- 7 Aralık 2011
- 11.162
- 7.215
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
öncelikle hoş geldin aramıza yazacaktım atlamışım kusura bakma
bu film hep aklımda aslında teşekkür ederim vakit bulursam bu akşam izleyelim bari
ben dün akşam hamur aldım dolaba koydum bu akşam pizza yaparız oğluşla
kızlar bende pazar günü mayalı hamurdan poğaça yapmıştım. tam 40 tane çıktı..afiyet olsun kızlarrr.
benim de az çorba var, yanına yumurtalı bişeyler olacak sanırım. Aslında pişi mi yapsam ben de, mayasız pişi, çoktandır yapmadım, o da olabilir. Bakalım akşam olsun, eve bir varayım da, hangisi kolayıma gelirse.
Teşekkür ederim hoşbuldum :)öncelikle hoş geldin aramıza yazacaktım atlamışım kusura bakma
bu film hep aklımda aslında teşekkür ederim vakit bulursam bu akşam izleyelim bari
ben dün akşam hamur aldım dolaba koydum bu akşam pizza yaparız oğluşla
ben de bayılırım mayalı poğaçaya canım.kızlar bende pazar günü mayalı hamurdan poğaça yapmıştım. tam 40 tane çıktı..
epeydir mayalıdan yapmamıştım poğaça..
tarifini verem mi çok az malzemesi var.ben de bayılırım mayalı poğaçaya canım.
Mayasız pişiyi nasıl yapıyorsun kabartma tozuyla mı ?afiyet olsun kızlarrr.
benim de az çorba var, yanına yumurtalı bişeyler olacak sanırım. Aslında pişi mi yapsam ben de, mayasız pişi, çoktandır yapmadım, o da olabilir. Bakalım akşam olsun, eve bir varayım da, hangisi kolayıma gelirse.
olurrr.tarifini verem mi çok az malzemesi var.
hatta fotosunu çektim size göstercektim ama aktarma kablom yok
evet canım, içine az yoğurt-1 yumurta-az ılık su, cıvık bir hamur elde ediyorum, onu kaşıkla tavaya koyuyorum, küçük küçük pişiler olarak pişiyor. İstersen hamura peynir de rendeleyebilirsin.Mayasız pişiyi nasıl yapıyorsun kabartma tozuyla mı ?
bende çorba var. .bakıcı teyzemiz pilav yapmış çocuklara..inşallah bize de çıkarAkşam oluyor kızlarrrr
Ne var akşam menülerinde
Belki bu akşam bende film izleyebilirim
Varmı öneri acaba
aaaa sahi mi hadi gözünaydın canım, darısı diğer günlere inşallah.bende çorba var. .bakıcı teyzemiz pilav yapmış çocuklara..inşallah bize de çıkar
afiyet olsun canım.bendede kıymalı karnıbahar var yogurtla onu yeriz akşam.
benimkide hibiskuslu kış çayını içiyor şekersiz,kendisi istiyor hatta annecim bitki çayı yaparmısın diyeaferim oğluşunaa..maşşallah
aynen biz de hasta olursak ihlamur.
aslında çocuklar için ihlamur yapılabilir akşam. onlar seviyor.
aynen benimkide öyle ütü yapmaya falan da meraklı annecim diyor sizin ne güzel işleriniz var biz iş yapmıyoruz diyor.Bende masa hazırlatıp toplatıyorum mutfakta waffle beraber yapıyoruzbenim oğlan bişey yaparken sokulur yanıma.kek çırparken çırpar. kurabiyede son kalan hamuru o yapar. bıraksam hepsini yapacak. daha öncede yazmıştım bulaşık ve çamaşır makinasını çalıştırır.gidip ablasına sorar yıkanacak var mı diye.
hoşgeldin cnm,sağolasın şimdikiler iyi çıktı haftasonuda birkaç bişey var sonrasına bakıcaz artık.Sanada çok kolay gelsin Allah kolaylıklar versin taşınma çok zor iş hele böyle soğukta.Neyseki haftasonuda geliyor biraz daha oturaklı hale gelirsin.Kızlar günaydın,
İşler çok yoğun malesef...
Zeliş nasıl oldun canım, ağrın sızın var mı?
Haribu sana da çok geçmiş olsun. Tahlillerin temiz çıkmıştır inşallah.
Bulgar, fadime sizler nasılsınız?
Kızlar biliyorsunuz taşındım ben geçen hafta ama hala yerleşemedim. Evde heryer koli. Akşamdan akşama birkaç koli açıp yerleştirebiliyoruz ancak. İnşallah bu hafta sonu tam yerleşebilirim. Böyle çok zor oluyor aradığım hiçbirşeyi bulamıyorum.
Allahtan kıza da öğretmen 2 gündür ödev vermiyor akşamları bir de onunla uğraşmıyorum. Güya kitap okuyor biraz. Geçen gün denk geldi Dünyalı dergi diye bir dergi aldım kıza.Ben çocukken çok severdim dergileri falan. İlk önce bizim öğretmen de söylemişti bu dergiyi dedi. Biraz baktı o kadar. Sonra diyor ki yatarken tablet oynayabilir miyim.Kızım dergi aldım onu oku dedim ben de.
hoşgeldin aramıza,benimde 1 oğlum var 9 yaşında 35 yaşındayım çalışıyorum..Hoşbuldum çok teşekkürler :)
Memnun oldum :)hoşgeldin aramıza,benimde 1 oğlum var 9 yaşında 35 yaşındayım çalışıyorum..
Ben de bu şekilde yapıyorum ama hamuru kulak memesinde senin tarfinide deniycemolurrr.
evet canım, içine az yoğurt-1 yumurta-az ılık su, cıvık bir hamur elde ediyorum, onu kaşıkla tavaya koyuyorum, küçük küçük pişiler olarak pişiyor. İstersen hamura peynir de rendeleyebilirsin.