İlköğretim Yorum ve Soruları Çocuğu 3.Sınıfa giden Velilerin ve Öğrencilerin Paylaşım Alanı :)))

afiyet olsun canım bende severim karnabaharı ama kızartması zaman alıyor ya.yemeği daha basit geliyor.

yemeğini de kimse yemez bizde, aslında kıymalı o da güzel olur, kız özlemişim karnabaharı alıp da bir yapayım barii.

sadece yumurta ile mi kızartıyorsun..biz yumurta ve un karışı ile kızartırız.

aslında benim düşüncem içine beşamel sosyapıp fırınlayıp sonra üzerine kaşar koyup tekrar fırınlamak ı ama kardeşim böyle istedi o yüzden kızartayım diyorum ben çok severim de eşim sevmez

birde içine bulayacağın karışıma un koymadan mı yaptın kızzz

sade yumurta ile sanki çok yağ emer gibi geliyor bana da

un, yumurta, tuz ve soda ile kızartıyorum ben sıvı hamur gibi oluyor

sadece yumurta ile mi kızartıyorsun..biz yumurta ve un karışı ile kızartırız.
önce haşlıyorum, sonra da yumurtaya bulayıp kızartıyorum.

fırında denemedim ama hafif olurdu herhalde, kardeşin size mi geliyor? Hım bak o dediğin şekil yapmıştım geçen yıl, beceremedim mi neyse, kötü oldu benimki, sevmedim, sade yumurtayla daha güzel geliyor bize bilmiyorum yani.

sade yumurta ile sanki çok yağ emer gibi geliyor bana da

un, yumurta, tuz ve soda ile kızartıyorum ben sıvı hamur gibi oluyor
yok yaa,çok çekmiyori kızgın yağda yapınca. yani zaten ağır oluyor mantıken ama.

yemek lazım karnabahar nasıl olursa olsun faydalı bakalım benim oğluş yiyecek mi çok uzun zaman oldu yapmayalı...

evet canım kardeşim geliyor yarın okul gezisine gidecekler oğluşla

kızlar herkes hala orda..tam tekmil duruyor. niye ayrılınmıyor anlamadım.

iyi akşamlar kızlar..yarın görüşürüz inşallah..tamam mı kendinize iyi bakın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…