Dişler gayet sağlıklıymış canım hatta doktordan aferin almış çok güzel fırçalamışsın dişlerini demiş oğluşa. Florür uygulaması için 6 ay geçmesi gerekiyor ya sömestre bıraktık onu, ön dişler çıkmadı daha diye götürdü asıl babası röntgen çekilmiş sorun yok geliyor dişler demiş damak üzerine masaj yaparsanız daha kolay çıkar demiş...
Film güzel canım ama daha bitmedi... dugusal ve dram yanı ağır basıyor ama aynı zamanda keyifli de...
Maşallah kız hafızana...
Kız sen işte yemediğini de edemi yiyorsun maşallahhh
Allahtan bu yediklerin kiloya dönüşmüyor...
Bakıcıyla iyi durumlar demek ki aman iyi olsun canım seviniyorum senin adına..
Bizimki artık okuldan kitap getirmiyor almayacağım diyor çünkü çok detaylı hikaye haritası istiyor öğretmen bend ebişey demiyorum ne yapayım evde okuyorum, alıyoruz işte...
Ama geçen hfta dedim oğlum al kısa yazarız hikaye haritasını dedim ama daha hala gelen kitap yok...
Yakında yok kütüphane olsa ne güzel olurdu...
Miniapolis çocukların meslekleri tanımaları için hazırlanmış kocaman bir alan, içinde yeşimin de dediği gibi, polis merkezi, hastane, dişçi, banka, çiflik, inşaat, market, gazeteci, balık krakerci :) gibi gibi bir sürü istasyon var çocuklar bu istasyonlara girip ilgili mesleğin hem tanıyorlar hem çalışıp para kazanıyorlar sonra o paraları harcayabiliyorlar.