Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
aynen cnm bir yerden sonra kopuyor insan ama yinede ne bilim hakim olmalıydım kendime diyorum.Söylersem bir iki bişey yapar.Onun dışında tüm gün o tabletin karşısında sıkılmadan zaman geçriyor ya deli olucam.Akşamları karar veriyorum daha pozitif olucam diye eve gidince yine tabletin karşısında görünce tüm şalterler atıyo bende.Yemeği yiyip yapacağım işim varsa yapıp yatıyorum görmiyeyim diye
bugünde pozitifim mesela eve gidince ne olacak görücez bakalım..
sana da hayırlı cumalar canım.Günaydın kızlarrrr
Hayırlı cumalar, haftanın son iş günü bitti bu hafta da...
Bugün ders işlemeyecek bizimkiler ya dün hem Türkçeden hem matematikten ödevler vardı baya baya.. Babayla matematiği yapmışlar Türkçeye başladı yapamaya ama teyzesi gelince bıraktık öylece hafta sonu yaparız artık yada bugün.
Fadime canım ne çok şey yapmışsın akşam, ıspanak çok güzel bir sebze çok severim bende ama işte hazırlığı çok yorucu oluyor... Afiyet olsun spagettiler yenmiş...
Filmi beğenmene sevindim canım bitir başka filmlerde yazarım...
ben de canım, gelir az sonra.Haribu ne yaptı acaba merak ettim...
günaydın canım,günaydın hayırlı cumalarrrr.....
ödevimiz bir sayfa okuma metni ve soruları arkalı önlü..
bir sayfada matematikten problemler vardı arkalı önlü..
okula gitmediği gün olan ödevimizi aldık ama yapamadık artık. hafta sonu yaparız..
canım benim ya. hatırlıyorsan pazartesi yazmıştım pazar günü evi süpürürken nerdeyse ağlayacaktım diye..dönem dönem hepimizde olan şeyler.. fiziksel ve ruhsal bazen kaldıramadığımız zamanlar oluyor..bunun nedeni de zaten işte ve evde sürekli çalışmamız..biz çalışırken eşlerimiz yan gelip yattığı zaman da şarteller atıyor işte.kendini üzme nolur..Aslında hepimizin ara ara yaşadığı şeyler işte.Eşimle aram açık pazardan beri her akşam eve gidiyorum kendimde engelliyemediğim bir suratsızlık var ben olsam beni çekmem o derece.ama engel olamıyorum.Pazar günü tartıştık biraz çok yorulmuştum işlerden akşam ütü yapacaktım benimkide oturmuş sabahtan beri tablet elinde oyun oynuyor bu arada kalk dedim ütü masasını getir oturma orda sesimde yüksek çıktı bayağa.Kalktı getirmeye bir yandanda bağırıyor böyle emrivaki konuşarak ne yapıyormuşum ben ne olduğunu sanıyormuşum bi sürü laf etti bende ona sende yeri gelince iğneleyici konuşmayı biliyorsun dedim ben burda konuşmıcam başka yerde konuşucam gibi bir laf etti bende nerde konuşacaksan konuş o zaman tehdit etme dedim.Oğlanda banyodaydı bu arada allahtan duymadı.O günden beride gerekmedikçe muhatap olmuyorum kendisiyle.Benim eşim söyler kırar ama kendi yanaşır o günden beride yanaşmaya çalışıyor ama ben içi çekilmiş gibiyim çok zoruma gitti yani.Sabah kalkıyorum direk giyinip kapıyı çekip işe geliyorum akşamda yemekten sonra yatıyorum.sabah bir arada uyandığında sarıldı bana yüz bulamayıncada geri çekti kendini.
Bugünde kayınpederim aramış oğlanın nesi var sesi çok bozuk geliyor diye bana soruyor.Bende iş yerinde sıkıntısı var dedim oda var çünkü.Bi arkadaşını işten çıkarmışlar onun 50 tane projesinide benimkinin üstüne atmışlar çok canı sıkkındı,buda tabi tuz biber oldu.birde regl oldum bugün hepten doluyum.
sana da hayırlı cumalar canım.
