günaydın kızlar..hayırlı cumalar..
akşam hikaye kitabı okuduk.
benim kız okuldan gelince kardeşini foruma götürmüş..yemek yemişler, gezmiş gelmişler.
günaydın cnm sanada hayırlı cumalar.Oh ne güzel sen artık rahatsın bak ablası ne güzel bakmış kardeşine aferin ona.günaydın kızlar..hayırlı cumalar..
benim kız okuldan gelince kardeşini foruma götürmüş..yemek yemişler, gezmiş gelmişler.
günaydın kızlar,akşam bir sayfa önlü arkalı türkçeden sıfatlarla ilgili sorular vardı.Cümlede hangisi sıfattır yada kaç tane sıfat vardır gibi.Hayat bilgisinden kitapta sınıfı ilgilendiren bir konuyla ilgili fikriniz yapabileceğiniz faaliyet ve arkadaşlarınızı buna nasıl ikna edersiniz diye bir konu vardı onu yanıtlayarak deftere yazdık.Birde hayat bilgisi fasikül vardı.Çoktandır ders çalıştırmayınca çok geldi bana akşam dersler Allahtan bugünkü matematik sınavını pazartesiye ertelemiş.Bizimkiler yine minia polise gidecekler 40 tl imiş.Geçen yılda gitmişti çok sevmişti istiyorsan git dedim.
Günaydın cnm,nasıldı film güzelmiydi zeliş bende yarın seyrederim.Günaydın kızlar
Haftayıda bitirdik sayılır bugünde akşam oldumu tamam
Dün gündüz oğluş İngilizce hariç diğer derslerden arkalı önlü testlerden çözmüş birer tane, zaten gün içinde babamız diş kontolüne götürmüştü. Ben eve gidincede bir tane hikaye kitabı okuduk. Gündüz saçlar kesilmişti banyo yaptırdım, çantasını kıyafetlerini filan hazırladı sonra tabletini verdim oynadı biraz.
Bizde eşimle akşam Benim Adım Khan'ı izledik ama bitiremedim kalanını bu akşam izleyeceğim 11:30 gittim yatmaya
evet seviyor çocuklar orayı geçen yıl gittiler ama tekrar istiyorlar.11 aralıkta gideceklermiş o gün hiç ders yapmıyacaklarmış.Sabahtan akşama kadar eğlensinler gönüllerince.Öğretmenlerde tabi onlar içerde oynarken dışarda keyif yapıp dinleniyorlar..Ödevleriniz baya çokmuş canım tatilde yapamadı senin oğlan... Bu tatil size uymadı... Minapolise bende giriştim oğlanla biliyormusun çok beğendi bizimki hala arada söyler anne gidelim noluurrrr diye :))))
Günaydın cnm,nasıldı film güzelmiydi zeliş bende yarın seyrederim.
aferin oğluşa ne güzel kendisi çalışmış..saçlarda kesilmiş sıhhatler olsun..Günaydın kızlar
Dün gündüz oğluş İngilizce hariç diğer derslerden arkalı önlü testlerden çözmüş birer tane, zaten gün içinde babamız diş kontolüne götürmüştü. Ben eve gidincede bir tane hikaye kitabı okuduk. Gündüz saçlar kesilmişti banyo yaptırdım, çantasını kıyafetlerini filan hazırladı sonra tabletini verdim oynadı biraz.
Bizde eşimle akşam Benim Adım Khan'ı izledik ama bitiremedim kalanını bu akşam izleyeceğim 11:30 gittim yatmaya
evet seviyor çocuklar orayı geçen yıl gittiler ama tekrar istiyorlar.11 aralıkta gideceklermiş o gün hiç ders yapmıyacaklarmış.Sabahtan akşama kadar eğlensinler gönüllerince.Öğretmenlerde tabi onlar içerde oynarken dışarda keyif yapıp dinleniyorlar..
aferin oğluşa ne güzel kendisi çalışmış..saçlarda kesilmiş sıhhatler olsun..
okuduğunuz hikaye kitabı kaç sayfa idi.ne kadar zamanda bitiriyorsunuz.
sana da hayırlı cumalar. Oh ne güzel olmuş, abla kardeş gezsinler taii, bazen bizimkiler de gider, ama pek anlaşamıyorlar.günaydın kızlar..hayırlı cumalar..
günaydın canım, evet çok şükür hafta sonu geldi.Günaydın kızlar
Bayağı ödev varmış, dediğin gibi insan unutuveriyor değil mi? O ne canım, film mi?günaydın kızlar,akşam bir sayfa önlü arkalı türkçeden sıfatlarla ilgili sorular vardı.Cümlede hangisi sıfattır yada kaç tane sıfat vardır gibi.Hayat bilgisinden kitapta sınıfı ilgilendiren bir konuyla ilgili fikriniz yapabileceğiniz faaliyet ve arkadaşlarınızı buna nasıl ikna edersiniz diye bir konu vardı onu yanıtlayarak deftere yazdık.Birde hayat bilgisi fasikül vardı.Çoktandır ders çalıştırmayınca çok geldi bana akşam dersler Allahtan bugünkü matematik sınavını pazartesiye ertelemiş.Bizimkiler yine minia polise gidecekler 40 tl imiş.Geçen yılda gitmişti çok sevmişti istiyorsan git dedim.
sana da hayırlı cumalar. Oh ne güzel olmuş, abla kardeş gezsinler taii, bazen bizimkiler de gider, ama pek anlaşamıyorlar.
günaydın canım, evet çok şükür hafta sonu geldi.
