İlköğretim Yorum ve Soruları Çocuğu 3.Sınıfa giden Velilerin ve Öğrencilerin Paylaşım Alanı :)))

zor tabii, ama kızım bebekten itibaren alışkın. Çünkü ben çalışıyorum ve hep anneanneye bıraktık sabahları işe giderken. Sabah 6 gibi kalkıyoruz ailecek, 6,40 civarında da evden çıkıyoruz, onu okula bırakıp( 7.10 da ders başlıyor) anneanneye geçiyoruz, 7,20 de tekrar annemden çıkıp büyük kızı okuluna bırakıp, beni işe bırakıyor eşim, en son da kendi işyerine geçiyor.
Annemin evine yakın okul neyse ki çok şükür, ama ortaokula geçince ne yapacağız hiç bilmiyorum? o civardaki okula iyi değil diyorlar??

selam cnm

hayırlı cumalarınız olsun

fadime sabah ne kadar erken çıkıyorsun yaaaa

gerçi bizde devlet okulu olsaydık o saatte giderdik okula

bu yeni sistemi allak bullak ettiler

allah yardımcınız olsunn

inş.iyi bir orta okul bulursunnn

selam cnm

hayırlı cumalarınız olsun

fadime sabah ne kadar erken çıkıyorsun yaaaa

gerçi bizde devlet okulu olsaydık o saatte giderdik okula

bu yeni sistemi allak bullak ettiler

allah yardımcınız olsunn

inş.iyi bir orta okul bulursunnn
sağol canım, sana da hayırlı cumalar. Ne yapalım 2 sene idare edeceğiz, ortaokulda nasıl olur bilemem ama. İnşallah dediğin gibi güzel bir okul bulurum, işyerine yakın okula da kayıt yapılabiliyormuş sanırım, buralarda güzel okullar var.

siz bana beddua mı ediyorsunuz aşk olsunnnn

ama aynen de öyle oluyor bu yediklerim göbek ve çevresinde depolanıyor

yerken iyide off offf
Yok canımmm estağfirullah, ben öyle bişey demedim, zaten bu ara dikkat edeyim dedikçe iyice abarttım mı nedir, insanın keyfi olmayınca yemeye sarıyor sanırım, ben de öyle yapıyorum bu aralar.
kitap almam lazım ama alamıyorum yasminnn battım bu ayyyy

bakıp bakıp duruyorum netten :)
kız ne ara bitirdin aldığın kitapları? e kitap indirip okusan, güzel kitaplar çıkıyor.

naber kızlar diğer tarafa baktım kimse yazmamış
hoşgeldin canım, bizler aynıyız, senden ne haber?
ben aldımmmmmm

öbür tafa yazdımm isimleriiiii
ne aldın kız buraya da yazsana?

sağol canım, sana da hayırlı cumalar. Ne yapalım 2 sene idare edeceğiz, ortaokulda nasıl olur bilemem ama. İnşallah dediğin gibi güzel bir okul bulurum, işyerine yakın okula da kayıt yapılabiliyormuş sanırım, buralarda güzel okullar var.

Yok canımmm estağfirullah, ben öyle bişey demedim, zaten bu ara dikkat edeyim dedikçe iyice abarttım mı nedir, insanın keyfi olmayınca yemeye sarıyor sanırım, ben de öyle yapıyorum bu aralar.
kız ne ara bitirdin aldığın kitapları? e kitap indirip okusan, güzel kitaplar çıkıyor.

hoşgeldin canım, bizler aynıyız, senden ne haber?
ne aldın kız buraya da yazsana?

oğlan için

100 aldım düşüp bayıldım

of ya yinemi ödev

kendim için

kaptanın teknesi

şahika ile feraye

ay kızlar ben de çok kaçırmışım malesef öğlen yemeğimi.
feci gaz yaptı miden..
üstelik bağırsaklarım. davul gibi şişti karnım.
yangından mal kaçırıyor gibi yersem böyle olur yani..her şeyin bi adabı var ..poff
saat 3 e geliyor.
ne güzel..
tatile saatler kalaaaaaaaaaaaa

0546783951b709560e7b530f5533e598.jpg

X