evet canım..çok iiyi . sağ olsun..sen de kıymetini biliyorsundur zelişçim..oluyor canım çok şükür bugün yoğunmuş işleri o yüzden bugün yapamayız dedi dün akşam yarın ben oğlanı kursa götürünce o süpürüp siler bende diğer işleri belki bu akşamdan başlayıp hallederim... hele şu geçirdiğim rahatsızlık evresinde inanılmaz desteğini hiç esirgemedi... sağ olsun...
çok sevindim canım..inşallah böyle gider..yani çocuklar çok mutlu canımcım..iyiler
sabah ediz sesleniyordu gel oynayalım dile..oynuyorlar sanırım
bi de dün pilav pişirmişti çocuklara. fazla yapmış biz de yedik akşam.
bi de yağ şişem boşalmıştı..onu doldurmuş kızlar..inanılmaz mutlu oldum görünce..
pilav için de teşşekkür ettim..biz de yedik ellerine sağlık dedim..o da mutlu oldu..
inşallah böyle gider.
sağollll canım benim.Fadimeeeeeeeeee
kızının doğum günü kutlu olsun.
hep birlikte çok güzel bi gün geçirirsiniz inşallah ..annenler de gelecek bak..süper geçer he..
çok yeme pastadan ..börek çöreklerden yerken beni aklına getir.
Maşallah diyelim ama bozulmasın, hep böyle devma etsin inşallah.oluyor canım çok şükür bugün yoğunmuş işleri o yüzden bugün yapamayız dedi dün akşam yarın ben oğlanı kursa götürünce o süpürüp siler bende diğer işleri belki bu akşamdan başlayıp hallederim... hele şu geçirdiğim rahatsızlık evresinde inanılmaz desteğini hiç esirgemedi... sağ olsun...
şu sunta olan eti formlar mı canımkızlar .
geçen 101 e girdim .
kendim için poşet çay falan , biskevi falan alayım diye
orda 5 li paket etii form vardı. dedim bunu da alayım ..çeşit olsun.
yemeklerden 1 saat önce karnım acıkır genelde
çay ile yedim 2 gün 1 er paket
ve inanılmaz tok tutuyor.
öğlen yemeğini az yedirir
ya da
öğlenden sonra yiyebilirsiniz
yine çay ile
1 küçük paket aşırı tokluk veriyor
ama çay ile ..ya da herhangi bir sıvı ile..
kızlar .
geçen 101 e girdim .
kendim için poşet çay falan , biskevi falan alayım diye
orda 5 li paket etii form vardı. dedim bunu da alayım ..çeşit olsun.
yemeklerden 1 saat önce karnım acıkır genelde
çay ile yedim 2 gün 1 er paket
ve inanılmaz tok tutuyor.
öğlen yemeğini az yedirir
ya da
öğlenden sonra yiyebilirsiniz
yine çay ile
1 küçük paket aşırı tokluk veriyor
ama çay ile ..ya da herhangi bir sıvı ile..
evet canım..çok iiyi . sağ olsun..sen de kıymetini biliyorsundur zelişçim..
sağollll canım benim.
Börek çörek yapmicam kız, yemeğe gelcekler zati, üstüne bir de pasta keseriz, pastadan 1 dilim yerim artık.
Maşallah diyelim ama bozulmasın, hep böyle devma etsin inşallah.
şu sunta olan eti formlar mı canım
Ohh maşallah hep böyle devam etsin inşallah.Çok stresler atlattın bu bakıcı olayında dilekcim sen ve çocuklar bunu hakettiniz.Zeliş açıklamış minia polisi ben yazmadım o yüzden cnm cım :)yani çocuklar çok mutlu canımcım..iyiler
sabah ediz sesleniyordu gel oynayalım dile..oynuyorlar sanırım
bi de dün pilav pişirmişti çocuklara. fazla yapmış biz de yedik akşam.
bi de yağ şişem boşalmıştı..onu doldurmuş kızlar..inanılmaz mutlu oldum görünce..
pilav için de teşşekkür ettim..biz de yedik ellerine sağlık dedim..o da mutlu oldu..
inşallah böyle gider.
he ya ..onlar fadimem.sağollll canım benim.
Börek çörek yapmicam kız, yemeğe gelcekler zati, üstüne bir de pasta keseriz, pastadan 1 dilim yerim artık.
Maşallah diyelim ama bozulmasın, hep böyle devma etsin inşallah.
