Günaydın kızlar,dün oğlan ablamla derslerini yapıp abimlere gitmişler.Abimler kedi aldı eve yavru onun aşkına.Pazar günü teyzeoğluna gitmiştik oturmaya onda gördüler kedi oyuncuda bişeydi heveslendiler ve dün almışlar.Benimki pek korkardı kediden falan elliyemezdi şimdi kırdı bunu seviyor kucağında uyutuyor falan bizim evede istedi hayır dedim üzüldü bayağa.Evde ben bakamam kedi oğlum diyorum anlamıyor.Dayınlar geldikçe getirir sen gider seversin dedim.Öğretmenler günüde çok güzel geçmiş ışıklar kapatıp her biri bir harf yazmış resim defteri sayfasına ve tahtaya dizilip öğretmeni beklemişler süpriz yapmışlar.Bende mesaj çektim öğretmene.
8 den sonra yemekleri ve ödevleri iyi yetiştirebiliyorsun..birde film izliyorsun.Günaydın kızlarrr,
Eve geç gittim kızlar dün akşam feci bir trafik vardı. 8 de evdeydim. bir gittim eve hafta sonu astığım çamaşırları toplamış oğluş hepsini benim yatağın üzerine yaymış biraz katlamaya çalışmış herhalde sıkılıp bırakmış. Baştan kızdım biraz ama birşey demedim ona. Sonra ben yemek hazırlamaya geçtim hem dün akşama hem de bu akşama yemek yaptım. eşimde çamaşırları halletti. Yemek yedik sonra.
Akşam yazma dersi varmış oğlanın onu yapmıştı birde yaprak test çözmüş, bende gidince iki tane kısa hikaye okuttum sonra yarım saat kadar tablet oynamasına izin verdim...
Onu odaına postalayınca eşimle oturup çene çaldık 1 saat kadar çay filan içtik. Sonra filmlere baktım biraz ama güzel bişey bulamadım gerçi bulsamda zaman kalmadı ya oda ayrı tabi...
Dilek ben pek sevmiyorum Bond Filmlerini...
Kızlar film tavsiyeleriniz varsa verinde bakayım... Arayarak çok zaman geçiyor...
Aslında bir film vardı ama onunda konusu FBI bağlantılı olunca bu tarz filmlerde sıkmaya başladı artık...
8 den sonra yemekleri ve ödevleri iyi yetiştirebiliyorsun..birde film izliyorsun.
hımm anladım canım. İy barim dizisini bırakıp da kalmış showda.canım dün film normal kanallardaydı.
sohoow tv deydi..
film yeni yapım..ve çok beğendik biz.
normalde koca kişisi karadayı izler. vazgeçemediği dizisidir. fakat bu kez karadayıya falan bakmadı..skyfall izledik..
canım öğretmenin verdiği sorularda bizim koparıp çözdüğümüz sorularda resimleri olan kolay çözülebilen sorulardandı. o yüzden hemen bitti.
maşallah canım oğluşuna.Günaydın kızlarrr,
Eve geç gittim kızlar dün akşam feci bir trafik vardı. 8 de evdeydim. bir gittim eve hafta sonu astığım çamaşırları toplamış oğluş hepsini benim yatağın üzerine yaymış biraz katlamaya çalışmış herhalde sıkılıp bırakmış. Baştan kızdım biraz ama birşey demedim ona. Sonra ben yemek hazırlamaya geçtim hem dün akşama hem de bu akşama yemek yaptım. eşimde çamaşırları halletti. Yemek yedik sonra.
Akşam yazma dersi varmış oğlanın onu yapmıştı birde yaprak test çözmüş, bende gidince iki tane kısa hikaye okuttum sonra yarım saat kadar tablet oynamasına izin verdim...
Onu odaına postalayınca eşimle oturup çene çaldık 1 saat kadar çay filan içtik. Sonra filmlere baktım biraz ama güzel bişey bulamadım gerçi bulsamda zaman kalmadı ya oda ayrı tabi...
Kızlar film tavsiyeleriniz varsa verinde bakayım... Arayarak çok zaman geçiyor...
Aslında bir film vardı ama onunda konusu FBI bağlantılı olunca bu tarz filmlerde sıkmaya başladı artık...
günaydın canım.Günaydın kızlar,dün oğlan ablamla derslerini yapıp abimlere gitmişler.Abimler kedi aldı eve yavru onun aşkına.Pazar günü teyzeoğluna gitmiştik oturmaya onda gördüler kedi oyuncuda bişeydi heveslendiler ve dün almışlar.Benimki pek korkardı kediden falan elliyemezdi şimdi kırdı bunu seviyor kucağında uyutuyor falan bizim evede istedi hayır dedim üzüldü bayağa.Evde ben bakamam kedi oğlum diyorum anlamıyor.Dayınlar geldikçe getirir sen gider seversin dedim.Öğretmenler günüde çok güzel geçmiş ışıklar kapatıp her biri bir harf yazmış resim defteri sayfasına ve tahtaya dizilip öğretmeni beklemişler süpriz yapmışlar.Bende mesaj çektim öğretmene.
Zelişçim..oğluna bravo vallahi..alnından öp ..Günaydın kızlarrr,
8 den sonra yemekleri ve ödevleri iyi yetiştirebiliyorsun..birde film izliyorsun.Günaydın kızlarrr,
karnı açmıydı ki..safra atmış sanıyorumsağol canım. sabah midede bişey de yok sarı sarı acı su çıkarttı.
günaydın haribucum.dinlendim cnm,oğlan yattı 9.30 da derslerini yapmıştı zaten,akşam ablam bende kaldı eşimde erken yattı bizde ablamla tv keyfi yaptık.
hımm anladım canım. İy barim dizisini bırakıp da kalmış showda.
maşallah canım oğluşuna.
