İlköğretim Yorum ve Soruları Çocuğu 3.Sınıfa giden Velilerin ve Öğrencilerin Paylaşım Alanı :)))

günaydınlar herkese,
hayırlı cumalar.
bu akşam ben de annemleri çağırdım, büyüğün doğum günü için pasta alacağız. Biraz gecikmeli olarak 19 kasımdı doğum günü, hafta sonu da köye gidince, bu haftaya kaldı.
nice senelere büyük kızın doğum günü kutlu olsun cnm :)hep beraber güzel bir akşam olur bugünde cuma oh :)

günaydınlar herkese,
hayırlı cumalar.
bu akşam ben de annemleri çağırdım, büyüğün doğum günü için pasta alacağız. Biraz gecikmeli olarak 19 kasımdı doğum günü, hafta sonu da köye gidince, bu haftaya kaldı.

Canım kızının doğum günü kutlu olsun allah uzun ömür nasip etsin...

benim ki süre tutuğun zaman daha çok hata yapıyor hızlı okucam diye.

aynı canım kasıyor kendini ama bazen kendi geliyor hadi anne yarış yapalım diyor süre tut diyor ama bayadır yapmadım...

yeni kitaplara ihtiyacımız var haklı olarak okuduğunu tekrar okumak istemiyor

Günaydın kızlar

Haftayıda bitirdik sayılır bugünde akşam oldumu tamam

Dün gündüz oğluş İngilizce hariç diğer derslerden arkalı önlü testlerden çözmüş birer tane, zaten gün içinde babamız diş kontolüne götürmüştü. Ben eve gidincede bir tane hikaye kitabı okuduk. Gündüz saçlar kesilmişti banyo yaptırdım, çantasını kıyafetlerini filan hazırladı sonra tabletini verdim oynadı biraz.

Bizde eşimle akşam Benim Adım Khan'ı izledik ama bitiremedim kalanını bu akşam izleyeceğim 11:30 gittim yatmaya
canım dişleri nasılmış oğluşun
maşallah testler de çözülmüş..:nazar::nazar::nazar:
saçlar da kesilmiş. sıhhatler olsun
adım khan konusu nedir canım..çok duydum bu filmi.

doğum gününüz kutlu olsun canım sağlıklı mutlu nice senelere inşallah..

evet dimi. biz varken daha çok yüzleniyorlar.

yok cnm çocukların çeşitli meslek gruplarını öğrendikleri o işleri tek tek yapabildikleri bir eğlence merkezi.Mesela dişçi olup maket bir hastanın dişini çekiyorlar aletlerle yada itfaiyeci olup yangın söndürüyorlar yada berber oluyorlar gibi...

nice senelere büyük kızın doğum günü kutlu olsun cnm :)hep beraber güzel bir akşam olur bugünde cuma oh :)

aynı canım kasıyor kendini ama bazen kendi geliyor hadi anne yarış yapalım diyor süre tut diyor ama bayadır yapmadım...

teşekkürler kızlarrrr.

Hatırladım Yeşim, geçen yıl zeliş bahsetmişti orayı.

günaydın kızlar..hayırlı cumalar..
akşam hikaye kitabı okuduk.
benim kız okuldan gelince kardeşini foruma götürmüş..yemek yemişler, gezmiş gelmişler.
ay ne güzel ya..
ablalık yapmış aferin kızına.çok sevindim..

günaydın kızlar..akşam eve gittiğimde çocukların pestili çıkmıştı. çok oynamışlar..
ayakda zor duruyorlardı.
erkenden yatağa yolladım .kitap okudu emir . 2 hikaye kitabı bitti.
biri pamuk . diğer kitap ise kağıt.
ediz de resimli hikayelere bakıyor. sonra yattılar
akşam film izlemedik..güldür güldür tekrarı vardı onu izle dik
bu akaşm da yeşil deniz var..zaten iple çekiyoruz.
sabah bulaşık makinasını boşalttım
akşamdan haşladığım fasülyeyi pişirdim
çocuklara pankek yaptım
kendim de 2 bardak süt ile fadimenin pastasından yedim 2 dilim,
daha bitmedi. evde kakaolu toplar var.
kabak tatlım var..bitmedi

bizimde öğretmen veriyor hikaye kitaplarını. epeydir kütüphaneye de uğramadık.yüzlerce kitap var seçmekte zorlanıyor.

