İlköğretim Yorum ve Soruları Çocuğu 3.Sınıfa giden Velilerin ve Öğrencilerin Paylaşım Alanı :)))

burdayım canım,
iyiyim sağolasın işte geldik işte, 1,30-2 gibi çıkarız sanırım.
Benimkiler evde bugün, aradım az önce bebek oynuyorum dedi, hafta sonu oldu mu illa o ödevler bir sallanır, gevşetilir.
Ben de diyorum ödevlerini bitir, akşam beraber film bakalım dedim ama pek tınmadı, ben ödev yapcam film sevmiyom diyo. Keşke biz yokken bitirebilseler ödevlerini, ama ne mümkün, illa ben eve gidince yapılacak ki, sorsun bana.
Dün burda Koalina bişeyler paylaşmıştı okudun mu bilmiyorum, çocukların okuduklarını anlaması, problemleri okuyup anlaması ile ilgili, gerçekten bu konu çok önemli biliyor musun?
kendi adıma söyleyim benim kız düşünmeyi hiç sevmiyor, illa ki istiyor ki birileri söylesin o yapsın. :KK64::KK64:
nasıl değiştireceğiz bilmiyorum, inşallah zamanla değişirler.

Aynen ben de bundan şikayetçiyim. Ben olunca yanında sürekli ben bunu anlamadım diyor, istiyor ki cevabı hemen ben söyleyeyim.Ben de dua ediyorum senin gibi inşallah zamanla düzelirler.

günaydın kızlar
ödevlerimizi tam hatırlayamiyorum
matematik yine bilinmeyeni bulma vardı sanırım .
türkçe ci lık li gibi yapım ekleri ve y üklemi bulma.
hayat bilgisi hiç hatırlamıyorum
bugün il genelinde değerlendirilecek sbs denemesi olacaklarmış.
hikaye kitabı okudu. kıvılcım kaçırıldı adında

Günaydın kızlar
Oğluşun matematik ödevi ve Türkçe ödevleri varmış hafta sonu için gerçi perşembeden vermişti öğretmen ödevleri...
Cuma gezi güzel geçmiş
Matematik ödevini babasıyla yapmışlar Türkçeyi de hafta sonu sallana sallana kendi yaptı cumartesi kursa götüremedik dün matematik kursuna gitti
Onun dışında hiç bir şey yapmadık...

günaydın iyi haftalar kızlar..
cumartesi oğlanı işe getirdim.2 tane matematikten fotokopi vardı onu yaptı.netten oyun oynadı biraz.işten sonra anneme geçtik. akşam da 1 tane daha fotokopi yaptık.matematik kitabından ölçme ve tartma ile ilgili problemleri yaptık.
dünde malum ev işleri yaptım.çocuklara kek, poğaça ve limonlu pelte yaptım.Türkçe kitabından ağacım metnini okuduk.

günaydın kızlarr,
cumartesi eşimle alışverişe çıktık, mont ihtiyacı vardı onu aldık, Metro marketi gezdik.
Akşam da meyveli pasta yaptık, arkadaştan almıştım, çok güzel oldu, hem hafif-hem de yaş pasta-kek arası bişey.
Dün de eşim köye gitti, ben ufakla dışarı çıktım, yürüyüş yaptık, biraz parkta spor yaptım, bahçede oturduk. Hava çok güzeldi, komşuyu çağırdım, neskafe içtik-pasta ikram ettim. O esnada dayım aradı size gelcez akşam diye. Eşime haber verdim, yemeğe gelin deseydin dedi, ben de olur mu olmaz mı derken neyse aradım yemeğe gelin dedim. Bir de diğer dayımın kızı vardı, Ramazanda yemeğe çağırmıştı bizi, sürekli onu da çağırmak istiyordum, onu da aradım. Saat 1,30 ta misafir ağırlamaya karar verdim düşünün yani, aklımda hiçbişey yokken. Neyse zaten nohut haşlamıştım bolca, kurbandan kalan et vardı onu da kavurdum, etli nohut yaptım, ciğer duruyordu alelacele onu çıkardım, onu da sote yaptım. Mercimek çorbası-pirinç pilavı, yemekler hemen hallettim yani. Akşama da ortalığı falan toparladık kızlarrla, annemlere uğramış dayımlar gelirken, annem de evde yokmuş, kardeşim biz oraya gelelim demiş, nihayetinde akşam hiç hesapta yokken 12 kişi oluverdik, yoğun bir akşam geçirdim. Ama güzeldi yani neyse ki herşey yolunda gitti.
Ödevleri de kendi yaptı kontrol etme şansım olmadı, matematikte çetele tablosu vardı yine, diğer derslerde Atatürk ün yaptığı yenilikleri soruyordu bir ara, ingilizceden zıt anlamlılarla ilgili ödev yapıyordu.

günaydın kızlar
ödevlerimizi tam hatırlayamiyorum
matematik yine bilinmeyeni bulma vardı sanırım .
türkçe ci lık li gibi yapım ekleri ve y üklemi bulma.
hayat bilgisi hiç hatırlamıyorum
bugün il genelinde değerlendirilecek sbs denemesi olacaklarmış.
hikaye kitabı okudu. kıvılcım kaçırıldı adında
il genelinde sınav olacaklarmış demek, başarılar dilerim oğluşuna Dilekcim.

cumartesi oğlanı işe getirdim.2 tane matematikten fotokopi vardı onu yaptı.netten oyun oynadı biraz.işten sonra anneme geçtik. akşam da 1 tane daha fotokopi yaptık.matematik kitabından ölçme ve tartma ile ilgili problemleri yaptık.
dünde malum ev işleri yaptım.çocuklara kek, poğaça ve limonlu pelte yaptım.Türkçe kitabından ağacım metnini okuduk.

