İlköğretim Yorum ve Soruları Çocuğu 3.Sınıfa giden Velilerin ve Öğrencilerin Paylaşım Alanı :)))

Canım günaydın hoş geldin

Evde hayvan aslında çok güzel olur ama bakmak gerçekten zor birde ona enerji harcamak filan, bir kaplumbağamız var ona bile zor bakıyoruz...

8 den sonra yemekleri ve ödevleri iyi yetiştirebiliyorsun..birde film izliyorsun.

8 den sonra yemekleri ve ödevleri iyi yetiştirebiliyorsun..birde film izliyorsun.

Hergün böyle olsa zor tabi ama ne yapalım ki iş eve uzak birde trafik çilemiz var canım... Ama bu akşam rahatım kısmende olsa yemeğim var. 7:30 da gittimmi eve 9 a kadar hallederim herşeyi sonra 2 saat kalır tabi ekstra bir ödev vs çıkmazsa...

hımm anladım canım. İy barim dizisini bırakıp da kalmış showda.

maşallah canım oğluşuna.
Sen de hamarat günündeymişsin, 2 günlük yemek halletmişsin. Üstüne oturup film bile izlemişsin. Canım düşüneyim bakalım beğendiğim filmler, avatar- king kong,dejavu-maymunlar cehennemi-açlık oyunları serisi-alacakaranlık serileri.

günaydın canım.
Kedi olayı zor canım yaa, evi düşünsene, pisliğini falan yani, zor, sakın yüz verme. Dediğin gibi yapsın, gidip geldikçe sevsin işte.
Hımm güzel olmuş öğretmenler gününüz de. Bayağı bir yoğundu dün tüm öğretmenler.

Zelişçim..oğluna bravo vallahi..alnından öp ..
sana yardım etmek için yapmış . annesi yorulmasın diye demek ki.
nerdeee benim oğlan çamaşırları toplamaya çalışacak..keşke yapsa.katlayamaz benim oğlanda..ama bunu düşünmesi ve yapmaya çalışması bile büyük bir mutluluk olurdu benim için.
kısa film hiç bilmiyorum zelişçim. belki kızları bilir

dinlendim cnm,oğlan yattı 9.30 da derslerini yapmıştı zaten,akşam ablam bende kaldı eşimde erken yattı bizde ablamla tv keyfi yaptık.
günaydın haribucum.
ablan sende kalacak mı daha.
oğlanın derslerine de yardımcı oluyordu.
yemeklerini de yapıyordur belki demi.

Dejavu, king kong, avatar Açlık oyunları ve alacakaranlık serilerini izledim. hatta staphen meyerin göçebeside film olmuş geçenlerde onu da izledim. maymunlar cehennemine bir bakayım canım konusuna...

Aklına geldikçe yaz benimde izlediğim çok film var dün akşam imdb listesine baktım iyi filmlerin çoğunu izlemişim sizde izleyeceğiniz zaman bende yazarım...

canım ya..evet resimleri görmüştüm .
çok da güzel kedi yalnız..bakımlı . tüyleri falan çok güzel.
işte benim çocuklar da aynı. olmaz deyince üzülüyorlar.
o zaman ben de üzülüyorum.
hiç olmazsa sizin dayınız gelirken getirir sever..arada dayısına gider sever..

Canım günaydın hoş geldin

Evde hayvan aslında çok güzel olur ama bakmak gerçekten zor birde ona enerji harcamak filan, bir kaplumbağamız var ona bile zor bakıyoruz...
aynen almıştım kaplumbağa erdeğe kayınpedere sepetledim valla.Çalışıyorum uğraşamam hele kedi tüyleri falan dökülünce delirtir beni.

Evet dimi sonradan bend eöyle dşünüp ses etmedim oğlana yardım etmek için yaptı heralde...

Kısa film ne kızzzz

geçmiş olsun cnm,mide bulantısıda fena oluyor iyi yapmışsın göndermemekle.Üşüttü herhalde bu havalardan
sağol canım. dinlensin bugün evde.
çok güzel bir sürpriz olmuş aferin kuzulara. ödevlerde bitmiş ne güzel.

aynen almıştım kaplumbağa erdeğe kayınpedere sepetledim valla.Çalışıyorum uğraşamam hele kedi tüyleri falan dökülünce delirtir beni.

Kız bende park içinde göletler varya onlardan birine götürelim diyorum eşime ama daha kabul etmedi ev halkı birde her gün su değiştiriyoruz yoksa koku oluyor...

günaydın haribucum.
ablan sende kalacak mı daha.
oğlanın derslerine de yardımcı oluyordu.
yemeklerini de yapıyordur belki demi.
yok cnm genelde annemde kalıyor sağolsun annemin işlerini yapıyor temizlik vs.O bile yetiyor bana yoksa haftasonu bana kalır.Ama dün oğlana söz vermiş o yüzden bizde kaldı.Bugünde evine gitti sabah eşim bırakacaktı.Ama her hafta gibi geliyor zaten 1-2 gün

Kız bende park içinde göletler varya onlardan birine götürelim diyorum eşime ama daha kabul etmedi ev halkı birde her gün su değiştiriyoruz yoksa koku oluyor...
kocaman oluyolar bide bi zaman sonra,bizimki erdekte semirmiş iyice oda gölette orda

bizim de kaplumbağamız vardı.
ama onu banyo yaparken küvetlerini doldurup onu da küvete alıyorlardı. birlikte oynuyorlardı 3 ü
bazen ediz alıyordu lavaboda ona banyo yaptırıyordu.
bi kez kurbağa getirmiş babası. küçük .
onu baya baktık kaplumbağa havuzunda.
arada kaçıyordu. sıçrıyor ya.
ediz arada ona lavaboda banyo yaptırıyordu. bi keresinde sabun sürmüş kurbağaya,
kurbağa kendini bıraktı . durulamış ama . yine de olmamış tabi.
sonra bana geldi anne uyudu diye. anladım tabi
duruladım iyice ama düzelmedi.
sonra koydum bi kenara
10 dk sonra ayıldı..sıçramaya başladı. çok sevinmiştik.

kocaman oluyolar bide bi zaman sonra,bizimki erdekte semirmiş iyice oda gölette orda

sorma büyüyor gün geçtikçe ama bizim evd efazla ömrü yok gölet daha iyi zaten hayvan için geniş geniş

adapark var ya bizim orda orada kocaman bir gölet var içinde de bir sürü kaplumbağa var onu oraya salıcam inşallah... bir hafatsonu kahvaltıya giderken götürücem :)

evet hain anne oldum birden.Bende çok severim ama çalışırken uğraşamam evde kimse yokken olmaz yani.Sevmeye gideriz artık abimlere ama galiba ablamda alacak evine o zaman işte ablam zaten her hafta gelir anneme annem eve istemiyeceği için bizde kalır kedide.
Ablam köpek istiyorduda kediden sonra caydı.Köpek daha büyük sorumluluk her gün 2 kere dışarı çıkarıcan bırakıp bir yere gidemezsin.Ama kedinin kumunu koy mamasını suyunu birkaç gün kalır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…