günaydın kızlar,akşam bir sayfa önlü arkalı türkçeden sıfatlarla ilgili sorular vardı.Cümlede hangisi sıfattır yada kaç tane sıfat vardır gibi.Hayat bilgisinden kitapta sınıfı ilgilendiren bir konuyla ilgili fikriniz yapabileceğiniz faaliyet ve arkadaşlarınızı buna nasıl ikna edersiniz diye bir konu vardı onu yanıtlayarak deftere yazdık.Birde hayat bilgisi fasikül vardı.Çoktandır ders çalıştırmayınca çok geldi bana akşam dersler Allahtan bugünkü matematik sınavını pazartesiye ertelemiş.Bizimkiler yine minia polise gidecekler 40 tl imiş.Geçen yılda gitmişti çok sevmişti istiyorsan git dedim.
canım ödevler güzelmiş..
baya verimli geçmiş.
minia polise nedir

ay ne güzel ya..

günaydın kızlar..akşam eve gittiğimde çocukların pestili çıkmıştı. çok oynamışlar..
ayakda zor duruyorlardı.
çocuklara pankek yaptım
maşallah emire 2 tane kitap bitirmiş..
hamaratlı hatun sabah sabah döktürmüşsün yine.
bakıcınız nasıl çocuklar memnun sanırım.

ay ne güzel ya..

ayakda zor duruyorlardı.
çocuklara pankek yaptım
günaydın canım,
maşallah oğluşlara kitaplar okunmuş.
Sabahda yine döktürmüşsün, maşallah. Bitmedi mi kız daha pasta:KK70:afiyet şeker olsun.
O derece beğeniyorsun yani Yeşil Deniz i, iyi seyirler arkadaşım sana. Bu akşam ben bişey bakamam artık.:KK66:

canım dişleri nasılmış oğluşun
maşallah testler de çözülmüş..:nazar::nazar::nazar:
saçlar da kesilmiş. sıhhatler olsun
adım khan konusu nedir canım..çok duydum bu filmi.

Dişler gayet sağlıklıymış canım hatta doktordan aferin almış çok güzel fırçalamışsın dişlerini demiş oğluşa. Florür uygulaması için 6 ay geçmesi gerekiyor ya sömestre bıraktık onu, ön dişler çıkmadı daha diye götürdü asıl babası röntgen çekilmiş sorun yok geliyor dişler demiş damak üzerine masaj yaparsanız daha kolay çıkar demiş...

Film güzel canım ama daha bitmedi... dugusal ve dram yanı ağır basıyor ama aynı zamanda keyifli de...

teşekkürler kızlarrrr.

Hatırladım Yeşim, geçen yıl zeliş bahsetmişti orayı.

Maşallah kız hafızana...

ay ne güzel ya..

ayakda zor duruyorlardı.
çocuklara pankek yaptım

Kız sen işte yemediğini de edemi yiyorsun maşallahhh
Allahtan bu yediklerin kiloya dönüşmüyor...

Bakıcıyla iyi durumlar demek ki aman iyi olsun canım seviniyorum senin adına..

bizimde öğretmen veriyor hikaye kitaplarını. epeydir kütüphaneye de uğramadık.yüzlerce kitap var seçmekte zorlanıyor.

Bizimki artık okuldan kitap getirmiyor almayacağım diyor çünkü çok detaylı hikaye haritası istiyor öğretmen bend ebişey demiyorum ne yapayım evde okuyorum, alıyoruz işte...

Ama geçen hfta dedim oğlum al kısa yazarız hikaye haritasını dedim ama daha hala gelen kitap yok...

Yakında yok kütüphane olsa ne güzel olurdu...

canım ödevler güzelmiş..
baya verimli geçmiş.
minia polise nedir

Miniapolis çocukların meslekleri tanımaları için hazırlanmış kocaman bir alan, içinde yeşimin de dediği gibi, polis merkezi, hastane, dişçi, banka, çiflik, inşaat, market, gazeteci, balık krakerci :) gibi gibi bir sürü istasyon var çocuklar bu istasyonlara girip ilgili mesleğin hem tanıyorlar hem çalışıp para kazanıyorlar sonra o paraları harcayabiliyorlar.

yani çocuklar çok mutlu canımcım..iyiler
sabah ediz sesleniyordu gel oynayalım dile..oynuyorlar sanırım
bi de dün pilav pişirmişti çocuklara. fazla yapmış biz de yedik akşam.
bi de yağ şişem boşalmıştı..onu doldurmuş kızlar..inanılmaz mutlu oldum görünce..
pilav için de teşşekkür ettim..biz de yedik ellerine sağlık dedim..o da mutlu oldu..
inşallah böyle gider.:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

Dişler gayet sağlıklıymış canım hatta doktordan aferin almış çok güzel fırçalamışsın dişlerini demiş oğluşa. Florür uygulaması için 6 ay geçmesi gerekiyor ya sömestre bıraktık onu, ön dişler çıkmadı daha diye götürdü asıl babası röntgen çekilmiş sorun yok geliyor dişler demiş damak üzerine masaj yaparsanız daha kolay çıkar demiş...