Canım bir yandan özelden de yazışıyoruz sen bakmıyorsun oraya galiba gel sende...

günaydın kızlarr,
cumartesi eşimle alışverişe çıktık, mont ihtiyacı vardı onu aldık, Metro marketi gezdik.
Akşam da meyveli pasta yaptık, arkadaştan almıştım, çok güzel oldu, hem hafif-hem de yaş pasta-kek arası bişey.
Dün de eşim köye gitti, ben ufakla dışarı çıktım, yürüyüş yaptık, biraz parkta spor yaptım, bahçede oturduk. Hava çok güzeldi, komşuyu çağırdım, neskafe içtik-pasta ikram ettim. O esnada dayım aradı size gelcez akşam diye. Eşime haber verdim, yemeğe gelin deseydin dedi, ben de olur mu olmaz mı derken neyse aradım yemeğe gelin dedim. Bir de diğer dayımın kızı vardı, Ramazanda yemeğe çağırmıştı bizi, sürekli onu da çağırmak istiyordum, onu da aradım. Saat 1,30 ta misafir ağırlamaya karar verdim düşünün yani, aklımda hiçbişey yokken. Neyse zaten nohut haşlamıştım bolca, kurbandan kalan et vardı onu da kavurdum, etli nohut yaptım, ciğer duruyordu alelacele onu çıkardım, onu da sote yaptım. Mercimek çorbası-pirinç pilavı, yemekler hemen hallettim yani. Akşama da ortalığı falan toparladık kızlarrla, annemlere uğramış dayımlar gelirken, annem de evde yokmuş, kardeşim biz oraya gelelim demiş, nihayetinde akşam hiç hesapta yokken 12 kişi oluverdik, yoğun bir akşam geçirdim. Ama güzeldi yani neyse ki herşey yolunda gitti.
Ödevleri de kendi yaptı kontrol etme şansım olmadı, matematikte çetele tablosu vardı yine, diğer derslerde Atatürk ün yaptığı yenilikleri soruyordu bir ara, ingilizceden zıt anlamlılarla ilgili ödev yapıyordu.

Canım çok yoğun ama keyifli geçmiş haftasonun...

günaydın kızlarr,
oy canım benimm..bi anda kalabalık olmuşsunuz.ne güzel fadimem ..Allah muhabbetinizi arttırsın.

oy sen de hamarat hatunsun fatmacım. limonlu pelte nasil oluyor ki.

Canım çok yoğun ama keyifli geçmiş haftasonun...

oy canım benimm..bi anda kalabalık olmuşsunuz.ne güzel fadimem ..Allah muhabbetinizi arttırsın.
öyle oldu kızlarr, hareketli bir hafta sonuydu. Özellikle de kızım için iyi oldu, dayımın kızının da 3,sınıfa giden kızı var, epey bir oynadılar akşam.

aslında sınavı ildeki her sınıf kendi sınıfında olacak..ama değerlendirme il genelinde yapılacak. teşekkür ederiz fadimm
Anladım canım, başarılar diliyorum tekrar.

günaydın kızlarr,
Günaydın cnm,kalabalıkta bereket varmış bak ne güzel olmuş.Önceden düşünüp karar versen böyle bir şeye gözünde büyür ama anlık olunca daha iyi oluyor dimi.

günaydın cnm,işe gelince çocuk senle ödev kısmı daha iyi oluyor gözünün önünde,bizde 29 ekimde yarım gün diye deneyimlemiştik bunu güzel oluyor.Hamaratlığın üstündeymiş yine her zamaki gibi

Günaydın kızlar bende cumadan temizliğimi bitirdim.Cumartesi annemin bir tahlili vardı sabahtan onu yaptırdık geze geze eve geldik.Sonra pazar alışverişi yaptım akşamda abimler geldi waffle yemeye.Onlar gidincede film açtım.Oğlan biraz olayları bağdaştırmakta güçlük çekti filmde ama dikkatli seyretmek gerekiyor.Pazarda öğretmenimize mektup yazdık 24 kasım için,sınıf annesi tembihlemiş hepsine mektup yazın pazartesi toplıcam diye birde 10 tl para topluyorlar sınıfça hediye almak için.Derslerini dün babasıyla yaptı.

Günaydın kızlar bende cumadan temizliğimi bitirdim.Cumartesi annemin bir tahlili vardı sabahtan onu yaptırdık geze geze eve geldik.Sonra pazar alışverişi yaptım akşamda abimler geldi waffle yemeye.Onlar gidincede film açtım.Oğlan biraz olayları bağdaştırmakta güçlük çekti filmde ama dikkatli seyretmek gerekiyor.Pazarda öğretmenimize mektup yazdık 24 kasım için,sınıf annesi tembihlemiş hepsine mektup yazın pazartesi toplıcam diye birde 10 tl para topluyorlar sınıfça hediye almak için.Derslerini dün babasıyla yaptı.

Hediye işini biz ne yapacağız bilmiyorum vallahi keşke bizimkilerde böyle bişey yapsaydı...

Dilekkkkk ne yaptın waffle makinesi aldın mı alsak mı kız acaba bende düşünmeye başladım aslında gerçi bu kilolara davetiye çıkarır ama ne bileyim ne dersin...

X