İlköğretim Yorum ve Soruları Çocuğu 3.Sınıfa giden Velilerin ve Öğrencilerin Paylaşım Alanı :)))

sana yarında yollar göründü yani.İşlerini halledip eve gelip dinlenirsin bugünlerde çok gezipte yorma kendini zaten.

durduk yere eziyet ediyorsun haribicum..
adet olmuşsun..inşallah yatışmıştır sinirlerin.

ne çabuk halletmiş ayakkabıları..
aman İstanbul da yaşamak zor be..zamanınızın çoğu yollarda geçiyor..

ben de bugün hiç iyi değilim..bir ara özelden konu açarım yazarım kızlar olur mu.

tam Türk filmi gibi olmuş..
İrem çekil aradan..
ama ne güzel bak sana anlatması dimi.canım benim ya..

ne çabuk halletmiş ayakkabıları..
aman İstanbul da yaşamak zor be..zamanınızın çoğu yollarda geçiyor..

Sorma ya bari ilk dönem sonuna kadar dayansaydı... Oğlum nasıl yırtıldı ayakkabılar dedim. Anne napiimm futbol oynarken yırtıldı diyor. Oğlum futbol oynayacaksan spor ayakkabılarını giysene dedim ama olan olmuş artık :)

İstanbul zor bir şehir canım trafikte çok zaman harcıyoruz ama seviyoruz işte yine de buraya alıştımı başka yerde yaşamak düşüncesi bile cazip gelmiyor...

o zaman normaldir yırtılması demi..
kız sabah yağmur yağıyor çocuklar o yağmurda top oynuyorlar okulda.
benim oğlanda anne yağmurda top mu oynanır diyor.
aslında öğretmenlerin düşünmesi lazım çocuklar içeri girin topu kaldırın diye.

bizim okulda kermes varmış bugün beslenme götürmediler.2,5 tl para getirin demiş öğretmen ben 1 lira daha verdim bakalım ne yiyip gelecek.çantasına kaşık ve çatal koyacaktım tüh unuttum ya..

Fatma geçmiş olsun canım tekrar oğluşa. Kermes de güzel olur şimdi, çeşit çeşit pasta-poğaçalar, sizin sınıfta katıldı mı?
Dilek umarım önemli bişey yoktur. Vaktin olunca yaz bize.

Kızlar günaydın,
Ne çok yazmışsınız dün yine. Bir gün gelmeyince takip edemiyorum konuları.

Haribucum bence normalde biraz daha esnek olacağın bir konuya regli döneminde olduğun için patlamışsın. Bu senin değil tamamen hormonların suçu canım. Ama kızlara katılıyorum evdeki huzursuzluk herşeyimizi etkiliyor o yüzden sen de bir adım atabilirsin canım. İnan bu tür durumları zaman zaman hepimiz yaşıyoruz.

Zeliş mide bulantıların ne durumda?

Bulgar, Fadime sizler nasılsınız?

Kız Dilek moral bozukluğunu hiç yakıştıramıyorum ben sana. İnşallah kötü bir şey yoktur canım.

Biz de dün akşam 5 sayfa matematik, 4 sayfa da fen ödevi yaptık. Bu arada benim kız ingilizceden 52, matematikten 86 almış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…