Akşam ben ödev kontrolü yapmadım yine, kendi bitirdi kaldırdı ödevlerini. Komşuya geçtim biraz, hal hatır sorayım diye.
Sonrasında da Aramızda Kalsın a baktım.
Nasıldı film Zeliş, beğendin mi, tavsiye eder misin? Ben de kaç kere başladım o filme, devamını getiremedim.
Bayağı ödev varmış, dediğin gibi insan unutuveriyor değil mi? O ne canım, film mi?
alışmıştın rahata zor geldi dimi kız ödev yapmasıgünaydın kızlar,akşam bir sayfa önlü arkalı türkçeden sıfatlarla ilgili sorular vardı.Cümlede hangisi sıfattır yada kaç tane sıfat vardır gibi.Hayat bilgisinden kitapta sınıfı ilgilendiren bir konuyla ilgili fikriniz yapabileceğiniz faaliyet ve arkadaşlarınızı buna nasıl ikna edersiniz diye bir konu vardı onu yanıtlayarak deftere yazdık.Birde hayat bilgisi fasikül vardı.Çoktandır ders çalıştırmayınca çok geldi bana akşam dersler Allahtan bugünkü matematik sınavını pazartesiye ertelemiş.Bizimkiler yine minia polise gidecekler 40 tl imiş.Geçen yılda gitmişti çok sevmişti istiyorsan git dedim.
günaydın cnm sanada hayırlı cumalar.Oh ne güzel sen artık rahatsın bak ablası ne güzel bakmış kardeşine aferin ona.
ohh valla abla büyük olunca ne güzel yapmışlar...
böyle dışarı çıkarmalar çok olmaz ama. kırk yılda bir.sana da hayırlı cumalar. Oh ne güzel olmuş, abla kardeş gezsinler taii, bazen bizimkiler de gider, ama pek anlaşamıyorlar.
Akşam ben ödev kontrolü yapmadım yine, kendi bitirdi kaldırdı ödevlerini. Komşuya geçtim biraz, hal hatır sorayım diye.
Oğluşuna da sıhhatler olsun canım.
Nasıldı film Zeliş, beğendin mi, tavsiye eder misin? Ben de kaç kere başladım o filme, devamını getiremedim.
Bayağı ödev varmış, dediğin gibi insan unutuveriyor değil mi? O ne canım, film mi?
eeee aynı, bizimkiler de öyle. Bir bakarsın kedi köpek gibi, bir bakarsın can ciğerler. Ama özellikle bizim yanımızda çok kavga ederler, biz yokken anlaşırlar.böyle dışarı çıkarmalar çok olmaz ama. kırk yılda bir.
benimkiler çok anlaşamazlar afedersiniz ama bazen kedi köpek gibi kavga ediyorlar..
benim ki süre tutuğun zaman daha çok hata yapıyor hızlı okucam diye.32 sayfaydı canım ben pizza hazırlayıp duş alana kadar bitirdi ama özellikle süre tutmadım... Baştan iyi başlıyoruz ama bir noktada dikkat dağılıyor daha yavaş okumaya başlıyor..
doğum gününüz kutlu olsun canım sağlıklı mutlu nice senelere inşallah..günaydınlar herkese,
hayırlı cumalar.
bu akşam ben de annemleri çağırdım, büyüğün doğum günü için pasta alacağız. Biraz gecikmeli olarak 19 kasımdı doğum günü, hafta sonu da köye gidince, bu haftaya kaldı.
evet dimi. biz varken daha çok yüzleniyorlar.eeee aynı, bizimkiler de öyle. Bir bakarsın kedi köpek gibi, bir bakarsın can ciğerler. Ama özellikle bizim yanımızda çok kavga ederler, biz yokken anlaşırlar.
yok cnm çocukların çeşitli meslek gruplarını öğrendikleri o işleri tek tek yapabildikleri bir eğlence merkezi.Mesela dişçi olup maket bir hastanın dişini çekiyorlar aletlerle yada itfaiyeci olup yangın söndürüyorlar yada berber oluyorlar gibi...sana da hayırlı cumalar. Oh ne güzel olmuş, abla kardeş gezsinler taii, bazen bizimkiler de gider, ama pek anlaşamıyorlar.
Oğluşuna da sıhhatler olsun canım.
vallahi alışmışım cnm ya ablamdı komşuydu derslerini yaptırıyor derken ben bayadır boşlamışım bu işleri,konularını bile bilmiyordumalışmıştın rahata zor geldi dimi kız ödev yapması
iyi bari pazartesiye kalmış sınav biraz daha çalışır.