- 17 Mart 2011
- 2.656
- 1.200
Biz sonradan keşfedenlerben de haribu gibi aşureden hiç hoşlanmazdım
böyle tatlı mı olur diye..
ağzıma koymazdım..ama geçen sene 1-2 kaşık aldım..tadı hoşuma gitmeye başladı.
bu sene koca kaselerle yedim yani..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Biz sonradan keşfedenlerben de haribu gibi aşureden hiç hoşlanmazdım
böyle tatlı mı olur diye..
ağzıma koymazdım..ama geçen sene 1-2 kaşık aldım..tadı hoşuma gitmeye başladı.
bu sene koca kaselerle yedim yani..
çok iyi yapmışsınız bravo.Atatürk gençliği olarak büyüsünler tabi malum artık unutturmaya çalışıyorlarGüzel bir gündü, dersler biraz gevşedi ama etütte toplamayı bayağı oturttum.
Başka sınıflardan da katılmak isteyenler oldu, kabul ettim. Bilenlere dakika tuttum 5 dakikada 20 tane 3 basamaklı eldeli toplama yapabildiler. Sonuçlar hep 4 basamaklı. Bilmeyenlere de özel anlattım 5'er dakika, çocukların da çok hoşuna gitti.
10 kasıma çalıştık, hareketler olmadı pek ama coşkuları yeter:) Atatürk çocuklarııııııı diye avazları çıktığı kadar bağırıyorlar:)
aynen o şekil oldum görünce,dilek ya koptum bu arada nerden buluyosun bunlarıaninemmmmmmmmmmm..
ne diyorsunnnn
ayyyy bayılırım ben de, tereyağlı olcak ama bizim burda sade tereyağlı olur.buyur canım afiyet olsun.
evet ne yaptı acaba? bizi de bir haberdar etseydi?Zelişciminde kulakları çınlatalım bu arada,inşallah işleri rast gitmiştir bu gün bayağa koşturması vardı çünkü..
ay kızlar çok canım çekti.buyur canım afiyet olsun.
evetttttttttt.Zelişciminde kulakları çınlatalım bu arada,inşallah işleri rast gitmiştir bu gün bayağa koşturması vardı çünkü..
haklısın canım, dikkat etmek lazım. sizin oralarda da meşhur mu keşkek Dilek? Bizim burda özellikle eşimin memleketi Serik ilçesinde düğünlerde mutlaka yapılır, meşhurdur, pilav yapılmaz, keşkek yapılır. Bol tereyağlı ohhh mis.ay kızlar çok canım çekti.
sanıyorum bundan sonra paylaşamayız yemek fotosu. yemek muhabbeti yapamayız. zeliş var. :)
maşallah canım azmine, gayretine, takdir ediyorum seni. Allah yolunu açık etsin, herşey gönlünce olsun. Keşke tüm öğretmenler böyle azimli olsa.Güzel bir gündü, dersler biraz gevşedi ama etütte toplamayı bayağı oturttum.
Başka sınıflardan da katılmak isteyenler oldu, kabul ettim. Bilenlere dakika tuttum 5 dakikada 20 tane 3 basamaklı eldeli toplama yapabildiler. Sonuçlar hep 4 basamaklı. Bilmeyenlere de özel anlattım 5'er dakika, çocukların da çok hoşuna gitti.
10 kasıma çalıştık, hareketler olmadı pek ama coşkuları yeter:) Atatürk çocuklarııııııı diye avazları çıktığı kadar bağırıyorlar:)
evet düğünlerde bu pişer..ama karadeniz bölgesinde görmedim hiç. ege de düğünden önceki gün kaynatılır çadır kurulur , yedirilirhaklısın canım, dikkat etmek lazım. sizin oralarda da meşhur mu keşkek Dilek? Bizim burda özellikle eşimin memleketi Serik ilçesinde düğünlerde mutlaka yapılır, meşhurdur, pilav yapılmaz, keşkek yapılır. Bol tereyağlı ohhh mis.
Teşekkür ediyorum, ne derece etkili olabiliyorum meçhul tabi:)maşallah canım azmine, gayretine, takdir ediyorum seni. Allah yolunu açık etsin, herşey gönlünce olsun. Keşke tüm öğretmenler böyle azimli olsa.
Demin aynı şey aklımdan geçiyordu,çok yaşa sen emi :)ay kızlar çok canım çekti.
sanıyorum bundan sonra paylaşamayız yemek fotosu. yemek muhabbeti yapamayız. zeliş var. :)
Azmin elinden birşey kurtulmaz,mutlaka sizden kapacakları çok şey olacaktır.Ben hala ilkokul öğretmenimin laflarını unutmam beynime kazınmış.Bize hep,kitap okumak için zaman bulunmaz zamanı siz yaratıcaksınız derdi ne kadar haklıydı..Teşekkür ediyorum, ne derece etkili olabiliyorum meçhul tabi:)
evvvettttt canım,inşallah çok güzel yine bol koşuşturmalı bir haftasonu olsun,hepinize iyi tatiller kızlarrbugün de bitti arkadaşlar..
Allah hepimize güzel bi hafta sonu nasip etsin inşallah. çocuklarla çok eğlenelim.