İlköğretim Yorum ve Soruları Çocuğu 3.Sınıfa giden Velilerin ve Öğrencilerin Paylaşım Alanı :)))

okudum fadimecim.
hayat çok zor. iki küçük çocuğunu bırakıp bile bile gitmek daha zor.biraz araştırdım vefat etmiş bile.
Allah geride kalanlara ömür versin .çocuklarına sabır versin.
evet canım insanoğlunun tek çaresiz kaldığı yer işte ölüm.
Oysaki neler neler yaşanıp geçiyor şu hayatta, düşünsene, Allah hepimizin yardımcısı olsun, dermansız dert vermesin. Böyle acı bir sonu okuyunca, herşey ne kadar basit geliyor insana değil mi?

evet canım insanoğlunun tek çaresiz kaldığı yer işte ölüm.
Oysaki neler neler yaşanıp geçiyor şu hayatta, düşünsene, Allah hepimizin yardımcısı olsun, dermansız dert vermesin. Böyle acı bir sonu okuyunca, herşey ne kadar basit geliyor insana değil mi?
evet fadimecim.
hayat kısa
Allah çocuklarımızı kendimiz büyütmeyi nasip etsin
çok üzücü.
Aslında gerçek hayat öbür taraf . ama gel de anlat bunu kendine. yine de bırakıp gitmek zor . kadın da anlatmış. Ama yapacak başka bi şeyi yok. mecbur kabullenmiş.
Nurlar içinde yatsın.

iyi akşamlar kızlar.
güzel bi akşam geçirmeniz dileğiyle..
kendinize iyi bakın.
mucuku

canım yaaa geçmiş olsun öncelikle.
Komşunun kızına da Allah rahmet eylesin, genç ölümleri daha da acı oluyor ama elden bişey gelmiyor işte, yarın ne olacağımızın hiçbir garnatisi yok. Az önce de facete bir haber okumuştum, kadın 38 yaşında yumurtalık kanseri olmuş, 3.evresinde teşhis konmuş ama çok geç olduğu için tedavi fayda sağlamamış. 5 ve 9 yaşında 2 çocuğu varmış, ölümü güzel yaşamak diye bir yazı çıkmış, hürriyet gazetesinde detaylar burda, çok fena oldum okuyunca. Allah rahmet eylesin.
http://yorungehaber.com/haber-6184-guzel_olmek_diye_bir_sey_var_iste_ben
ah cnm ah o yaZiya ağustosta okumuştum ben tam annemin hastalığının yogun zamaçında mahsustur aglamaçtan ayşe Arman röportaj yapmıştı.Allah geride kalanların güç kuvvet ve sabır versin insallah

canım benim ..başı sağ olsun komşunuzun.
Allah korusun .
Ne olacağımızı bilmiyoruz. Rabbim ölümün de hayırlısını versin . çocuk çocuğumuzu büyütme fırsatını buluruz inşallah .

canımcım sana da geçmiş olsun. dikkat et kendine olur mu.
sonuçlarını gösterebilsen keşke. bir an evvel tedavi neyse başlardınız
ben oğluşunun kedi ile resimlerini görünce güzel bi hafta sonu geçirdiniz diye düşünmüştüm

sağolun kizlar şimdilik iyiyim şükür cepten yazıyorum size tek tek alintilayamadim kusura bakmayın çok feci yogundum bugün inşallah yarın gelicem

sağolun kizlar şimdilik iyiyim şükür cepten yazıyorum size tek tek alintilayamadim kusura bakmayın çok feci yogundum bugün inşallah yarın gelicem
canım inşallah dinlenmişsindir akşam
günaydın kızlar
akşam yemek , çay koşturmacası.
çocukların uykusu
film izledik kocamla
siz de izlediniz mi
skyfall.
007 james bond
ödevleri sadece fen bilgisi test vardı. 4 safya . 60 soru
biz de kendimiz soru kopardık . 50 soru da öyle çözdük.
öğretmen söylemiş fen bilgisi testi varmış bugün
soru çözün demiş

günaydın kızlar
çocukların uykusu
film izledik kocamla
siz de izlediniz mi
skyfall.
007 james bond
soru çözün demiş
günaydın canım,
maşallah ne çok soru çözmüşsünüz öyle, oğluşuna başarılar dilerim, güzel sonuçlarla gelir inşallah.
Güzel miydi film, bu Türkiye de çekilen film mi o? Listeye alalım mı?
Ha bu arada ödevi ne zaman bitirip de film izlediniz kız?

