İlköğretim Yorum ve Soruları Çocuğu 3.Sınıfa giden Velilerin ve Öğrencilerin Paylaşım Alanı :)))

Evet dimi sonradan bend eöyle dşünüp ses etmedim oğlana yardım etmek için yaptı heralde...

Kısa film ne kızzzz
zelişşşşşşş:KK53::KK53:
sen "kızlar film tavsiyeleriniz varsa "demişsin. ben "kısa film tavsiyeleriniz "diye okumuşum. :KK53:
hızlı okuyunca da böyle oluyor işte:KK22::KK22:
aceleci dilek :KK11:

bizim de kaplumbağamız vardı.
ama onu banyo yaparken küvetlerini doldurup onu da küvete alıyorlardı. birlikte oynuyorlardı 3 ü
bazen ediz alıyordu lavaboda ona banyo yaptırıyordu.
bi kez kurbağa getirmiş babası. küçük .
onu baya baktık kaplumbağa havuzunda.
arada kaçıyordu. sıçrıyor ya.
ediz arada ona lavaboda banyo yaptırıyordu. bi keresinde sabun sürmüş kurbağaya,
kurbağa kendini bıraktı . durulamış ama . yine de olmamış tabi.
sonra bana geldi anne uyudu diye. anladım tabi
duruladım iyice ama düzelmedi.
sonra koydum bi kenara
10 dk sonra ayıldı..sıçramaya başladı. çok sevinmiştik.

heheheeeee

bizimkide günlük yıkanıyor küvette ama daha birlikte banyoya girmediler babamız bırakmaz zaten çocuk elini sürse hemen ellerini sabunlatır iyice...

sorma büyüyor gün geçtikçe ama bizim evd efazla ömrü yok gölet daha iyi zaten hayvan için geniş geniş

adapark var ya bizim orda orada kocaman bir gölet var içinde de bir sürü kaplumbağa var onu oraya salıcam inşallah... bir hafatsonu kahvaltıya giderken götürücem :)
iyi olur özgür özgür yaşar.Sen nasıl oldun bu arada zelişcim geçmişe bakamadım çok.Ağrın sızın yok dimi?

zelişşşşşşş:KK53::KK53:
sen "kızlar film tavsiyeleriniz varsa "demişsin. ben "kısa film tavsiyeleriniz "diye okumuşum. :KK53:
hızlı okuyunca da böyle oluyor işte:KK22::KK22:
aceleci dilek :KK11:

Olsun kız anlıyorum hızlı okuyunca karıştırdığını neyse en azından söyleyince kızmıyorsun ya değil mi :)

aaa bak kısa film demişken

http://www.izlesene.com/video/room-8-beyni-yakan-odullu-kisa-film/7321276

7 dakikalık kısa film izlemişsinizdir belki ama bir bakın bakalım

iyi olur özgür özgür yaşar.Sen nasıl oldun bu arada zelişcim geçmişe bakamadım çok.Ağrın sızın yok dimi?

Ağrım yok canım şükür ama gaz sancılarım var doğumdan sonrada olmuştu mahvediyor beni ayağa zor kalkıyorum geldiği esnada bir iki adım atıyorum derin nefes alıp veriyorum düzeliyor ama çok fena bunlarda geçse bişey kalmayacak inşallah

yarın kontrolüm var bu arada...

Haribu canım kızlar tiyatroya gitmek istediğini söyledi, ben dünde yine yeni yun biletleri aldım hem devlet tiyatrolarında hemd eşehir tiyatrolarında çoook güzel oyunlar var netten alıyorsun biletleri.. Çok güzel müzikaller var düşünürsen inceleyebilirsin...

http://www.ibb.gov.tr/sites/sehirtiyatrolari/tr-TR/Sayfalar/Program.aspx

http://biletiva.com/devlet-tiyatrolari/basic

Ağrım yok canım şükür ama gaz sancılarım var doğumdan sonrada olmuştu mahvediyor beni ayağa zor kalkıyorum geldiği esnada bir iki adım atıyorum derin nefes alıp veriyorum düzeliyor ama çok fena bunlarda geçse bişey kalmayacak inşallah

yarın kontrolüm var bu arada...

Haribu canım kızlar tiyatroya gitmek istediğini söyledi, ben dünde yine yeni yun biletleri aldım hem devlet tiyatrolarında hemd eşehir tiyatrolarında çoook güzel oyunlar var netten alıyorsun biletleri.. Çok güzel müzikaller var düşünürsen inceleyebilirsin...

http://www.ibb.gov.tr/sites/sehirtiyatrolari/tr-TR/Sayfalar/Program.aspx

http://biletiva.com/devlet-tiyatrolari/basic
yavaş yavaş normale dönücen zelişcim,kolay değil bünye sarsıldı tabi.sağol cnm bakarım çok iyi olur.Cuma istiyordum gitmeyi ama rahatsızlanınca kaldı.