Bugün burda yağmur var, sizin oralar nasıl?
Oğluşun gezmesi güzel geçer inşallah.
Ya hiç sorma sonradan pişman oldum açıkçası ama yaptık gitti. Sağol canım sıpagetti güzel gitti.
tamam canım yaz sen zaten önce yazdıklarını not aldım dur bakimm;
malefiz
zindan adası
akıl oyunları
zihin okuyucu
oxford cinayetleri - bu film miydi, kitap mıydı?
benim adım khan
bunlar listemdeki filmler.
ben de canım, gelir az sonra.
günaydın canım,
sanada hayırlı cumalar.
Bugün az mıydı ödeviniz, 3-5 fasikül çözmemişsiniz en azından, arada bir dinlensin ama çocuklar da değil mi?
Günaydın kızlar,bugün cuma ya herşeye rağmen keyfim yerinde.Akşam eve gittim ders yapıyolardı baba-oğul hiç ses etmedim.Sonra dışardan bişeyler söyledik evde yedik azıcık sohbetvari bişey oldu oğlan sayesinde.Onun muhammeti akşam çok güldürdü beni.Annecim diyo sınıftaki kızlardan 5 tanesinin ismini söyledi bunlar beni seviyomuş arkadaşımdan öyle duydum dedi.İyidir oğlum sınıfta popüler olmak dedim,yok annecim ben bukadarını almim dedi kahkahayı bastım akşam.Kızlar oğlumun gözünü korkutmuş.sonra ben ütü yaptım biraz tv seyrettim eşimde uyukluyodu seyrettiği yerden pek onunla bir muhabbetim olmadı yani.Sonrada yattık.Sabah bi günaydın dedim çıktım evden.
azmış ödevleriniz hemen bitmiş..günaydın kızlarrr,
Yeşimcim umarım akşamın güzel geçmiştir, ben de Zelişle aynı fikirdeyim. Sonunda biz de üzülüyoruz.
Dün akşam matematikten çalışma kitabı 33-34. sayfaları yapıyordu, birazını kendi yaptı, birazını beraber yaptık.
onun haricinde 5 tane soru hazırlancak diyordu, bakamadım, ne yaptı bilmiyorum.
Akşam hazırdaki yemekleri yedik, sıpagetti yaptım ilave olarak, özlemişiz, herkes tok da olsalar bile yediler, ben de dahil, ama ben az yedim yanii.
Sonrasında ıspanağım vardı onu hazırladım böreklik ama canım çıktı desem yeridir. 1 kg. ıspanağı yıka-doğra-kavur, yarısını börek için kavurdum, yarsını da haşlayıp suyunu sıkıp buzluğa koydum. Hafta içi sarımsaklı yoğrtlu yapıcam, o da güzel olur, severiz yani.
Sonra çocuklar yattı, ben de 10 gibi ada filmini açtım, 1 saat kadar izledim, sonra yattım. Ama ne filmdi beee, gerçekten müthişti, nasıl bu kadar fikirler üretiyor insanlar, insan klonlamak falan, acaip bişeydi yaaa. Bir de ordaki insanlar için ne kadar korkunç, düşünsenize, sadece sizi kullanmak için yapmışlar, ayyy kabus gibiydi yaa. Neyse yarısında kaldığım için yorumlar bu kadar benden.
Sizlerin de iyi geçmiştir umarım akşamınız.
Aynen öyle cnm,bazen hakikaten ipler kopuyor toparlıyamıyosun.Tüm neden tabiki bizim yıpranmamız insan karşısındakinden biraz anlayış istiyor,oda olmayınca çok kötü.En kötüsüde ne yaparsan yap bi süre düzeliyolar sonra hop yine aynı ayarlarına dönüyolar kalıcı bir çözüm bulamıyoruz.canım benim ya. hatırlıyorsan pazartesi yazmıştım pazar günü evi süpürürken nerdeyse ağlayacaktım diye..dönem dönem hepimizde olan şeyler.. fiziksel ve ruhsal bazen kaldıramadığımız zamanlar oluyor..bunun nedeni de zaten işte ve evde sürekli çalışmamız..biz çalışırken eşlerimiz yan gelip yattığı zaman da şarteller atıyor işte.kendini üzme nolur..
iyi gezmeler olsun canım oğluşa..Günaydın kızlarrrr
Hayırlı cumalar, haftanın son iş günü bitti bu hafta da...