şu sunta olan eti formlar mı canım
hahah benimkide bu haftasonu benden hayır yok diyor,ay sonu işlemleri varmış evde çalışacakmış beyefendi sanki normalde hayrını görüyorumda ev işleri konusunda,güldüm dün onada aynen böyle söyledim2 kitap ama çok değildi ki canım.
48 sayfa bi kitap
48 sayfa bi kitap
dünkü tatilde birini okudu.
evvelki günkü tatilde de diğerini.
aynı gün bitirmedi canımcım.
evet yaptım yemekleri canım..mecbur
eşim tembellik etti.
akşam bulaşık makinasını geç açınca sabah bana kaldı. yardımlarını bekliyorum artık kocamın..yoksa dayak görünüyor ona.
canım ben kalorisine bakmamıştım..dur bakıyorum.hımm kaç kalori ki o bisküvi ama günde bir aket bisküvi yemek haricinde bana fazla kuzu
aynen canım dediğin gibi herşey karşılıklı
maşallahhhhh
teşekkür ederim canım..inşallah böyle gideriz..Ohh maşallah hep böyle devam etsin inşallah.Çok stresler atlattın bu bakıcı olayında dilekcim sen ve çocuklar bunu hakettiniz.Zeliş açıklamış minia polisi ben yazmadım o yüzden cnm cım :)
off kokereç haricindekilere bayılırım,sakatatçımıyım neyim ben.İşkembe çorbası,kelle paça çorbası çok severim..he ya ..onlar fadimem.
şimdi anlatınca canım çekti , çayın yanında açtım bi paket.
ben ne olsa yerim..sunta falan fark etmez.
bi yiyemediğim kelle paça, kokoreç, işkembe..
yaa..yardım etmez mi hiç haribucumhahah benimkide bu haftasonu benden hayır yok diyor,ay sonu işlemleri varmış evde çalışacakmış beyefendi sanki normalde hayrını görüyorumda ev işleri konusunda,güldüm dün onada aynen böyle söyledim
ye canım afiyet olsunoff kokereç haricindekilere bayılırım,sakatatçımıyım neyim ben.İşkembe çorbası,kelle paça çorbası çok severim..
arada bulaşık makinası boşaltır evi süpürmez hiç,süpürge sesine tahammülü yomuş beyefendinin ben bayılıyorum çünkü,ha bide o evdeyken yapmamada bozuluyor ben ev hanımıyım ya o yokken yapıcamyaa..yardım etmez mi hiç haribucum
bulaşık makinasını boşaltmak gibi
evi süpürmek gibi
benim oğlanda seviyor içiyor.Kelle de yer etçiyiz biz ailecekye canım afiyet olsun
kelle paça çok faydalıymış canım
ye bol bol
canım ben kalorisine bakmamıştım..dur bakıyorum.
1 pakette 169 kal
yag 3,6
karbonhidrat 30,5
şeker 1,4
lif 5,2
protein 6,7
tuz 1,1 yazooor
off kokereç haricindekilere bayılırım,sakatatçımıyım neyim ben.İşkembe çorbası,kelle paça çorbası çok severim..
ye canım afiyet olsun
kelle paça çok faydalıymış canım
ye bol bol
ben de bayılrım tüm sakatlara, çok severim.
arada bulaşık makinası boşaltır evi süpürmez hiç,süpürge sesine tahammülü yomuş beyefendinin ben bayılıyorum çünkü,ha bide o evdeyken yapmamada bozuluyor ben ev hanımıyım ya o yokken yapıcam
Allah Allah bak ya..arada bulaşık makinası boşaltır evi süpürmez hiç,süpürge sesine tahammülü yomuş beyefendinin ben bayılıyorum çünkü,ha bide o evdeyken yapmamada bozuluyor ben ev hanımıyım ya o yokken yapıcam
maşallah . afiyet olsun. ne güzellllbenim oğlanda seviyor içiyor.Kelle de yer etçiyiz biz ailecek
sen de bol bol iç. faydalıben de bayılrım tüm sakatlara, çok severim.
yapma yaww .çokmuş kuzu 169 kalori ekstra kız bi çikolatalı gofret yerim barim tatlı yemiş olurum daha iyi :))))))
ben hiç sevmiyorum sakatatları kokoreç filan kokusuna dayanamam o derece arada bir ki nadiren ciğer yaparım sadece
vayyy paşaya bak sen doğru diyosun sanki biz bayılıyoruz ev işine
o kadar nankör ki ev işleri yaptığının da kıymeti yok eziyet resmen