yavaş yavaş normale dönücen zelişcim,kolay değil bünye sarsıldı tabi.sağol cnm bakarım çok iyi olur.Cuma istiyordum gitmeyi ama rahatsızlanınca kaldı.
sen ne zaman göstereceksin haribucum tahlillerini.
nasıl oldun bugün.
ilk izlediğimde benide şaşırtmıştı hatta ben bildiğin filmlerden bir bölüm sanıp filmi aramıştım meğer kısa filmmiş...
geçenlerde eşim anlatmıştı bu filmi zeliş..
izleyince hatırladım..çok korkunç .. ilk başta kibrit kutusu hareket ediyor ya..aklına gelmiyor insanın.
bizim çocuklar gibi çekirge , kurbağa yakalamış da onu kutuya koymuş diye düşündüm ilk başta

sen ne zaman göstereceksin haribucum tahlillerini.
nasıl oldun bugün.

geçenlerde eşim anlatmıştı bu filmi zeliş..
izleyince hatırladım..çok korkunç .. ilk başta kibrit kutusu hareket ediyor ya..aklına gelmiyor insanın.
bizim çocuklar gibi çekirge , kurbağa yakalamış da onu kutuya koymuş diye düşündüm ilk başta
tahiller dün çıktıda yoğunluktan gidemedimki,inşallah yarın gidip göstericem.

fadimecim ..bizim burda bi arkadaşın kızı kız meslek lisesine gidiyor
bu yıl puanlarını iyi tutarsa başka bi liseye geçiş hakkı var mı.

fadimecim ..bizim burda bi arkadaşın kızı kız meslek lisesine gidiyor
bu yıl puanlarını iyi tutarsa başka bi liseye geçiş hakkı var mı.
düz lise gibi mi, hiç bilmiyorum canım, aynı türde okullar arasında oluyor da, tür değiştiremiyor sanırım ama emin değili.

fadime Antalya nın ilçelerine kar yağmış..
nereye yağmış kız, haberim yok?

düz lise gibi mi, hiç bilmiyorum canım, aynı türde okullar arasında oluyor da, tür değiştiremiyor sanırım ama emin değili.

nereye yağmış kız, haberim yok?
canım annesi sağlık meslek lisesi istiyor ama olmuyormuş.
onlar da iyi bi mesleği olsun istiyor. ama puan da yok doğru belli.

canım annesi sağlık meslek lisesi istiyor ama olmuyormuş.
onlar da iyi bi mesleği olsun istiyor. ama puan da yok doğru belli.
anladım ama yapacak bişey yok, belki değişir seneye kurallar, açarlar nakil diyeceğim ama lise2 de nasıl olacak ki, düşünsene, lise1 de kız meslek konuları farklı, sağlıkta konular farklı, çok zor gibi geliyor bana.
akseki ve korkuteli ilçelerine öyle yazıyor haberde
baktım canım haberler yağmış, soğuğu da buraya vurdu, çok soğuk. Akseki uzakta, Korkuteli 30 dakika mesafede.

günaydın kızlarrr,
dün ödev yapmadık sayılır sadece öğretmenler günü ile ilgili yazı yazın demiş öğretmen onu yazdı.
Diğer ödevlerini bugüne bıraktı, akşam bilgisayar oynadı.
yemek de vardı, rahattım akşam.
Bugüne de karnabahar haşlayıp geldim, akşama kızartacağım. Yanında da çorba.

günaydın kızlar..
sabah okula gittik okul bomboş hemen sınıf annesini aradım okul tatilmiş 2 gün.
dün okula gitmemiştik ya haberimiz olmadı tatilden. bende akşam sınıf annesini arayıp ödev almamıştım hem dinlensin hem sadece okuma yapalım diye..neyse ki okul yakın problem olmadı artık.

günaydın kızlarrr,
dün ödev yapmadık sayılır sadece öğretmenler günü ile ilgili yazı yazın demiş öğretmen onu yazdı.
Diğer ödevlerini bugüne bıraktı, akşam bilgisayar oynadı.
yemek de vardı, rahattım akşam.
Bugüne de karnabahar haşlayıp geldim, akşama kızartacağım. Yanında da çorba.
günaydın fadimem
biz de ödev yapmadık
2 gün tatilmiş bize de
tavuk haşladım sabah
suyuna şehriye çorbası yaptım
pankek yapıp bıraktım kahvaltı için
ödev ne bilmiyorum. kendisi yapar artık bugün.
günaydın kızlar..
dün okula gitmemiştik ya haberimiz olmadı tatilden. bende akşam sınıf annesini arayıp ödev almamıştım hem dinlensin hem sadece okuma yapalım diye..neyse ki okul yakın problem olmadı artık.
canım benim ya
oğluşun nasıl oldu
nesi varmış
iyi mi daha.
sabah yorucu olmuş ya.
akşam yemekteyken eşimin telefonuna mesaj geldi 2 gün okul yok diye.
müdürlük yolluyor herkese
ve sınava girecek öğrencilerimiz için dua istemiş mesajda

günaydın kızlar..
iyi bari okul yakınmış, sorun olmamış.

X