Bugün ders işlemeyecek bizimkiler ya dün hem Türkçeden hem matematikten ödevler vardı baya baya.. Babayla matematiği yapmışlar Türkçeye başladı yapamaya ama teyzesi gelince bıraktık öylece hafta sonu yaparız artık yada bugün.
Fadime canım ne çok şey yapmışsın akşam, ıspanak çok güzel bir sebze çok severim bende ama işte hazırlığı çok yorucu oluyor... Afiyet olsun spagettiler yenmiş...
Filmi beğenmene sevindim canım bitir başka filmlerde yazarım...
iyi gezmeler olsun canım oğluşa..
seninde bugün temizlik günü demi.
hafta sonu çok gezmede yapın ödevleri.
fasikül yapacak hali kalmadı canım ya..ödevini zor yaptı..sana da hayırlı cumalar canım.
Bugün burda yağmur var, sizin oralar nasıl?
Oğluşun gezmesi güzel geçer inşallah.
Ya hiç sorma sonradan pişman oldum açıkçası ama yaptık gitti. Sağol canım sıpagetti güzel gitti.
tamam canım yaz sen zaten önce yazdıklarını not aldım dur bakimm;
malefiz
zindan adası
akıl oyunları
zihin okuyucu
oxford cinayetleri - bu film miydi, kitap mıydı?
benim adım khan
bunlar listemdeki filmler.
ben de canım, gelir az sonra.
günaydın canım,
sanada hayırlı cumalar.
Bugün az mıydı ödeviniz, 3-5 fasikül çözmemişsiniz en azından, arada bir dinlensin ama çocuklar da değil mi?
Sorma cnm bizim onla bir muhabbetimiz var o konuda ölürsün gülmekten.İremimiz var sınıfta bizede gelir gider annesiylede samimiyiz.İrem benim oğlana aşık elini tutuyormuş hiç bırakmıyormuş çok sıkıyormuş.Benimkide bu arada nehir diye bir kız var sınıfta ona aşık.Nehirde bizimkine.Tabi bu durumda ireme sinir oluyor,çok sıkıyomuş oğluşumu bende oğlum güzelce izah et dedim bu hareketlerinden çok sıkıldım diye o zmanda bana kırılır annecim diyo yufka yüreklim.Hımm düzelmemiş sankim ama olsun biraz yumuşamışsınız bu akşam çözülürsünüz inşallah... Hala vapurla mı gidiyorsun gelmiyormu seni almaya...
Oğluna bayıldım bu arada ya... büyüdü artık yaa baksana neler biliyor...
gözü nasıl oldu oğluşun,damlalar işe yaradı dimi?günaydın hayırlı cumalarrrr.....
ödevimiz bir sayfa okuma metni ve soruları arkalı önlü..
bir sayfada matematikten problemler vardı arkalı önlü..
okula gitmediği gün olan ödevimizi aldık ama yapamadık artık. hafta sonu yaparız..
Sorma cnm bizim onla bir muhabbetimiz var o konuda ölürsün gülmekten.İremimiz var sınıfta bizede gelir gider annesiylede samimiyiz.İrem benim oğlana aşık elini tutuyormuş hiç bırakmıyormuş çok sıkıyormuş.Benimkide bu arada nehir diye bir kız var sınıfta ona aşık.Nehirde bizimkine.Tabi bu durumda ireme sinir oluyor,çok sıkıyomuş oğluşumu bende oğlum güzelce izah et dedim bu hareketlerinden çok sıkıldım diye o zmanda bana kırılır annecim diyo yufka yüreklim.
halen vapurla gidiyorum cnm,akşam aramazsa anlıyorum gelmiyeceğini çünkü.Havamı alıyorum yani.