Sen de hamarat günündeymişsin, 2 günlük yemek halletmişsin. Üstüne oturup film bile izlemişsin. Canım düşüneyim bakalım beğendiğim filmler, avatar- king kong,dejavu-maymunlar cehennemi-açlık oyunları serisi-alacakaranlık serileri.
günaydın canım.
Kedi olayı zor canım yaa, evi düşünsene, pisliğini falan yani, zor, sakın yüz verme. Dediğin gibi yapsın, gidip geldikçe sevsin işte.
Hımm güzel olmuş öğretmenler gününüz de. Bayağı bir yoğundu dün tüm öğretmenler.
canım ya..evet resimleri görmüştüm .Günaydın kızlar,dün oğlan ablamla derslerini yapıp abimlere gitmişler.Abimler kedi aldı eve yavru onun aşkına.Pazar günü teyzeoğluna gitmiştik oturmaya onda gördüler kedi oyuncuda bişeydi heveslendiler ve dün almışlar.Benimki pek korkardı kediden falan elliyemezdi şimdi kırdı bunu seviyor kucağında uyutuyor falan bizim evede istedi hayır dedim üzüldü bayağa.Evde ben bakamam kedi oğlum diyorum anlamıyor.Dayınlar geldikçe getirir sen gider seversin dedim.Öğretmenler günüde çok güzel geçmiş ışıklar kapatıp her biri bir harf yazmış resim defteri sayfasına ve tahtaya dizilip öğretmeni beklemişler süpriz yapmışlar.Bende mesaj çektim öğretmene.
aynen almıştım kaplumbağa erdeğe kayınpedere sepetledim valla.Çalışıyorum uğraşamam hele kedi tüyleri falan dökülünce delirtir beni.Canım günaydın hoş geldin
Evde hayvan aslında çok güzel olur ama bakmak gerçekten zor birde ona enerji harcamak filan, bir kaplumbağamız var ona bile zor bakıyoruz...
Zelişçim..oğluna bravo vallahi..alnından öp ..
sana yardım etmek için yapmış . annesi yorulmasın diye demek ki.
nerdeee benim oğlan çamaşırları toplamaya çalışacak..keşke yapsa.katlayamaz benim oğlanda..ama bunu düşünmesi ve yapmaya çalışması bile büyük bir mutluluk olurdu benim için.
kısa film hiç bilmiyorum zelişçim. belki kızları bilir
Günaydın kızlar,dün oğlan ablamla derslerini yapıp abimlere gitmişler.Abimler kedi aldı eve yavru onun aşkına.Pazar günü teyzeoğluna gitmiştik oturmaya onda gördüler kedi oyuncuda bişeydi heveslendiler ve dün almışlar.Benimki pek korkardı kediden falan elliyemezdi şimdi kırdı bunu seviyor kucağında uyutuyor falan bizim evede istedi hayır dedim üzüldü bayağa.Evde ben bakamam kedi oğlum diyorum anlamıyor.Dayınlar geldikçe getirir sen gider seversin dedim.Öğretmenler günüde çok güzel geçmiş ışıklar kapatıp her biri bir harf yazmış resim defteri sayfasına ve tahtaya dizilip öğretmeni beklemişler süpriz yapmışlar.Bende mesaj çektim öğretmene.
sağol canım. dinlensin bugün evde.geçmiş olsun cnm,mide bulantısıda fena oluyor iyi yapmışsın göndermemekle.Üşüttü herhalde bu havalardan
aynen almıştım kaplumbağa erdeğe kayınpedere sepetledim valla.Çalışıyorum uğraşamam hele kedi tüyleri falan dökülünce delirtir beni.
yok cnm genelde annemde kalıyor sağolsun annemin işlerini yapıyor temizlik vs.O bile yetiyor bana yoksa haftasonu bana kalır.Ama dün oğlana söz vermiş o yüzden bizde kaldı.Bugünde evine gitti sabah eşim bırakacaktı.Ama her hafta gibi geliyor zaten 1-2 güngünaydın haribucum.
ablan sende kalacak mı daha.
oğlanın derslerine de yardımcı oluyordu.
yemeklerini de yapıyordur belki demi.
kocaman oluyolar bide bi zaman sonra,bizimki erdekte semirmiş iyice oda gölette ordaKız bende park içinde göletler varya onlardan birine götürelim diyorum eşime ama daha kabul etmedi ev halkı birde her gün su değiştiriyoruz yoksa koku oluyor...
bizim de kaplumbağamız vardı.aynen almıştım kaplumbağa erdeğe kayınpedere sepetledim valla.Çalışıyorum uğraşamam hele kedi tüyleri falan dökülünce delirtir beni.
evet karnı açtı. ben kahvaltı hazırlarken uykusundan kalkıp birden lavaboya koştu.karnı açmıydı ki..safra atmış sanıyorum
kocaman oluyolar bide bi zaman sonra,bizimki erdekte semirmiş iyice oda gölette orda
evet hain anne oldum birden.Bende çok severim ama çalışırken uğraşamam evde kimse yokken olmaz yani.Sevmeye gideriz artık abimlere ama galiba ablamda alacak evine o zaman işte ablam zaten her hafta gelir anneme annem eve istemiyeceği için bizde kalır kedide.canım ya..evet resimleri görmüştüm .
çok da güzel kedi yalnız..bakımlı . tüyleri falan çok güzel.
işte benim çocuklar da aynı. olmaz deyince üzülüyorlar.
o zaman ben de üzülüyorum.
hiç olmazsa sizin dayınız gelirken getirir sever..arada dayısına gider sever..