almadım.Dilekkkkk ne yaptın waffle makinesi aldın mı alsak mı kız acaba bende düşünmeye başladım aslında gerçi bu kilolara davetiye çıkarır ama ne bileyim ne dersin...
almadım.
tezgahım 1 mt kadar zeliş. yani lavabodan kalan kısmı. ekmek kızartma makinası , elektirikli çaydanlık orda. tost makinam da orda. waffle mak. alayım dersem çok s açma olacak. yer yok .
mısır patlatma makinam ve elektirikli ızgaram buzdolabinin üzerinde. yer yok artık.
ben pankek yapıyorum z eliş. bu sabah yaptım. ustüne sarelle sürdüm. biraz da meyve koysak waffle gibi olur diye içimden geçirdim . kendimi kandırdım
Zaten birde yerimiz olsa neler neler alacağız.Tefalin kızartma kabı tenceresi varya hani 1 kaşık yağla 1 kilo patetes kızartan işte ondan almıştı yanımdaki arkadaş.Yemekte yapıyodu onda ağır ağır dönüyor ya bide soğanı falan güzel karıştırıyomuş sen bir şey yapmadan.Pilavı bile yapıyor onda et sote falan çok pratik diyodu..
gönül neler neler istiyor demi haribuuucummZaten birde yerimiz olsa neler neler alacağız.Tefalin kızartma kabı tenceresi varya hani 1 kaşık yağla 1 kilo patetes kızartan işte ondan almıştı yanımdaki arkadaş.Yemekte yapıyodu onda ağır ağır dönüyor ya bide soğanı falan güzel karıştırıyomuş sen bir şey yapmadan.Pilavı bile yapıyor onda et sote falan çok pratik diyodu..
zeliş..boş ver şimdi masrafı..ben sana bulurum uygun fiyatlı çay takımı. netten..:)Ayy bir ara ne çok bakmıştım ona almadım tabi. Yer ayrı sorun birde o kadar çok eksik varken ona sıra gelmiyor ki
dün bir çay bardak takımı baktım 49 tl indirimli hali birde eşimde bana baktı tuhaf tuhaf :)))
5 su bardağı su ve 1,5 su bardağı şekeri kaynamaya bırakıyorsun.oy sen de hamarat hatunsun fatmacım. limonlu pelte nasil oluyor ki.
zeliş..boş ver şimdi masrafı..ben sana bulurum uygun fiyatlı çay takımı. netten..:)
çok da lazım değil..evde varsa . idare ediyorsa hiç gerek yok..tıklım tıklım her yer sonra..koyacak yer bulunmuyor..gereksiz züccaciye alışverisini kestim ben..ama geç oldu tabi..mutfak küçük ..konsol içleri bile dolu..çok gereksiz.şimdi kızıyorum kendime ama nafile..iş işten geçti.Canım benim doğru diyorsun da işte öyle bi bakındım diün oğlanın kurstan çıkışını beklerken herşey çok pahalı...
oğluşum çarşamba günleri santranç kursuna gidiyordu okulda.Canım benim doğru diyorsun da işte öyle bi bakındım diün oğlanın kurstan çıkışını beklerken herşey çok pahalı...
oğluşum çarşamba günleri santranç kursuna gidiyordu okulda.
şimdi kadın götüremem dedi ya..
kurstan almalı mıyım sizce.
kimse denk gelmezse saat 11 de.
bu bakıcılar yüzünden şimdiye kadar yazdırmamıştım kurslara ..şimdi de yalan olmaz inşallah.
oğluşum çarşamba günleri santranç kursuna gidiyordu okulda.
şimdi kadın götüremem dedi ya..
kurstan almalı mıyım sizce.
kimse denk gelmezse saat 11 de.
bu bakıcılar yüzünden şimdiye kadar yazdırmamıştım kurslara ..şimdi de yalan olmaz inşallah.
çok da lazım değil..evde varsa . idare ediyorsa hiç gerek yok..tıklım tıklım her yer sonra..koyacak yer bulunmuyor..gereksiz züccaciye alışverisini kestim ben..ama geç oldu tabi..mutfak küçük ..konsol içleri bile dolu..çok gereksiz.şimdi kızıyorum kendime ama nafile..iş işten geçti.
Kızlar birşey soracağım. Topikte kimler var aşağıda gözüküyordu, Şimdi göremiyorum, sizde de böyle mi?
benimde görünmüyor.Kızlar birşey soracağım. Topikte kimler var aşağıda gözüküyordu, Şimdi göremiyorum, sizde de böyle mi?
ay kızlarrr, gelemedim ama aklım burda,çok yazmayın kızzzz.
canım haklısın. alma. bi z aman sonra o çeyizler de moda olurAslında çok haklısın bende hiç almam neredeyse bu ev mevzundan dolayı zerre heves kalmadı bende ama şimdi ufaktan bakayım diyorum yani misafir gelse doğru düzgün servis tabaklarım filan yok kendimiz idare ediyoruz bir şekilde zaten canım.... Benimde var konsol içlerinde çeyizden kalanlar ama işte onlarında modası geçti çoktan zatii
amann neyse ne demi ama allah sağlık versin gerisi boş
ben görüyorum canım
Bitir gel hemen o zaman
saat 3 te koçla randevum var kızlarrr.fadime kız ..gel sen de..
avatar resmindeki hatun sen misin fadime..sana benziyor aslında o gacı.
kilo verdin mi fadimem..hafta sonu kurban kavurmalarından götürdün mü yoksam