günaydın canım,
maşallah ne çok soru çözmüşsünüz öyle, oğluşuna başarılar dilerim, güzel sonuçlarla gelir inşallah.
Güzel miydi film, bu Türkiye de çekilen film mi o? Listeye alalım mı?
Ha bu arada ödevi ne zaman bitirip de film izlediniz kız?
canım dün film normal kanallardaydı.
sohoow tv deydi..
film yeni yapım..ve çok beğendik biz.
normalde koca kişisi karadayı izler. vazgeçemediği dizisidir. fakat bu kez karadayıya falan bakmadı..skyfall izledik..
canım öğretmenin verdiği sorularda bizim koparıp çözdüğümüz sorularda resimleri olan kolay çözülebilen sorulardandı. o yüzden hemen bitti.

Günaydın kızlarrr,

Eve geç gittim kızlar dün akşam feci bir trafik vardı. 8 de evdeydim. bir gittim eve hafta sonu astığım çamaşırları toplamış oğluş hepsini benim yatağın üzerine yaymış biraz katlamaya çalışmış herhalde sıkılıp bırakmış. Baştan kızdım biraz ama birşey demedim ona. Sonra ben yemek hazırlamaya geçtim hem dün akşama hem de bu akşama yemek yaptım. eşimde çamaşırları halletti. Yemek yedik sonra.

Akşam yazma dersi varmış oğlanın onu yapmıştı birde yaprak test çözmüş, bende gidince iki tane kısa hikaye okuttum sonra yarım saat kadar tablet oynamasına izin verdim...

Onu odaına postalayınca eşimle oturup çene çaldık 1 saat kadar çay filan içtik. Sonra filmlere baktım biraz ama güzel bişey bulamadım gerçi bulsamda zaman kalmadı ya oda ayrı tabi...

Dilek ben pek sevmiyorum Bond Filmlerini...

Kızlar film tavsiyeleriniz varsa verinde bakayım... Arayarak çok zaman geçiyor...

Aslında bir film vardı ama onunda konusu FBI bağlantılı olunca bu tarz filmlerde sıkmaya başladı artık...

günaydın kızlar..
ingilizceden ödev vardı birazını yaptık sonrada hikaye kitabı okuduk..
sabah oğlanın midesi bulanıyordu okula gitmedi:KK43:

çok geçmiş olsun canım dinlensin bugün midesini üşütmüş olabilirmi acaba

sağol canım. sabah midede bişey de yok sarı sarı acı su çıkarttı.

ayy kıyamam yaa demek ki üşüttü canım yemekten filan bulanmamış midesi gitsin bakalım doktor ne diyecek. İlaç verir dinlenince de toparlar kendini...

Akşam sevdiği bir çorbayı filan yaparsın

Günaydın kızlar,dün oğlan ablamla derslerini yapıp abimlere gitmişler.Abimler kedi aldı eve yavru onun aşkına.Pazar günü teyzeoğluna gitmiştik oturmaya onda gördüler kedi oyuncuda bişeydi heveslendiler ve dün almışlar.Benimki pek korkardı kediden falan elliyemezdi şimdi kırdı bunu seviyor kucağında uyutuyor falan bizim evede istedi hayır dedim üzüldü bayağa.Evde ben bakamam kedi oğlum diyorum anlamıyor.Dayınlar geldikçe getirir sen gider seversin dedim.Öğretmenler günüde çok güzel geçmiş ışıklar kapatıp her biri bir harf yazmış resim defteri sayfasına ve tahtaya dizilip öğretmeni beklemişler süpriz yapmışlar.Bende mesaj çektim öğretmene.

günaydın kızlar..
ingilizceden ödev vardı birazını yaptık sonrada hikaye kitabı okuduk..
sabah oğlanın midesi bulanıyordu okula gitmedi:KK43:
geçmiş olsun cnm,mide bulantısıda fena oluyor iyi yapmışsın göndermemekle.Üşüttü herhalde bu havalardan

günaydın kızlar
çocukların uykusu
film izledik kocamla
siz de izlediniz mi
skyfall.
007 james bond
soru çözün demiş
dinlendim cnm,oğlan yattı 9.30 da derslerini yapmıştı zaten,akşam ablam bende kaldı eşimde erken yattı bizde ablamla tv keyfi yaptık.

X