Selam herkese...
Bugün sinirliyim. Sınıfım genel anlamda İngilizce derslerinde kötü. Bütün sınıfta sorun varsa öğretmen kendinde bulmalı hatayı diye düşünüyorum. Ben böyle bir durumla karşılaşınca hemen ya tekrarla ya etütle konuyu tekrar anlatıyorum çünkü belli ki konu yerleşmemiş.
1 ay kadar önce İngilizce notlarını görüp şoka uğramıştım ve "ek çalışma yapacaksanız verin ben dağıtayım, çıkartayım, yapayım, şarkı falan söyletiyorsanız ya da oyun oynuyorsanız yapayım, serbest etkinlikler derslerini eğerlendirmiş oluruz" gibi bir teklifte bulundum ama sanki "sen yapamadım ben destek olayım" gibi bir algı çıktı ortaya. Öğretmen bana yapan yapar, yapamayan yine yapamaz dedi, ben de üzerine düşmedim. Zaten dersler 2 saat, ekstra bir çalışmaya yetmiyor biliyorum, bugün yine teklif ettim ve nahoş bir suratla karşılaştım. Velilere telefonunu da vermiyormuş, görüşmek isteyen gelir görüşür banane diyor ama kimsenin onu tanıdığı yok, hangi saatleri boş bilemiyorlar...
Velilerden genel anlamda memnunum ama yine de her para toplamada konunun uzaması, sürekli bir ihtiyaç çıkmasında az da olsa söylenenlerin olması can sıkıyor.
Bu hafta çok zor geçti, sınıfım kendini toplayamadı, çok gevezeydiler, deneme sınavlarını sınıf seviyesine göre zor hazırlamıştım ama beklediğim olmadı. Aynı soruyu ben okuyarak sorduğumda doğru cevapları veriyorlar ancak kendileri yapınca yanlış cevap veriyorlar. Sorunun sonuna kadar okumadan, alelacele ve düşünmeden hareket ediyorlar. 2 senedir bu durum yerleşmiş, nasıl aşarız bilemiyorum.