nasılsın canımi fırsat bulunca yaz bizi. biz de seni öptük.Selam kızlar,
Yoğunluktan gelemiyorum. Öptüm hepinizi.
afiyet olsun canım bende severim karnabaharı ama kızartması zaman alıyor ya.yemeği daha basit geliyor.evet akşam menülerini alalım canım çekmez çekinmeyin hiç yazın tamam mııı
ben dün akşam karnabahar haşladım bu akşam kardeşim gelecek o çok sever bende severim aynı zamanda
resim ekleyeyim durun ne yapacağımı
bunu maden suyu ile yapıyorum çok hafif bir kızartma oluyor üzerine yoğurt ve tereyağ biber eritiyorum off off
ama eşim yemez onada köfte patates yapıcam artıkk
sadece yumurta ile mi kızartıyorsun..biz yumurta ve un karışı ile kızartırız.ay kız zeliş canım çekti, severim karnabaharı ama geçen yıl denemiştim de sevmemiştik maden suyuyla.
ben yumurtaya bulayıp kızartırım misss gibi olur.
ben de az bulgur pilavı-az da kemikli et yemeği var. bir şekilde idare edeceğiz.
yarına ıspanaklı börek düşünüyorum, bugün hazırlayp, yarın gidince direk fırına atarım.
ay kız zeliş canım çekti, severim karnabaharı ama geçen yıl denemiştim de sevmemiştik maden suyuyla.
ben yumurtaya bulayıp kızartırım misss gibi olur.
ben de az bulgur pilavı-az da kemikli et yemeği var. bir şekilde idare edeceğiz.
yarına ıspanaklı börek düşünüyorum, bugün hazırlayp, yarın gidince direk fırına atarım.
benimde öyle sadece soda yok.sade yumurta ile sanki çok yağ emer gibi geliyor bana da
un, yumurta, tuz ve soda ile kızartıyorum ben sıvı hamur gibi oluyor
önce haşlıyorum, sonra da yumurtaya bulayıp kızartıyorum.sadece yumurta ile mi kızartıyorsun..biz yumurta ve un karışı ile kızartırız.
fırında denemedim ama hafif olurdu herhalde, kardeşin size mi geliyor? Hım bak o dediğin şekil yapmıştım geçen yıl, beceremedim mi neyse, kötü oldu benimki, sevmedim, sade yumurtayla daha güzel geliyor bize bilmiyorum yani.aslında benim düşüncem içine beşamel sosyapıp fırınlayıp sonra üzerine kaşar koyup tekrar fırınlamak ı ama kardeşim böyle istedi o yüzden kızartayım diyorum ben çok severim de eşim sevmez
birde içine bulayacağın karışıma un koymadan mı yaptın kızzz
yok yaa,çok çekmiyori kızgın yağda yapınca. yani zaten ağır oluyor mantıken ama.sade yumurta ile sanki çok yağ emer gibi geliyor bana da
un, yumurta, tuz ve soda ile kızartıyorum ben sıvı hamur gibi oluyor
önce haşlıyorum, sonra da yumurtaya bulayıp kızartıyorum.
fırında denemedim ama hafif olurdu herhalde, kardeşin size mi geliyor? Hım bak o dediğin şekil yapmıştım geçen yıl, beceremedim mi neyse, kötü oldu benimki, sevmedim, sade yumurtayla daha güzel geliyor bize bilmiyorum yani.
yok yaa,çok çekmiyori kızgın yağda yapınca. yani zaten ağır oluyor mantıken ama.
ileti almak istemiyorumu işaretledinmiayrıldım ben ama yine bildirim geldi Allah Allah yaaa şimdi yine ayrıl dedim
yok sadece konuşmadan ayrılı seçtim neyse bişey yok kapandı heraldeileti almak istemiyorumu işaretledinmi
kızlar herkes hala orda..tam tekmil duruyor. niye ayrılınmıyor anlamadım.
tamamdır zelişçimşimdi baktımda bende kapanmış görünmüyor artık