Film güzel canım ama daha bitmedi... dugusal ve dram yanı ağır basıyor ama aynı zamanda keyifli de...

Maşallah kız hafızana...

Kız sen işte yemediğini de edemi yiyorsun maşallahhh
Allahtan bu yediklerin kiloya dönüşmüyor...

Bakıcıyla iyi durumlar demek ki aman iyi olsun canım seviniyorum senin adına..

Bizimki artık okuldan kitap getirmiyor almayacağım diyor çünkü çok detaylı hikaye haritası istiyor öğretmen bend ebişey demiyorum ne yapayım evde okuyorum, alıyoruz işte...

Ama geçen hfta dedim oğlum al kısa yazarız hikaye haritasını dedim ama daha hala gelen kitap yok...

Yakında yok kütüphane olsa ne güzel olurdu...

Miniapolis çocukların meslekleri tanımaları için hazırlanmış kocaman bir alan, içinde yeşimin de dediği gibi, polis merkezi, hastane, dişçi, banka, çiflik, inşaat, market, gazeteci, balık krakerci :) gibi gibi bir sürü istasyon var çocuklar bu istasyonlara girip ilgili mesleğin hem tanıyorlar hem çalışıp para kazanıyorlar sonra o paraları harcayabiliyorlar.
evet ya..yedik yemekleri.
kiloya dönüşmüyor zelişçim..:KK60:
hee..yani güzel ..evet senin facende görmüştüm oğluşunun resimlerinden..güzel bir yere benziyor.

2 kitap ama çok değildi ki canım.
48 sayfa bi kitap
48 sayfa bi kitap
dünkü tatilde birini okudu.
evvelki günkü tatilde de diğerini.
aynı gün bitirmedi canımcım.
evet yaptım yemekleri canım..mecbur
eşim tembellik etti.
akşam bulaşık makinasını geç açınca sabah bana kaldı. yardımlarını bekliyorum artık kocamın..yoksa dayak görünüyor ona. :KK9::KK9::KK9:

yani çocuklar çok mutlu canımcım..iyiler
sabah ediz sesleniyordu gel oynayalım dile..oynuyorlar sanırım
bi de dün pilav pişirmişti çocuklara. fazla yapmış biz de yedik akşam.
bi de yağ şişem boşalmıştı..onu doldurmuş kızlar..inanılmaz mutlu oldum görünce..
pilav için de teşşekkür ettim..biz de yedik ellerine sağlık dedim..o da mutlu oldu..
inşallah böyle gider.:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:
ayyyyy dilek çok sevindim maşallah diyelim hadi inşallah bak pilav ne güzel olmuş

2 kitap ama çok değildi ki canım.
48 sayfa bi kitap
48 sayfa bi kitap
dünkü tatilde birini okudu.
evvelki günkü tatilde de diğerini.
aynı gün bitirmedi canımcım.
evet yaptım yemekleri canım..mecbur
eşim tembellik etti.
akşam bulaşık makinasını geç açınca sabah bana kaldı. yardımlarını bekliyorum artık kocamın..yoksa dayak görünüyor ona. :KK9::KK9::KK9:

aferin emire daha ne okusun kız yeter

evet evet sıkı tutumak lazım ipin ucunu eşin yoksa bırakıyor yapmayı gerçi hepsi aynı

aferin emire daha ne okusun kız yeter

evet evet sıkı tutumak lazım ipin ucunu eşin yoksa bırakıyor yapmayı gerçi hepsi aynı
evet canım..ben bu akşam ona bi konuşma yapayım demi zelişçim.
senin eşin nasıl..bu aralar yine yardımcı oluyor hala demi.

Fadimeeeeeeeeee
kızının doğum günü kutlu olsun.
hep birlikte çok güzel bi gün geçirirsiniz inşallah ..annenler de gelecek bak..süper geçer he..
çok yeme pastadan ..börek çöreklerden yerken beni aklına getir. :KK33::KK33::KK33::KK33::KK33:

evet canım..ben bu akşam ona bi konuşma yapayım demi zelişçim.
senin eşin nasıl..bu aralar yine yardımcı oluyor hala demi.

oluyor canım çok şükür bugün yoğunmuş işleri o yüzden bugün yapamayız dedi dün akşam yarın ben oğlanı kursa götürünce o süpürüp siler bende diğer işleri belki bu akşamdan başlayıp hallederim... hele şu geçirdiğim rahatsızlık evresinde inanılmaz desteğini hiç esirgemedi... sağ olsun...

X