İlköğretim Yorum ve Soruları Çocuğu 3.Sınıfa giden Velilerin ve Öğrencilerin Paylaşım Alanı :)))

afiyet olsun kızlarrr.
benim de az çorba var, yanına yumurtalı bişeyler olacak sanırım. Aslında pişi mi yapsam ben de, mayasız pişi, çoktandır yapmadım, o da olabilir. Bakalım akşam olsun, eve bir varayım da, hangisi kolayıma gelirse.

öncelikle hoş geldin aramıza yazacaktım atlamışım kusura bakma

bu film hep aklımda aslında teşekkür ederim vakit bulursam bu akşam izleyelim bari

ben dün akşam hamur aldım dolaba koydum bu akşam pizza yaparız oğluşla
afiyet olsun kızlarrr.
benim de az çorba var, yanına yumurtalı bişeyler olacak sanırım. Aslında pişi mi yapsam ben de, mayasız pişi, çoktandır yapmadım, o da olabilir. Bakalım akşam olsun, eve bir varayım da, hangisi kolayıma gelirse.
kızlar bende pazar günü mayalı hamurdan poğaça yapmıştım. tam 40 tane çıktı..
epeydir mayalıdan yapmamıştım poğaça..

öncelikle hoş geldin aramıza yazacaktım atlamışım kusura bakma

bu film hep aklımda aslında teşekkür ederim vakit bulursam bu akşam izleyelim bari

ben dün akşam hamur aldım dolaba koydum bu akşam pizza yaparız oğluşla
Teşekkür ederim hoşbuldum :)
afiyet olsun çocuklar bayılır pizzaya

afiyet olsun kızlarrr.
Mayasız pişiyi nasıl yapıyorsun kabartma tozuyla mı ?

tarifini verem mi çok az malzemesi var.
hatta fotosunu çektim size göstercektim ama aktarma kablom yok
olurrr.

Mayasız pişiyi nasıl yapıyorsun kabartma tozuyla mı ?
evet canım, içine az yoğurt-1 yumurta-az ılık su, cıvık bir hamur elde ediyorum, onu kaşıkla tavaya koyuyorum, küçük küçük pişiler olarak pişiyor. İstersen hamura peynir de rendeleyebilirsin.

benim oğlan bişey yaparken sokulur yanıma.kek çırparken çırpar. kurabiyede son kalan hamuru o yapar. bıraksam hepsini yapacak. daha öncede yazmıştım bulaşık ve çamaşır makinasını çalıştırır.gidip ablasına sorar yıkanacak var mı diye.
aynen benimkide öyle ütü yapmaya falan da meraklı annecim diyor sizin ne güzel işleriniz var biz iş yapmıyoruz diyor.Bende masa hazırlatıp toplatıyorum mutfakta waffle beraber yapıyoruz

Kızlar günaydın,
İşler çok yoğun malesef...

Zeliş nasıl oldun canım, ağrın sızın var mı?

Haribu sana da çok geçmiş olsun. Tahlillerin temiz çıkmıştır inşallah.

Bulgar, fadime sizler nasılsınız?

Kızlar biliyorsunuz taşındım ben geçen hafta ama hala yerleşemedim. Evde heryer koli. Akşamdan akşama birkaç koli açıp yerleştirebiliyoruz ancak. İnşallah bu hafta sonu tam yerleşebilirim. Böyle çok zor oluyor aradığım hiçbirşeyi bulamıyorum.

Allahtan kıza da öğretmen 2 gündür ödev vermiyor akşamları bir de onunla uğraşmıyorum. Güya kitap okuyor biraz. Geçen gün denk geldi Dünyalı dergi diye bir dergi aldım kıza.Ben çocukken çok severdim dergileri falan. İlk önce bizim öğretmen de söylemişti bu dergiyi dedi. Biraz baktı o kadar. Sonra diyor ki yatarken tablet oynayabilir miyim.Kızım dergi aldım onu oku dedim ben de.
hoşgeldin cnm,sağolasın şimdikiler iyi çıktı haftasonuda birkaç bişey var sonrasına bakıcaz artık.Sanada çok kolay gelsin Allah kolaylıklar versin taşınma çok zor iş hele böyle soğukta.Neyseki haftasonuda geliyor biraz daha oturaklı hale gelirsin.

olurrr.

evet canım, içine az yoğurt-1 yumurta-az ılık su, cıvık bir hamur elde ediyorum, onu kaşıkla tavaya koyuyorum, küçük küçük pişiler olarak pişiyor. İstersen hamura peynir de rendeleyebilirsin.
Ben de bu şekilde yapıyorum ama hamuru kulak memesinde senin tarfinide deniycem :KK66:

Günaydın kızlar

Haftayıda bitirdik sayılır bugünde akşam oldumu tamam

Dün gündüz oğluş İngilizce hariç diğer derslerden arkalı önlü testlerden çözmüş birer tane, zaten gün içinde babamız diş kontolüne götürmüştü. Ben eve gidincede bir tane hikaye kitabı okuduk. Gündüz saçlar kesilmişti banyo yaptırdım, çantasını kıyafetlerini filan hazırladı sonra tabletini verdim oynadı biraz.

Bizde eşimle akşam Benim Adım Khan'ı izledik ama bitiremedim kalanını bu akşam izleyeceğim 11:30 gittim yatmaya

günaydın kızlar,akşam bir sayfa önlü arkalı türkçeden sıfatlarla ilgili sorular vardı.Cümlede hangisi sıfattır yada kaç tane sıfat vardır gibi.Hayat bilgisinden kitapta sınıfı ilgilendiren bir konuyla ilgili fikriniz yapabileceğiniz faaliyet ve arkadaşlarınızı buna nasıl ikna edersiniz diye bir konu vardı onu yanıtlayarak deftere yazdık.Birde hayat bilgisi fasikül vardı.Çoktandır ders çalıştırmayınca çok geldi bana akşam dersler Allahtan bugünkü matematik sınavını pazartesiye ertelemiş.Bizimkiler yine minia polise gidecekler 40 tl imiş.Geçen yılda gitmişti çok sevmişti istiyorsan git dedim.

X