ama aynen de öyle oluyor bu yediklerim göbek ve çevresinde depolanıyor
yerken iyide off offf
haşa biz sana öyle bedua edermiyiz
sadece yarasın dedik
kahve ve soda için bakem..
iyiyim canımmm sen nasılsın..naber kızlar diğer tarafa baktım kimse yazmamış
kitap almam lazım ama alamıyorum yasminnn battım bu ayyyy
bakıp bakıp duruyorum netten :)
iyiyim canımmm sen nasılsın..
sağol canım, sana da hayırlı cumalar. Ne yapalım 2 sene idare edeceğiz, ortaokulda nasıl olur bilemem ama. İnşallah dediğin gibi güzel bir okul bulurum, işyerine yakın okula da kayıt yapılabiliyormuş sanırım, buralarda güzel okullar var.selam cnm
hayırlı cumalarınız olsun
fadime sabah ne kadar erken çıkıyorsun yaaaa
gerçi bizde devlet okulu olsaydık o saatte giderdik okula
bu yeni sistemi allak bullak ettiler
allah yardımcınız olsunn
inş.iyi bir orta okul bulursunnn
Yok canımmm estağfirullah, ben öyle bişey demedim, zaten bu ara dikkat edeyim dedikçe iyice abarttım mı nedir, insanın keyfi olmayınca yemeye sarıyor sanırım, ben de öyle yapıyorum bu aralar.siz bana beddua mı ediyorsunuz aşk olsunnnn
ama aynen de öyle oluyor bu yediklerim göbek ve çevresinde depolanıyor
yerken iyide off offf
kız ne ara bitirdin aldığın kitapları? e kitap indirip okusan, güzel kitaplar çıkıyor.kitap almam lazım ama alamıyorum yasminnn battım bu ayyyy
bakıp bakıp duruyorum netten :)
hoşgeldin canım, bizler aynıyız, senden ne haber?naber kızlar diğer tarafa baktım kimse yazmamış
ne aldın kız buraya da yazsana?ben aldımmmmmm
öbür tafa yazdımm isimleriiiii
sağol canım, sana da hayırlı cumalar. Ne yapalım 2 sene idare edeceğiz, ortaokulda nasıl olur bilemem ama. İnşallah dediğin gibi güzel bir okul bulurum, işyerine yakın okula da kayıt yapılabiliyormuş sanırım, buralarda güzel okullar var.
Yok canımmm estağfirullah, ben öyle bişey demedim, zaten bu ara dikkat edeyim dedikçe iyice abarttım mı nedir, insanın keyfi olmayınca yemeye sarıyor sanırım, ben de öyle yapıyorum bu aralar.
kız ne ara bitirdin aldığın kitapları? e kitap indirip okusan, güzel kitaplar çıkıyor.
hoşgeldin canım, bizler aynıyız, senden ne haber?
ne aldın kız buraya da yazsana?
oğlan için
100 aldım düşüp bayıldım
of ya yinemi ödev
kendim için
kaptanın teknesi
şahika ile feraye